Overstappen naar Budget Energie


Overstappen naar Budget EnergieWilt u ook profiteren van lage prijzen, een gewoon goede service en stroom en gas zonder extra poespas? Stap dan ook over naar Budget Energie! Budget Energie houdt het graag simpel en eenvoudig. Zo ook met overstappen! Als u wil overstappen naar Budget Energie dan hoeft u eigenlijk alleen wat gegevens achter te laten op de website. De rest wordt allemaal voor u geregeld. Bent u benieuwd hoe het werkt? Hieronder leggen we het in enkele stappen uit. Direct energiepakketten vergelijken? Ga dan naar de website van Budget Energie!

 

Zo gaat het in zijn werk

Als u wil overstappen naar Budget Energie dan kunt u dit doen in een paar simpele stappen. Aan de totale overstap bent u erg weinig tijd kwijt. Daarnaast is overstappen ook nog eens gratis. Dus wat houdt u tegen? Het gaat als volgt;

  1. Ga naar de website van Budget Energie en vergelijk de diverse energieproducten. Door uw verbruiksgegevens in te vullen, kunt u in een paar muisklikken, zien welk energiepakket het meest voordelig is. Op dit moment kunt u kiezen voor een modelcontract of een vast energiecontract met een looptijd van 1 of 3 jaar.
  2. Kies het energiecontract dat het beste bij uw wensen past en sluit deze af door enkele persoonlijke gegevens achter te laten op de website van Budget Energie.
  3. U ontvangt automatisch bevestiging van uw aanmelding. Na uw bevestiging zullen 14 dagen bedenktijd in gaan. Binnen deze bedenktijd kunt u nog kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren.
  4. Na uw bedenktijd zal Budget Energie zorgen dat uw oude energiecontract wordt opgezegd. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.
  5. Budget Energie regelt uw nieuwe aansluiting en zal u informeren wanneer de overstap definitief in gang gezet wordt.
  6. U moet eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze gegevens kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening opstellen.
  7. Gelukt! U ontvangt bericht van Budget Energie dat uw overstap geslaagd is en u begint direct te profiteren van alle voordelen van deze energieleverancier.

 

Energieproducten Budget Energie

Wanneer u wilt overstappen naar Budget Energie dan heeft u de keuze uit 3 verschillende energiepakketten. Wanneer u kiest voor vaste leveringstarieven dan heeft u geen last van prijsstijgingen zolang het energiecontract loopt. Budget Energie heeft een vast energiecontract voor 1 of 3 jaar. Wanneer u kiest voor het modelcontract dan heeft u geen vaste looptijd. Daarnaast hebt u variabele leveringstarieven. Dit betekent dat uw energieprijzen regelmatig wordt bijgewerkt naar de actuele prijzen. Bekijk in onderstaande tabel welk energiepakket het beste bij uw wensen past. Klik op de button ‘’Meer informatie’’ om direct de energiepakketten op prijs te vergelijken op de website van Budget Energie.

1 Jaar

3 Jaar

Variabel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 36 maanden.Altijd een actueel tarief.
Nu €75,00 Korting!Nu €150,00 Korting!Geen vast contract.
Altijd groene stroom!Altijd groene stroom!Altijd flexibel!

 

Waarom kiezen voor een overstap naar Budget Energie?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u naar Budget Energie zou moeten overstappen. Zo biedt de energieleverancier stroom en gas tegen lage tarieven. Hierbij maakt het niet uit of u een bestaande of nieuwe klant bent. Daarnaast is stroom altijd duurzaam. Dus extra goed voor het milieu. En naast de energie zelf biedt Budget Energie ook nog een gewoon goede service. Bent u benieuwd wat u kunt besparen door over te stappen naar Budget Energie? Bereken het dan op de website van de energieleverancier!

 

Ervaringen Budget Energie

Onderstaande beoordelingen zijn door bezoekers op onze website achtergelaten. Wilt u zelf een review achterlaten? Ga dan naar het bedrijfsprofiel van Budget Energie en klik op de button beoordeling toevoegen.

Average rating:  
 2 reviews
 by velleman on Budget Energie

Wij hebben bij een aankoop in de mediamarkt een aanbieding gekregen voor budget energie.

Lijkt leuk maar achteraf heeft het ons veel geld gekost! NIET DOEN DUS!

We wilden onze overstap laten aansluiten op einde contractdatum, maar door een fout bij budget energie zijn wij 12 dagen voor contractdatum opgezet om te veranderen.

Hierdoor betalen we niet alleen boete van 2x €50,- (die wordt wel vergoed), maar ook boete correctie vergoeding 2x €125,-! Dus voor 12 dagen te vroeg betalen wij nu €350,- boete!!!!

Vorige energie leverancier geeft aan alleen via heran procedure nog wat te kunnen doen, maar Budget Energie weigert. We zouden wel kunnen opzeggen, maar er wordt dan niet bij vermeld dat je dan nog eens 2x €125,- boete krijgt!

Ik heb er maar een woord voor: oplichters!

 by Koen on Budget Energie

Budget Energie maakt de lage prijzen het eerste jaar zeker waar. Hierna gingen de tarieven helaas weer omhoog. Om deze reden ben ik nu weer overgestapt naar een andere energieleverancier. Ondanks dit kan ik geen slechte dingen over Budget Energie bedenken. Aanrader.