Ervaringen Budget Energie

Hebt u ervaring met Budget Energie? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Budget Energie zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

 

Wie is Budget Energie?

Ervaringen Budget EnergieEnergieleverancier Budget Energie is een van de kleinere maar snelgroeiende energieleveranciers binnen Nederland. Momenteel voorziet het energiebedrijf ruim 250.000 huishoudens en duizenden bedrijven van stroom en gas. Tijdens de levering heeft Budget Energie enkele speerpunten. Het bedrijf levert bijvoorbeeld enkele duurzame stroom. Daarnaast mikt het op energie zonder poespas en een efficiënte dienstverlening. Geen overbodige tools, gewoon stroom en gas tegen extra lage tarieven. En uw energiezaken? Die regelt u eenvoudig online via MijnBudget! Meer weten over deze energieleverancier? Check dan de website van Budget Energie!

 

Beoordelingen Budget Energie

Beoordeling Budget EnergieOp onze website krijgt Budget Energie diverse goede beoordelingen. Deze kunt u een stukje hieronder vinden. Daarnaast scoort de energieleverancier ook op basis van ons ratingsysteem erg goed. Het bedrijf krijgt een ruime 8,5 uit meer dan 25 stemmen.

Ook in het jaarlijks onderzoek van de Consumenten scoort Budget Energie goed op klantvriendelijkheid. Het bedrijf staat namelijk in de top 3 van alle Nederlandse energieleveranciers. En ook uit eigen onderzoek door Mopinion blijkt dat klanten erg tevreden zijn. Het bedrijf krijgt van eigen klanten een gemiddelde beoordeling van een 8,1!

Daarnaast komt de energieleverancier ook als goedkoopste uit diverse energiecollectieven waaronder die van Sloop de Crisis, Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Zoals het bedrijf al zegt, het levert energie zonder poespas met gewoon goede service! Eigenlijk zoals het hoort.

 

Ingezonden ervaringen met Budget Energie

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

[WPCR_SHOW POSTID="12107" NUM="999" SNIPPET="100" MORE="" HIDECUSTOM="0" HIDERESPONSE="0"]

 

Overstappen naar Budget Energie

Wilt u ook overstappen naar Budget Energie? Meldt u dan vandaag nog aan via de website! Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Klik op deze link om naar de website van Budget Energie te gaan. Voer hier uw postcode en huisnummer in en bereken uw persoonlijke aanbod. Dit kunt u eventueel ook doen op basis van uw huidige energieverbruik. Na het invoeren van deze gegevens zit u direct wat u met welk energiepakket per maand gaat betalen. Hebt u een geschikt energiepakket gevonden? Klik dan op de button ‘’Kies Pakket’’. Vervolgens kunt u zich aanmelden door enkele gegevens in te vullen. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van uw overstap. Tevens gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u nog kosteloos annuleren. Na uw bedenktijd zal Budget Energie uw oude energieleverancier opzeggen en uw nieuwe aansluiting gereed maken. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Dit is slechts enkele minuten werk. Met uw meterstanden kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening maken. Direct aanmelden en profiteren van €120,00 korting bij Budget Energie 1 Jaar Vast? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Ervaring met Budget Energie toevoegen

Bent u klant bij Budget Energie? Of bent u hiervoor klant geweest bij deze energieleverancier? Laat dan ook uw ervaring achter! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave