Ervaring EON


Hebt u een ervaring met energieleverancier EON? Voeg hem dan toe op GoedkopeEnergieenGas.nl en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier. Benieuwd wat andere van EON vinden? Bekijk onderaan deze pagina de ervaringen van andere.

 

Over EON

ervaring-energieleverancier-eon-beoordelingEnergieleverancier EON is één van de grootste energieleverancier van Europa. Bij deze energieleverancier profiteert u van scherpe tarieven, goede service en zorg voor het milieu. EON biedt een groot aanbod energieproducten voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Naast de levering van energie zet deze energieleverancier zich ook in voor het milieu door middel van hulp bij energiebesparing en het aanbieden van zonnepanelen. Tevens ontvangt u bij elk energieproduct altijd 100% groene energie. Benieuwd geworden? Bekijk hier de website van EON!

 

Ervaringen met EON

[kkstarratings id="404"]Bezoekers die een ervaring hebben met energieleverancier EON of een andere leverancier kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere te consumenten te helpen bij het vergelijken van de verschillende aanbieders. Door middel van ons beoordelingssysteem valt te zien dat EON  gemiddeld een ruime 8,3 scoort op basis van ruim 80 unieke stemmen. Hiermee krijgt deze energieleverancier één van de beste beoordelingen op onze website. EON is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,7. Daarnaast scoort E.ON ook goed op prijs, het bedrijf bood namelijk 6x op rij het goedkoopste energiepakket volgens de Consumentenbond. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd op onze website. Ook een ervaring achterlaten over energieleverancier EON? Dat kan op het bedrijfsprofiel!

 

Ingezonden ervaringen met EON

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van E.ON! Door het lezen van deze ervaringen kunt u een beter beeld krijgen van de service van EON.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
door Geverifieerde gebruiker over EON Benelux

Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE.

door Geverifieerde gebruiker over EON Benelux

Goede leverancier,duidelijk over tarieven, goede website, en geen drammerige mensen aan de telefoon, hebben netjes m,n opzegboete betaald, bij overstap. Toch, stap ik over, omdat ik bij Essent, voordeliger uit ben, voornamelijk door de eenmalige korting, en het veel lagere vastrecht, bij Essent

door Geverifieerde gebruiker over EON Benelux

In 2013 overgestapt van Nuon naar E.ON. Prima verlopen.

Leveranties van stroom en gas zijn 1 op 1 overgegaan met prima informatie. De beloofde korting die aan eind van contractperiode overgemaakt zou worden is keurig op tijd ontvangen.

Wel jammer dat energiemij niet in staat is om mij na jaarcontract weer een goed contract aan te bieden. Ben nu weer overgestapt naar andere leverancier (NEM).

Ervaring EON toevoegen

Bent u wel eens klant bij EON geweest? En wilt u uw ervaring toevoegen aan onze website? Vul dan onderstaand formulier in. Door het achterlaten van uw ervaring met EON helpt u andere consumenten tijdens het overstappen. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.