Energiepakketten Oxxio

energiepakketten-oxxio-energieleverancier

Bij energieleverancier Oxxio hebben ze een hoop gewijzigd. Geen gratis gadgets meer, maar gewoon de laagste prijs! U profiteert nog van alle voordelen van Oxxio, maar dan zonder gratis iPad of Laptop. Bespaar energie met de handige Oxxio App en kies voor een van de voordelige energiepakketten. Momenteel kunt u kiezen voor een energiepakket met een vaste looptijd of met een flexibele looptijd. Lees hieronder meer over de verschillen!

 

Kies uw energiepakket

Wanneer u nu overstapt naar Oxxio dan kunt u kiezen voor Oxxio 1 Jaar Vast, Oxxio 3 Jaar Vast of voor het modelcontract. Met Oxxio vaste prijs energie profiteert u 12 of 36 maanden van dezelfde prijs voor stroom en gas. U hoeft zich dus niet druk te maken over eventuele prijsstijgingen. Met het modelcontract profiteert u van extra flexibiliteit. U kunt dit energiepakket namelijk maandelijks opzeggen. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen variabele tarieven. U betaalt dus altijd een actueel tarief voor energie!

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Modelcontract

Vaste tarieven.Vaste tarieven.Variabele tarieven.
Een jaar lang zekerheid.Drie jaar lang zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Minimaal €100,00 Cashback!Minimaal €110,00 Cashback!100% Europese windstroom.

 

Oxxio 1 Jaar Vast

Met het energiepakket Oxxio 1 Jaar Vast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Daarnaast ontvangt u momenteel ook nog eens minimaal €155,00 extra korting! Zo profiteert u van één jaar extra zekerheid en een scherpe welkomstkorting. Na het eerste jaar kunt u gewoon weer kosteloos overstappen naar een andere energieleverancier. Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Oxxio!

Minimaal €155,00 Cashback Oxxio 1 Jaar Vast

 

Oxxio 3 Jaar Vast

Met het Oxxio 3 Jaar Vast energiepakket hebt u extra veel zekerheid. U betaalt namelijk drie jaar lang hetzelfde voor stroom en gas. Stijgen de prijzen? Dan betaalt u gewoon hetzelfde. Dalen de prijzen? Dan betaalt u ook gewoon hetzelfde! Daarnaast profiteert u ook nog eens minimaal €155,00 Cashback, de handige Oxxio App en 100% Europese windstroom. En overstappen? Dat neemt Oxxio u volledig uit handen. Wel zo handig! Meer weten? Check dan de website van Oxxio!

Minimaal €155,00 cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast!

 

Minimale cashbacks Oxxio

Afhankelijk van uw energieverbruik ontvangt u bij Oxxio een cashback tot wel €265,00 bij 3 Jaar Vast en tot wel €240,00 bij 1 Jaar Vast. Verbruikt u jaarlijks maar heel weinig energie? Dan is het mogelijk dat Oxxio u een aangepaste cashback aanbiedt. Hierbij geldt dat de minimale cashback voor 3 Jaar Vast altijd €155,00 bedraagt. Daarnaast is de minimale cashback op Oxxio 1 Jaar Vast vastgesteld op €155,00. Benieuwd hoe hoog de cashback is die u kunt ontvangen? Bereken dan uw maandtarief op de website van Oxxio!

 

Modelcontract Oxxio

Met het modelcontract van Oxxio profiteert u van actuele tarieven. U betaalt dus altijd een eerlijke marktprijs voor stroom en gas. Daarnaast hebt u extra vrijheid. Dit energiepakket is namelijk maandelijks opzegbaar. Wel zo handig! Ook met dit energiepakket zorgt Oxxio voor uw overstap. Alles is dus in een paar klikken geregeld. Meer weten over het modelcontract van Oxxio? Check dan de website van Oxxio!

 

Energiepakketten Oxxio vergelijken

Wilt u alle Oxxio energiepakketten op prijs vergelijken? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker. Met deze vergelijker checkt u eenvoudig de prijzen van Oxxio en de andere bekende energieleveranciers. Door het invoeren van uw verbruik ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent.

 

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave