Pure Energie laat zonnepanelen plaatsen op bedrijfsdak


zonne-energie-zonnepanelen

Energieleverancier Pure Energie laat zonnepanelen plaatsen op het bedrijfsdak van innovatiecentrum Texperium. Bij dit duurzame energieproject is het energiebedrijf zowel de uitvoerder als de investeerder.

 

Innovatiecentrum Texperium

Deze week is er door Pure Energie begonnen met de aanleg van de zonnepanelen op het dak van innovatiecentrum Texperium. Texperium is een open innovatiecentrum met hoogwaardige herverwerking van textiel. De zonnepanelen moeten jaarlijks zo’n 474.00 Kilowattuur aan groene stroom gaan opwekken. De plaatsing van de zonnepanelen op het dak van Texperium passen, volgens de voorzitter van Texperium, goed bij de visie die de stichting heeft geformuleerd. “Op deze manier wordt de zon optimaal benut, dit past absoluut bij onze wijze van bedrijfsvoering aangezien bij ons duurzaamheid hoog in het vaandel staat” aldus de voorzitter van Texperium.

 

Goed voorbeeld

Volgens de oprichter van Pure Energie, Alfons Wispels, is Texperium een goed voorbeeld voor andere bedrijven wat betreft het gebruik van duurzame energie. “Wij van Pure Energie zijn trots om samen te werken met een bedrijf dat een goede bijdrage levert aan het milieu” aldus Alfons Wispels. Daarnaast gaf Wispels aan dat door het gebruik van groene energie de CO2-voetafdruk van bedrijven kleiner wordt en dat dat een goede stap is in de richting van een duurzamere wereld.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.