Overstappen naar Budget Energie


Overstappen naar Budget EnergieWilt u ook profiteren van lage prijzen, een gewoon goede service en stroom en gas zonder extra poespas? Stap dan ook over naar Budget Energie! Budget Energie houdt het graag simpel en eenvoudig. Zo ook met overstappen! Als u wil overstappen naar Budget Energie dan hoeft u eigenlijk alleen wat gegevens achter te laten op de website. De rest wordt allemaal voor u geregeld. Bent u benieuwd hoe het werkt? Hieronder leggen we het in enkele stappen uit. Direct energiepakketten vergelijken? Ga dan naar de website van Budget Energie!

 

Zo gaat het in zijn werk

Als u wil overstappen naar Budget Energie dan kunt u dit doen in een paar simpele stappen. Aan de totale overstap bent u erg weinig tijd kwijt. Daarnaast is overstappen ook nog eens gratis. Dus wat houdt u tegen? Het gaat als volgt;

  1. Ga naar de website van Budget Energie en vergelijk de diverse energieproducten. Door uw verbruiksgegevens in te vullen, kunt u in een paar muisklikken, zien welk energiepakket het meest voordelig is. Op dit moment kunt u kiezen voor een modelcontract of een vast energiecontract met een looptijd van 1 of 3 jaar.
  2. Kies het energiecontract dat het beste bij uw wensen past en sluit deze af door enkele persoonlijke gegevens achter te laten op de website van Budget Energie.
  3. U ontvangt automatisch bevestiging van uw aanmelding. Na uw bevestiging zullen 14 dagen bedenktijd in gaan. Binnen deze bedenktijd kunt u nog kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren.
  4. Na uw bedenktijd zal Budget Energie zorgen dat uw oude energiecontract wordt opgezegd. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.
  5. Budget Energie regelt uw nieuwe aansluiting en zal u informeren wanneer de overstap definitief in gang gezet wordt.
  6. U moet eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze gegevens kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening opstellen.
  7. Gelukt! U ontvangt bericht van Budget Energie dat uw overstap geslaagd is en u begint direct te profiteren van alle voordelen van deze energieleverancier.

 

Energieproducten Budget Energie

Wanneer u wilt overstappen naar Budget Energie dan heeft u de keuze uit 3 verschillende energiepakketten. Wanneer u kiest voor vaste leveringstarieven dan heeft u geen last van prijsstijgingen zolang het energiecontract loopt. Budget Energie heeft een vast energiecontract voor 1 of 3 jaar. Wanneer u kiest voor het modelcontract dan heeft u geen vaste looptijd. Daarnaast hebt u variabele leveringstarieven. Dit betekent dat uw energieprijzen regelmatig wordt bijgewerkt naar de actuele prijzen. Bekijk in onderstaande tabel welk energiepakket het beste bij uw wensen past. Klik op de button ‘’Meer informatie’’ om direct de energiepakketten op prijs te vergelijken op de website van Budget Energie.

1 Jaar

3 Jaar

Variabel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 36 maanden.Altijd een actueel tarief.
Nu €75,00 Korting!Nu €150,00 Korting!Geen vast contract.
Altijd groene stroom!Altijd groene stroom!Altijd flexibel!

 

Waarom kiezen voor een overstap naar Budget Energie?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u naar Budget Energie zou moeten overstappen. Zo biedt de energieleverancier stroom en gas tegen lage tarieven. Hierbij maakt het niet uit of u een bestaande of nieuwe klant bent. Daarnaast is stroom altijd duurzaam. Dus extra goed voor het milieu. En naast de energie zelf biedt Budget Energie ook nog een gewoon goede service. Bent u benieuwd wat u kunt besparen door over te stappen naar Budget Energie? Bereken het dan op de website van de energieleverancier!

 

Ervaringen Budget Energie

Onderstaande beoordelingen zijn door bezoekers op onze website achtergelaten. Wilt u zelf een review achterlaten? Ga dan naar het bedrijfsprofiel van Budget Energie en klik op de button beoordeling toevoegen.

Budget Energie SKU UPC Model
Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is. Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pa
Sep 18, 2018 by Anonymous
Naam: Evert • 
Woonplaats: Breda • 
Titel: Dhr 

Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is.
Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pas de eindafrekening opmaken en dreigen met 40 euro incasso kosten.
Klanten service is erg onvriendelijke en ze willen/kunnen niet afwijken van hun systeem terwijl ik meer van hun tegoed heb dan Budget energie van mij.

kortom geen aanrader als je hier ooit weer weg wilt


Budgetenergie? vreselijk bedrijf! Betaal je 1 dag te laat dan krijg je zonder waarschuwing een boete van 40 euro! en een brief van Stedin dat ze je af
May 03, 2018 by Anonymous
Naam: Anne • 
Woonplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel • 
Titel: Mw 

Budgetenergie? vreselijk bedrijf! Betaal je 1 dag te laat dan krijg je zonder waarschuwing een boete van 40 euro! en een brief van Stedin dat ze je af gaan sluiten.


Bij aanmelding als nieuwe klant was het al heel vreemd dat ik me alleen kon aanmelden op een huisnummer met een andere toevoeging, maar als ik de klan
Apr 10, 2018 by Anonymous
Naam: Naomi • 
Woonplaats: Rotterdam • 
Titel: Slechte service 

Bij aanmelding als nieuwe klant was het al heel vreemd dat ik me alleen kon aanmelden op een huisnummer met een andere toevoeging, maar als ik de klantenservice zou bellen zou dit aangepast worden. Oke dit is niet perse zo'n issue.. Later werd gevraagd om mijn meterstanden door te geven. Hierdoor kwam ik erachter dat de gevraagde meternummers niet klopten bij mijn meterkast. Blijkbaar een fout in de administratie. Na veel contact en alles gecontroleerd te hebben hielp een aardige man me bij de klantenservice en zou alles goed laten registreren bij de netbeheerder.
Opeens was het contract van mijn bovenbuurvrouw omgezet naar Budgetenergie (zonder haar toestemming?!) en stonden mijn gegevens ineens op haar adres.
Wéér contact opgenomen.. kreeg een zure meid die het blijkbaar erg normaal vond en leek het maar gezeur te vinden en ze zouden het wéér gaan aanpassen.
Ik ben benieuwd of het deze keer wel goed gaat..

Hoop gedoe terwijl ik net zo goed bij mn vorige energiemaatschappij had kunnen blijven. De 8.1 die ze hebben van een klantenbeoordeling krijgen ze van mij zeker niet!


Goedkoper dan de meeste andere energieleveranciers. Communicatie goed en website erg duidelijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!
Feb 06, 2017 by Anonymous
Naam: Hendrik K. • 
Woonplaats: Abbekerk • 
Titel: Voordelig 

Goedkoper dan de meeste andere energieleveranciers. Communicatie goed en website erg duidelijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!


Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de web
Dec 20, 2016 by Anonymous
Naam: Paul • 
Woonplaats: Den Helder • 
Titel: Snelle overstap 

Onlangs overgestapt naar Budget Energie en tevreden over de gehele procedure. De communicatie was erg duidelijk en de tarieven zoals getoond op de website. Erg blij met de snelle en soepele overstap.


2.7 4.0 6 6 Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is. Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pas de eindafrekening opmaken en Budget Energie