Ervaringen Powerpeers


Hebt u ervaring met Powerpeers? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Powerpeers zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Wie is Powerpeers?

Ervaringen PowerpeersPowerpeers is het eerste online platform waar vraag en aanbod naar duurzame stroom samenkomt. Wat dit betekent? Opwekkers kunnen via Powerpeers hun stroom verkopen, en afnemers kunnen zelf hun eigen duurzame energiebron kiezen. Hierdoor kunnen consumenten bijvoorbeeld de groene stroom van een familielid, vriend of collega afnemen. Op deze manier maken we de wereld samen duurzamer! En Powerpeers is niet alleen duurzaam. U profiteert namelijk ook van een eerlijke prijs, fijne kortingen en uw overstap wordt compleet geregeld. Daarnaast hebt u met de bekroonde app 24/7 inzicht in uw energiezaken. Kies ook voor lokale duurzame energie, of deel uw eigen duurzame energie, en sluit u aan bij Powerpeers!
 

 

Beoordelingen Vandebron

Wanneer we op zoek gaan maar beoordelingen omtrent Powerpeers dan komen we nogal een wisselend beeld tegen. Op onze website krijgt Powerpeers in de beoordelingsmodule slechts een 2,5 uit 5. Dit komt neer op een eindcijfer 5,0 wat niet heel goed is. En ook uit een van de geschreven beoordelingen blijkt dat niet iedereen tevreden is met de service van Powerpeers. Zo schrijft Mischa uit Aarle-Rixtel over een extreme verhoging van het maandbedrag en slechts communicatie over het betalen van facturen.

Naast de reviews ontvangt Powerpeers een wat beter cijfers op een bekend klantenbeoordelingsplatform, een 7,0. Maar ook hier zijn diverse klachten te vinden over de klantenservice, storingen, het dashboard wat niet werkt en slechts communicatie. Aangezien Powerpeers een relatief nieuwe energieleverancier is verwachten we dat er nog diverse kinderziektes in processen en de klantenservice zit. Dit doet ons vermoeden dat dit cijfers op termijn wel zal verbeteren, maar nu nog niet echt een aanrader is.

 

Ingezonden ervaringen met Vandebron

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Chala over Powerpeers

Dit was al weer de tweede keer dat ik ben overgestapt via GoedkopeEnergieenGas.nl. Nu naar Powerpeers. Aanmelden ging eenvoudig en er was een hoge korting beschikbaar. Na de aanmelding netjes een bevestiging gehad en even later een voorschotbedrag. Zover allemaal top. Helaas na 1 jaar de tarieven en voorschot omhoog. Om deze reden verder gaan kijken...

Reviews Powerpeers App(s)

Bij Powerpeers is men ook erg trots op hun energie apps, maar hoe goed werken deze eigenlijk? Wanneer we af gaan op diverse reviews dan werkt het online energiedashboard in ieder geval vrij matig. Zo zijn er vaak problemen met de cijfers of is het niet mogelijk om in te loggen. Naast deze negatieve reviews krijgt ook de Android app behoorlijk slechte beoordelingen. Gemiddeld scoort de app een 2,3 uit 5 op basis van 86 reviews. Kijkend naar de beoordelingen valt vooral op dat veel mensen klagen over;

  • De beperkte mogelijkheden van de app; Men kan geen termijnbedrag wijzigen en het gasverbruik is niet inzichtelijk.
  • De stabiliteit; De app crasht regelmatig bij diverse gebruikers.

Gelukkig heeft Powerpeers deze feedback opgepakt en een nieuwe versie van de app uitgebracht. Het overgrote deel van de gebruikers heeft zeer positief gereageerd op deze nieuwe versie. Zo zijn er meer mogelijkheden en crasht de app bij de meeste gebruikers niet meer.

Naast de Android app krijgt ook de app voor iOS voldoende kritiek. Zo worden de gekozen opwekkers niet getoond, is het dagelijks verbruik niet inzichtelijk en wordt een groot gedeelte van de informatie niet opgehaald. De app is hiermee dus echt een punt waar nog aan gewerkt moet worden!

 

Tijdelijk €200,00 Korting bij Powerpeers

Wanneer u nu overstapt naar Powerpeers dan kunt u profiteren van een korting van maar liefst €200,00. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit. Naast deze korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor 100% groene energie uit uw regio. En dat is niet alles! Bij Powerpeers ontvangt u tevens CO2-gecompenseerd, 14 dagen bedenktijd en Powerpeers regelt uw complete overstap. Meer weten? Klik op deze link om de website van Powerpeers te bekijken!

 

Tijdelijk €200,00 Korting bij Powerpeers

Ervaring met Powerpeers toevoegen

Bent u klant bij Powerpeers? Of bent u hiervoor klant geweest bij deze energieleverancier? Laat dan ook uw ervaring achter! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.