Ervaring EON


Hebt u een ervaring met energieleverancier EON? Voeg hem dan toe op GoedkopeEnergieenGas.nl en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier. Benieuwd wat andere van EON vinden? Bekijk onderaan deze pagina de ervaringen van andere.

 

Over EON

ervaring-energieleverancier-eon-beoordelingEnergieleverancier EON is één van de grootste energieleverancier van Europa. Bij deze energieleverancier profiteert u van scherpe tarieven, goede service en zorg voor het milieu. EON biedt een groot aanbod energieproducten voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Naast de levering van energie zet deze energieleverancier zich ook in voor het milieu door middel van hulp bij energiebesparing en het aanbieden van zonnepanelen. Tevens ontvangt u bij elk energieproduct altijd 100% groene energie. Benieuwd geworden? Bekijk hier de website van EON!

 

Ervaringen met EON

EON
4.2 op basis van 92 stemmen
Bezoekers die een ervaring hebben met energieleverancier EON of een andere leverancier kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere te consumenten te helpen bij het vergelijken van de verschillende aanbieders. Door middel van ons beoordelingssysteem valt te zien dat EON  gemiddeld een ruime 8,3 scoort op basis van ruim 80 unieke stemmen. Hiermee krijgt deze energieleverancier één van de beste beoordelingen op onze website. EON is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,7. Daarnaast scoort E.ON ook goed op prijs, het bedrijf bood namelijk 6x op rij het goedkoopste energiepakket volgens de Consumentenbond. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier EON? Dat kan op het bedrijfsprofiel!

 

Ingezonden ervaringen met EON

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van E.ON! Door het lezen van deze ervaringen kunt u een beter beeld krijgen van de service van EON.

EON SKU UPC Model
Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zake
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: Andre • 
Titel: Een laatste natrap 

Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon.

Een aantal keer aan de lijn gehad, alles uitgevraag, contract opgezegd (per 28 Augustus), alles afgehandeld, 146 euro gekregen als eindafrekening. Nog VERSCHILLENDE KEREN nagevraagd of er geen schuld meer was of dat er geen naheffing meer kon komen. Wij werden verzekerd dat het niet het geval was.

Nu, weer een maand later toch nog een rekening van de maand september. Weer moeten bellen en krijgen nu een ander verhaal. Toch nog even 128 euro aftikken. Inmiddels hebben we niet meer de mogelijkheid om het te betalen omdat wij de afgelopen tijd alles moesten regelen met de begrafenis, maar ondanks alles MOET dit betaald worden.

Fijne energieleverancier! Ik hoop dat jullie in het s..... Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik en zoveel mogelijk mensen die ik dit kan vertellen niet meer in hun leven voor Eon zullen kiezen. Ik hoop dat het het waard is!


Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rom
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Rob v. A. • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Matig 

Mijn ervaring met de EON is niet heel positief. Prijzen waren toch hoger dan gedacht, de service was niet goed geregeld en de overstap verliep wat rommelig. Mag hopen dat dit niet altijd zo is, anders mogen ze er wat mij betreft mee stoppen.


Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar ee
Mar 29, 2016 by Anonymous
Naam: Anita • 
Woonplaats: Buitenpost • 
Titel: Slecht 

Mijn ervaring was niet goed. Alles wat fout kon gaan, ging fout en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben maar weer over gestapt naar een andere maatschappij.


Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direc
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: P.j Ouwerkerk • 
Woonplaats: Soest • 
Titel: Zoals beloofd 

Alles verloopt zoals ze beloven. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. De eindafrekening van de oude leverancier komt ook direct.


Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wac
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Anoniem • 
Woonplaats: Tilburg • 
Titel: Kan beter 

Ik ben enkele maanden terug overgestapt naar eon. Het aanmelden verliep goed en de communicatie ook. Na enkele bleek wel dat we wat langer moesten wachten omdat we nog een contract hadden. Uiteindelijk toch de overstap gemaakt en geen nadelige gevolgen gehad.


Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: Arnoud • 
Woonplaats: Nederland • 
Titel: Top 

Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.


Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij oversta
Nov 02, 2014 by Anonymous
Naam: Fred Visser • 
Woonplaats: Velp • 
Titel: Goede leverancier 

Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij overstap. Toch, stap ik over, omdat ik bij Essent, voordeliger uit ben, voornamelijk door de eenmalige korting, en het veel lagere vastrecht, bij Essent


In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde kort
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Joset • 
Titel: Jaarcontract met E.ON 

In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.

Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde korting die aan eind van contractperiode overgemaakt zou worden is keurig op tijd ontvangen.

Wel jammer dat energiemij niet in staat is om mij na jaarcontract weer een goed contract aan te bieden. Ben nu weer overgestapt naar andere leverancier (NEM).


3.0 5.0 8 8 Mijn schoonvader had Eon als energieleverancier. Na zijn overlijden (ong 3 maanden geleden) moest zijn huurwoning worden leeggeruimd en allerlei zaken worden geregeld, zo ook Eon. EON

Ervaring EON toevoegen

Bent u wel eens klant bij EON geweest? En wilt u uw ervaring toevoegen aan onze website? Vul dan onderstaand formulier in. Door het achterlaten van uw ervaring met EON helpt u andere consumenten tijdens het overstappen. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678