Ervaring Energiedirect.nl


ervaring-energiedirect-energie-direct-nlHebt u ervaring met de service en kwaliteit van Energiedirect.nl? Voeg dan uw ervaring toe en help andere consumenten met het vergelijken van energieleveranciers. Benieuwd wat andere over Energiedirect.nl zeggen? Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant zijn, of klant zijn geweest.

 

 

Over Energiedirect.nl

Energieleverancier Energiedirect.nl is een snelgroeiende energieleverancier die zich focust op lage prijzen. Op dit moment levert het energiebedrijf energie van meer dan 700.000 consumenten en hiermee is het de  grootste energieleverancier in lage energieprijzen.Via de website ziet u tevens altijd de all-in tarieven, dit voorkomt nare verrassingen achteraf. Al meer dan 10 jaar ervaring en ook het beste aanbod voor vaste klanten! Hebt u zelf een ervaring met de service, klantvriendelijkheid of kwaliteit van Energiedirect.nl? Voeg hem dan toe en help andere consumenten bij het vergelijken van leveranciers! Bekijk hier de website van Energiedirect.nl!

 

Beoordelingen Energiedirect.nl

Energiedirect.nl
3.5 op basis van 92 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met een energieleverancier of website kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website om andere consumenten te helpen tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat Energiedirect.nl ongeveer een 7,6 krijgt als beoordeling op basis van meer dan 50 stemmen. Hiermee scoort de energieleverancier in de middenmoot. Hiernaast krijgt Energiedirect.nl op de website van Klantenvertellen.nl een 8,2. Klantenvertellen is een onafhankelijk reviewsite waarop consumenten ervaringen achter kunnen laten. Hieronder kunt u tevens de reviews lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een ervaring, review of beoordeling achterlaten? Dat kan onder aan deze pagina!

Ingezonden ervaringen met Energiedirect.nl

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van Energiedirect!

Energiedirect.nl SKU UPC Model
Ben nu sinds enkele weken klant en ben zeker tevreden. Ben per maand ongeveer 25 euro goedkoper uit en de service is ook dik in orde. Ik zou Energiedi
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Lillian • 
Woonplaats: Lutjebroek • 
Titel: Fijne partij om zaken mee te doen 

Ben nu sinds enkele weken klant en ben zeker tevreden. Ben per maand ongeveer 25 euro goedkoper uit en de service is ook dik in orde. Ik zou Energiedirect aan iedereen aanraden, fijne partij om zaken mee te doen.


Dit is de meest slechte leveraar ooit. Stuurt nota’s van €1200,- voor 6 maanden stroom?! Dit omdat ze aangeven dat je aangesloten ben bij ze en de
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: Navin • 
Woonplaats: Langedijk • 
Titel: Slecht 

Dit is de meest slechte leveraar ooit. Stuurt nota’s van €1200,- voor 6 maanden stroom?! Dit omdat ze aangeven dat je aangesloten ben bij ze en de meterstanden niet heb door gegeven. Maken je klant zonder dat je er iets van af weet!
Pas op voor deze maffia’ want o o je moet betalen


Toch echt het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Mijn vader (op leeftijd) heeft zich per abuis 2x aangemeld voor een contra
May 15, 2015 by Anonymous
Naam: Arnold • 
Titel: Klantonvriendelijk, onsypmathiek 

Toch echt het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Mijn vader (op leeftijd) heeft zich per abuis 2x aangemeld voor een contract bij Energiedirect, komende van een andere energieleverancier. Hierdoor is hij 'al eerder klant geweest' en heeft daarom geen recht op de korting die een nieuwe klant krijgt. Dit terwijl hij natuurlijk helemaal nooit eerder klant is geweest. Ook na uitleg van deze situatie weigert Energiedirect om ook maar iets van begrip in de situatie te tonen en zegt doodleuk dat ze de korting echt niet kunnen berekenen want vanwege het 2x aanmelden is er al een keer eerder een contract geweest. Belachelijk, zo snel mogelijk weg bij dit bedrijf en op zoek naar een leverancier die wel waarde hecht aan zijn klanten. Het enige pluspunt is dat de mailwisseling over dit probleem snel verliep.


Voor ons is deze overstap de goedkoopste.Doe hier dus ook je voordeel mee.
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: P.M.W. • 
Woonplaats: - • 
Titel: Probleemloze overstap. 

Voor ons is deze overstap de goedkoopste.

Doe hier dus ook je voordeel mee.


Geen klachten. Overgestapt ivm. aanbieding
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: C.H. • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Prima 

Geen klachten. Overgestapt ivm. aanbieding


1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gesta
Nov 08, 2014 by Anonymous
Naam: DA • 
Woonplaats: Den Helder • 
Titel: Nooit problemen gehad 

1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gestaan


je zit goed bij ED, laagste energiekosten en de overstap wordt door ED geregeld. aanmelden via internet en dan ben je zo bij ED.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: Hj Beugels • 
Titel: Eenvoudig de goedkoopste 

je zit goed bij ED, laagste energiekosten en de overstap wordt door ED geregeld. aanmelden via internet en dan ben je zo bij ED.


3.6 5.0 7 7 Ben nu sinds enkele weken klant en ben zeker tevreden. Ben per maand ongeveer 25 euro goedkoper uit en de service is ook dik in orde. Ik zou Energiedirect aan iedereen aanraden, fi Energiedirect.nl

Ervaring Energiedirect.nl toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van Energiedirect.nl? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld