Energiepakketten Energiedirect.nl

Energiedirect.nlBij energieleverancier Energiedirect.nl kunt u kiezen uit 3 voordelige energiepakketten. Een met vaste tarieven, of een met een variabel en actueel energietarief. Als u kiest voor deze energieleverancier dan bent u echt niet de enige! Al meer dan 700.000 consumenten profiteren namelijk van de voordelige energie van deze energieleverancier. Energiedirect.nl is als best getest op prijs kwaliteitsverhouding (2013), de beste klantadviseur van Nederland (2014) en het energiebedrijf ontving de Gouden Energie Award in het jaar 2014-2015. Benieuwd welke energiepakket het beste bij uw persoonlijke voorkeuren past? Vergelijk ze dan op de website van Energiedirect.nl of lees hieronder verder.

 

Energiepakketten Energiedirect.nl

Momenteel kunt u bij Energiedirect.nl kiezen uit drie verschillende energiepakketten. Twee met vaste tarieven, en een met variabele tarieven. Kies nu voor 1 Jaar Vast en ontvang €120,00 extra korting. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 korting op uw energierekening! Met het energiepakket Flexibel ontvang u geen korting maar bent u wel altijd vrij om te gaan waar u wilt. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect.nl!

1 Jaar Vast

2 Jaar Vast

Flexibel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 24 maanden.Scherpe variabele tarieven.
Een jaar zekerheid.Twee jaar zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Nu €200,00 Korting!Nu €225,00 Korting!Altijd duurzame energie!

 

Energiepakket Stroom & Gas 1 Jaar Vast

Met Stroom & Gas 1 Jaar Vast van Energiedirect.nl profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor energie en gas. Tevens kunt u voor een paar euro per maand meer kiezen voor duurzame groene stroom. Meer weten over dit energiepakket? Bekijk dan hier de website van Energiedirect.nl!

Voordelen

  • Altijd een laag energietarief.
  • Beschermd tegen prijsstijgingen in de markt.
  • Nu 1 jaar zekerheid over energiekosten.
  • Nu €120,00 extra korting!

 

Energiepakket Stroom & Gas 2 Jaar Vast

Het Stroom & Gas 2 Jaar Vast energiepakket is het meest voordelige pakket van Energiedirect.nl, en de tarieven liggen ook lager dan het tarief op veel vergelijkingswebsites. Tevens bent u met dit energiepakket 2 jaar zeker van deze lage tarieven, u bent namelijk beschermd voor eventuele prijsstijgingen binnen de markt.

Voordelen

  • Meest voordelige energietarief. (Van deze energieleverancier)
  • Extra veel zekerheid.
  • Direct 2 jaar lang geen last van prijsstijgingen.
  • Nu €150,00 extra korting!

 

Energiepakket Flexibel

Met het flexibele energiepakket profiteert u van actuele energietarieven en ultieme vrijheid. U kunt dit energiepakket namelijk maandelijks opzeggen. Sluit u liever geen lange contracten? Dan is dit energiepakket ideaal!

Voordelen

  • Altijd een actueel energietarief.
  • Altijd de vrijheid om te switchen naar een andere energieleverancier!

 

Energiepakketten Energiedirect.nl vergelijken

Wilt u de energiepakketten van Energiedirect.nl vergelijken op prijs met de energiepakketten van andere Nederlandse energieleveranciers? Ook dat is geen probleem. Voer hieronder uw verbruik in en check direct wel energiepakket het voordeligste is voor uw energieverbruik.