Ervaringen met ENGIE


Heeft u ervaring met de energieproducten of service van energieleverancier ENGIE? Voeg hem dan toe op onze website en help andere consumenten tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Bent u benieuwd wat andere vinden van deze energieleverancier? Lees dan meer op deze pagina!

 

ENGIE vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van ENGIE met de markt vergelijken? Dat kan! Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker. Voer hieronder uw verbruik in en klik op het logo van ENGIE. Dan vergelijkt u enkel de energiepakketten van energieleverancier ENGIE. Wilt u ENGIE ook vergelijken met andere energieleveranciers? Klik dan niet het ENGIE logo aan maar laat alle energieleveranciers in de vergelijker terug komen. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Over ENGIE

Ervaring ENGIEVoordelige prijzen, duurzaamheid en een uitstekende service, dat staat centraal bij energieleverancier ENGIE. ENGIE is onderdeel van het grote ENGIE Nederland Retail B.V. en het energiebedrijf krijgt van de Consumentenbond een rapportcijfer 7,1! Tevens werd de klantvriendelijkheid van deze energieleverancier in 2010 beoordeeld met een mooie 8! Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant zijn of klant zijn geweest bij ENGIE. Hebt u zelf een ervaring of beoordeling die u wilt delen? Voeg hem dan toe en help andere consumenten met het kiezen van een geschikt energiebedrijf!

 

Energiepakketten ENGIE

Overweegt u klant bij ENGIE te worden? Momenteel kunt u kiezen uit onderstaande energiepakketten met elk hun eigen voordelen. Kies nu voor vaste of variabele tarieven. En een vaste of een variabele looptijd. Wat heeft uw voorkeur? Zekerheid of flexibiliteit? Kijk voor meer informatie op de website van ENGIE!

ENGIE Helder 3 Jaar

ENGIE Helder 1 Jaar

ENGIE Open

Drie jaar geen prijsstijgingen.Een jaar geen prijsstijgingen.Altijd een actueel tarief.
Kosteloos opzegbaar.Vast energietarief!Flexibele contract.
Altijd groene stroom!Kortlopend energiecontract!Altijd flexibel.

 

Ervaring met ENGIE toevoegen

[kkstarratings id="571"]Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier ENGIE kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website. Hiermee helpen zij andere consumenten met het vergelijken van energieleveranciers op basis van kwaliteit en prijs. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat ENGIE een ruime 8 scoort op basis van meer dan 90 stemmers. Hiermee ontvangen ze één van de hoogste scores op onze website.

Naast de resultaten op onze website heeft ENGIE ook resultaten uit eigen onderzoek. Hierbij krijgt het een gemiddeld 8,6 op basis van meer dan 1250 beoordelingen. Daarnaast geeft 97% van de klanten aan dat ze ENGIE zouden aanbevelen. Benieuwd wat andere zo al zeggen over ENGIE? Hieronder kunt u de ervaringen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een ervaring of beoordeling achterlaten? Dat kan onderaan de pagina!

 

Ingezonden ervaringen met ENGIE

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van ENGIE!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 7 reviews
door Maron over ENGIE

" Engie energie" snel uitgelegd slecht en misleidend

door Geverifieerde gebruiker over ENGIE

Snelle en accurate overstap. Snelle reactie op mijn online aanmelding.

door Geverifieerde gebruiker over ENGIE

De overdracht verloopt soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden.

door Geverifieerde gebruiker over ENGIE

Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafrekening.

door Geverifieerde gebruiker over ENGIE

Binnen enkele minuten overgestapt, alles verliep prima. Ook een goeie prijs.

Mooizo. Veel plezier met jouw nieuwe energieleverancier.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Ervaring ENGIE toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van energieleverancier ENGIE? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het beoordelingsformulier in om uw ervaring met ENGIE achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw review nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen. Dit kan via ons contactformulier.