Ervaringen Pure Energie


Hebt u ervaring met Pure Energie? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Pure Energie zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

Wie is Pure Energie?

Ervaringen Pure EnergiePure Energie is een relatief nieuwe speler in de energiemarkt. De energieleverancier onderscheid zich op het gebied van duurzaamheid. Niet voor niets werd de energieleverancier al 4x op rij verkozen tot groenste energieleverancier door onder andere de Consumentenbond en Greenpeace. Kies ook voor 100% duurzame stroom en zorg voor een lagere Co2 uitstoot. Daarnaast profiteert u bij Pure Energie ook van een prima service, transparante voorwaarden en scherpe tarieven!

 

Beoordelingen Pure Energie

Pure Energie heeft op onze website al enkele beoordelingen gehad. Deze waren alle positief tot zeer positief. Daarnaast blijkt uit ons ratingsysteem dat Pure Energie een ruime 8 uit 10 scoort. Naast de beoordelingen op onze website houdt Pure Energie ook zelf beoordelingen bij. Uit eigen onderzoek blijkt dat klanten Pure Energie beoordelen met een 8,2 uit 10. Hierbij vertellen zij voornamelijk dat de website handig is, de energieleverancier erg klantvriendelijk is en dat zij eigenlijk nooit klachten hebben. Slechts 4% van alle klanten heeft ooit een klacht gehad. Terwijl ruim 85% Pure Energie zou aanraden bij vrienden of familie.

Benieuwd wat mensen zoal over energieleverancier Pure Energie zeggen? Hieronder kunt u de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een review, ervaring of beoordeling achterlaten? Ook dat kan via onze website. Vul dan het beoordelingsformulier onder aan deze pagina in!

 

Ingezonden ervaringen met Pure Energie

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door SandraG over Pure Energie

Ben vooral overgestapt naar Pure Energie omdat de energieleverancier zo duurzaam is. Veel andere energieleveranciers doen of ze duurzaam zijn maar dat zijn ze eigenlijk amper. Dit is bij Pure Energie niet het geval. Overstap via GoedkopeEnergieenGas....

 

Groenste energieleverancier

Pure Energie scoort niet alleen goed op het gebied van klantvriendelijkheid, maar ook op het gebied van duurzaamheid. In 2018 werd Pure Energie voor de 6e maal op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. Zowel Greenpeace als de Consumentenbond waren het er over eens dat Pure Energie een 10 verdiend op het gebied van duurzaamheid. Dit komt onder andere omdat Pure Energie enkel 100% groene stroom uit Nederlandse wind en zon verkoopt. Daarnaast verkoopt Pure Energie enkel eigen productie, het verkoop dus niet meer dan het zelf opwekt. Door te kiezen voor Pure Energie draagt u dus direct bij aan het verduurzamen van de Nederlandse energievoorziening.

Ervaring Pure Energie toevoegen

Bent u klant bij Pure Energie? Of klant bij Pure Energie geweest? Voeg dan ook uw beoordeling toe aan onze website. Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Klik op onderstaande button en vul ons beoordelingsformulier in. Dit kost slechts enkele minuten maar is voor andere erg waardevol.