Ervaringen HVC KringloopEnergie


Hebt u ervaring met HVC KringloopEnergie? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over HVC KringloopEnergie zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

 

Wie is HVC KringloopEnergie?

Ervaringen met HVC KringloopEnergieHVC KringloopEnergie levert duurzame energie. Energie die opgewekt is door middel van restafval, biomassa, wind en zon. Vooral het omzetten van regulier huisafval naar energie staat centraal binnen de werkwijze van HVC KringloopEnergie. Hierbij wordt enkel gewerkt met materialen die niet hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Hoe het bedrijf dit doet? HVC KringloopEnergie is onderdeel van HVC, het grootste grondstoffen-, afval- en energiebedrijf van Nederland. Kies ook voor duurzame energie, een zorgeloze overstap en scherpe tarieven. Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan de website van HVC!

 

Beoordelingen HVC KringloopEnergie

Aangezien HVC KringloopEnergie nog niet zo lang actief is zijn er nog geen goede beoordelingen te vinden. Daarnaast is de energieleverancier ook nog niet meegenomen in onderzoeken van brancheorganisaties en consumentenorganisaties. Om deze reden kunnen wij nog weinig zeggen voer de kwaliteit en service van deze energieleverancier. Bent u al klant bij dit energiebedrijf geweest? Voeg dan ook uw ervaring toe en help andere consumenten tijdens het vergelijken van energie aanbieders!

 

Ingezonden ervaringen met HVC KringloopEnergie

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
door Arend Nijssen over HVC KringloopEnergie

Klachten worden niet serieus genomen, bij ophalen wordt geen kwaliteit geleverd, vuilresten en omgevallen...

door Mario over HVC KringloopEnergie

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Komen afspraken niet na en staan je keihard voor te liegen. Ongelofelijk...

door appi over HVC KringloopEnergie

komt afspraken niet na. de datum die afgesproken is wijken ze vanaf en dan mogen ze van geluk spreken...

Ervaring HVC KringloopEnergie toevoegen

Hebt u ervaring met de dienstverlening van HVC KringloopEnergie? Voeg deze dan ook toe op onze website. Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energie aanbieders. Klik nu op onderstaande button en vul het formulier in.