Ervaringen met ENGIE


Heeft u ervaring met de energieproducten of service van energieleverancier ENGIE? Voeg hem dan toe op onze website en help andere consumenten tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Bent u benieuwd wat andere vinden van deze energieleverancier? Lees dan meer op deze pagina!

 

ENGIE vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van ENGIE met de markt vergelijken? Dat kan! Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker. Voer hieronder uw verbruik in en klik op het logo van ENGIE. Dan vergelijkt u enkel de energiepakketten van energieleverancier ENGIE. Wilt u ENGIE ook vergelijken met andere energieleveranciers? Klik dan niet het ENGIE logo aan maar laat alle energieleveranciers in de vergelijker terug komen. Zo ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent!

 

Over ENGIE

Ervaring ENGIEVoordelige prijzen, duurzaamheid en een uitstekende service, dat staat centraal bij energieleverancier ENGIE. ENGIE is onderdeel van het grote ENGIE Nederland Retail B.V. en het energiebedrijf krijgt van de Consumentenbond een rapportcijfer 7,1! Tevens werd de klantvriendelijkheid van deze energieleverancier in 2010 beoordeeld met een mooie 8! Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant zijn of klant zijn geweest bij ENGIE. Hebt u zelf een ervaring of beoordeling die u wilt delen? Voeg hem dan toe en help andere consumenten met het kiezen van een geschikt energiebedrijf!

 

Energiepakketten ENGIE

Overweegt u klant bij ENGIE te worden? Momenteel kunt u kiezen uit onderstaande energiepakketten met elk hun eigen voordelen. Kies nu voor vaste of variabele tarieven. En een vaste of een variabele looptijd. Wat heeft uw voorkeur? Zekerheid of flexibiliteit? Kijk voor meer informatie op de website van ENGIE!

ENGIE Helder 3 Jaar

ENGIE Helder 1 Jaar

ENGIE Open

Drie jaar geen prijsstijgingen.Een jaar geen prijsstijgingen.Altijd een actueel tarief.
Kosteloos opzegbaar.Vast energietarief!Flexibele contract.
Altijd groene stroom!Kortlopend energiecontract!Altijd flexibel.

 

Ervaring met ENGIE toevoegen

ENGIE
3.7 op basis van 146 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier ENGIE kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website. Hiermee helpen zij andere consumenten met het vergelijken van energieleveranciers op basis van kwaliteit en prijs. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat ENGIE een ruime 8 scoort op basis van meer dan 90 stemmers. Hiermee ontvangen ze één van de hoogste scores op onze website.

Naast de resultaten op onze website heeft ENGIE ook resultaten uit eigen onderzoek. Hierbij krijgt het een gemiddeld 8,6 op basis van meer dan 1250 beoordelingen. Daarnaast geeft 97% van de klanten aan dat ze ENGIE zouden aanbevelen. Benieuwd wat andere zo al zeggen over ENGIE? Hieronder kunt u de ervaringen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een ervaring of beoordeling achterlaten? Dat kan onderaan de pagina!

 

Ingezonden ervaringen met ENGIE

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van ENGIE!

ENGIE SKU UPC Model
Geachte Heer e/o mevrouw,Bij deze wil ik een klacht indienen over de telefoontjes van uw bedrijf betreffende de overstap van energieleverancier. I
Feb 16, 2019 by Anonymous
Naam: C.L. Degenhart • 
Woonplaats: Den Haag • 
Titel: Geen telefoontjes meer svp 

Geachte Heer e/o mevrouw,

Bij deze wil ik een klacht indienen over de telefoontjes van uw bedrijf betreffende de overstap van energieleverancier. Ik wil hierover NIET meer gebeld worden. Ik ben al zó ver dat ik telefoontjes van afgeschermde nummers niet eens meer aanneem.
Graag ontvang ik een bevestiging van dit schrijven, wanneer ik in de toekomst weer geconfronteerd word met telfoontjesd dan zal ik mijn klacht indienen bij de de daarvoor bestemde instantie’s.

Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest,

Met vriendelijke groet,

C.L. Degenhart
Meppelweg 831
2544 AW Den Haag


Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn
Nov 19, 2018 by Anonymous
Naam: S. • 
Titel: Waardeloos 

Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan hun eigen kunnen.


Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zoude
Jul 07, 2018 by Anonymous
Naam: Doortje • 
Titel: Mevr 

Overgestapt naar Engie nalv telefoongesprek met een tussenpersoon. Het aanbod was aantrekkelijk, en alle overstapkosten incl. de eventuele boete zouden door Engie worden betaald, beloofde de telefonist. Vervolgens ligt op de mat een boete van 600 euro, afkomstig van onze oude leverancier. Navraag bij Engie levert niets op, ook niet nadat ze op ons verzoek het telefoongesprek met de tussenpersoon hebben afgeluisterd. Op de vraag of wij dat gesprek ook mogen terughoren is het antwoord grappig genoeg steeds nee - dat zou niet kunnen wegens privacyredenen. De boete blijft staan, Engie biedt nog aan een klein deel te betalen, maar steekt verder de kop in het zand als het gaat om de valse beloften.

Kortom een vervelende, leugenachtige leverancier die ik iedereen ten sterkste zou afraden.


Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag o
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: Johan • 
Woonplaats: Brugge • 
Titel: Minachting voor de klant 

Na intentie tot overstap naar andere leverancier, kreeg ik telefoon van een engie medewerker die mij een verbeterd contract aanbood. De volgende dag ontving ik de verklaring ter ondertekening om klant van engie te blijven. Onmiddellijk ondertekend terug gezonden. Nadien geen bericht meer van Engie. Ik belde zelf de klantendienst op die mij net zo een (ander) verbeterd contract aanbood. Opnieuw daags nadien schriftelijke vraag om klant te blijven, die ik onmiddellijk terug zond. Sindsdien totale windstilte. Ik zond een nieuwe mail met de vraag wat gebeurt er nu : blijf ik klant of niet? Geen antwoord

Is dat de manier wxaarop Engie met klanten omgaat? Totale minachting? Als klant zelfs geen antwoord waard?


Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over N
Dec 23, 2016 by Anonymous
Naam: Jack v.d. • 
Titel: Nest 

Erg blij met mijn nieuwe Nest thermostaat. Dat was voor mij eigenlijk de belangrijkste reden om over te stappen. Was voorheen ook best tevreden over Nuon maar overstappen blijft toch voordeliger.


Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na e
Oct 11, 2016 by Anonymous
Naam: Jorick • 
Woonplaats: Arnhem • 
Titel: Niks speciaals 

Deze energieleverancier is prima om naar over te stappen maar blijven plakken is denk ik duurder. Verder niks speciaals qua dienstverlening. Zelf na een jaar weer gekozen voor een andere energiemaatschappij in verband met de prijzen.


Niet overgestapt maar ENGIE gekozen als eerste energieleverancier. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie en het prijsniveau. Heb niet het idee
Oct 11, 2016 by Anonymous
Naam: Bas B. • 
Woonplaats: Utrecht • 
Titel: Eerste leveranciers 

Niet overgestapt maar ENGIE gekozen als eerste energieleverancier. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie en het prijsniveau. Heb niet het idee dat ik bij andere leveranciers veel goedkoper uit ben. Daarnaast vind ik het wel prettig dat de geleverde energie duurzaam is. Ik blijf voorlopig klant bij ENGIE.


Wij hebben goede ervaringen met Engie. bij problemen die we telefonisch kenbaar maken worden we deskundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Oct 11, 2016 by Anonymous
Naam: H. Traas • 
Titel: Deskundig 

Wij hebben goede ervaringen met Engie. bij problemen die we telefonisch kenbaar maken worden we deskundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook bij een verhuizing was alles correct geregeld en konden we ons nieuwe adres meteen alle energie weer gebruiken.


Was voorheen als eens klant geweest bij Electrabel en ENGIE is hun nieuwe naam. Ondanks de nieuwe naam is de service nog steeds prima (uit eigen ervar
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: - • 
Woonplaats: - • 
Titel: Top 

Was voorheen als eens klant geweest bij Electrabel en ENGIE is hun nieuwe naam. Ondanks de nieuwe naam is de service nog steeds prima (uit eigen ervaring). Daarnaast heb ik nu ook nog eens duurzame groene energie, hier betaal ik volgens mij niks extras voor. Uiteindelijk 20 euro per maand goedkoper uit dan bij de Nuon, dus ik zeg top!


Ondanks de problemen die nog speelde met nieuw systeem en verhalen op internet van problemen bij Electrabel is overstappen geen probleem geweest. Ook
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Mevr. Corstjens • 
Woonplaats: Enschede • 
Titel: Niks aan de hand! 

Ondanks de problemen die nog speelde met nieuw systeem en verhalen op internet van problemen bij Electrabel is overstappen geen probleem geweest. Ook jaarafrekening is soepel verlopen. Alleen djurt het te lang (drie weken) voor je geld terug ontvangt.


De service is goed en de overstap is zonder problemen verlopen. Nog een zeer hoge welkomstkorting ontvang ook!
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: T. Prinsen • 
Woonplaats: Woerden • 
Titel: Soepele overstap 

De service is goed en de overstap is zonder problemen verlopen. Nog een zeer hoge welkomstkorting ontvang ook!


Snelle en accurate overstap. Snelle reactie op mijn online aanmelding.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: Noor • 
Titel: Goed aanbod 

Snelle en accurate overstap. Snelle reactie op mijn online aanmelding.


De overdracht verloopt soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden.
Dec 14, 2014 by Anonymous
Naam: De Bruijn • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Goed 

De overdracht verloopt soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden.


Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafre
Nov 08, 2014 by Anonymous
Naam: H.J. van Veen • 
Woonplaats: Sint Pancras • 
Titel: Voordelig 

Voordelige energieleverancier, ben er al jaren klant. Tot nu toe is de service altijd goed geweest en ontvang ik elk jaar netjes op tijd mijn eindafrekening.


Binnen enkele minuten overgestapt, alles verliep prima. Ook een goeie prijs.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Joyce • 
Titel: Super 

Binnen enkele minuten overgestapt, alles verliep prima. Ook een goeie prijs.

Response: Mooizo. Veel plezier met jouw nieuwe energieleverancier.


Eenvoudig overgestapt via de website van Electrabel.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Suzanne • 
Titel: Gewoon goed 

Eenvoudig overgestapt via de website van Electrabel.


Goedkope energiecontract afgesloten!
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Pieter v. • 
Titel: Top! 

Goedkope energiecontract afgesloten!


3.2 5.0 17 17 Geachte Heer e/o mevrouw,Bij deze wil ik een klacht indienen over de telefoontjes van uw bedrijf betreffende de overstap van energieleverancier. Ik wil hierover NIET meer gebel ENGIE

Ervaring ENGIE toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van energieleverancier ENGIE? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het beoordelingsformulier in om uw ervaring met ENGIE achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw review nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen. Dit kan via ons contactformulier.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Required Field

Ervaringen met ENGIE SKU UPC Model
Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn
Nov 17, 2018 by Anonymous
Naam: S. • 
Titel: Mevr. 

Waardeloos bedrijf. Bij overstap nu al het 4e contract gekregen. Fout na fout wordt er gemaakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Fouten toegeven zijn ze slecht in, ligt nooit aan hun eigen kunnen.


3.2 5.0 17 17 Geachte Heer e/o mevrouw,Bij deze wil ik een klacht indienen over de telefoontjes van uw bedrijf betreffende de overstap van energieleverancier. Ik wil hierover NIET meer gebel Ervaringen met ENGIE