Energiepakketten Energiedirect.nl

Energiedirect.nlBij energieleverancier Energiedirect.nl kunt u kiezen uit 3 voordelige energiepakketten. Een met vaste tarieven, of een met een variabel en actueel energietarief. Als u kiest voor deze energieleverancier dan bent u echt niet de enige! Al meer dan 700.000 consumenten profiteren namelijk van de voordelige energie van deze energieleverancier. Energiedirect.nl is als best getest op prijs kwaliteitsverhouding (2013), de beste klantadviseur van Nederland (2014) en het energiebedrijf ontving de Gouden Energie Award in het jaar 2014-2015. Benieuwd welke energiepakket het beste bij uw persoonlijke voorkeuren past? Vergelijk ze dan op de website van Energiedirect.nl of lees hieronder verder.

 

Energiepakketten Energiedirect.nl

Momenteel kunt u bij Energiedirect.nl kiezen uit drie verschillende energiepakketten. Twee met vaste tarieven, en een met variabele tarieven. Kies nu voor 1 Jaar Vast en ontvang €120,00 extra korting. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00 korting op uw energierekening! Met het energiepakket Flexibel ontvang u geen korting maar bent u wel altijd vrij om te gaan waar u wilt. Meer weten? Check dan de website van Energiedirect.nl!

1 Jaar Vast

2 Jaar Vast

Flexibel

Vast tarief voor 12 maanden.Vast tarief voor 24 maanden.Scherpe variabele tarieven.
Een jaar zekerheid.Twee jaar zekerheid.Maandelijks opzegbaar.
Nu €200,00 Korting!Nu €225,00 Korting!Altijd duurzame energie!

 

Energiepakket Stroom & Gas 1 Jaar Vast

Met Stroom & Gas 1 Jaar Vast van Energiedirect.nl profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor energie en gas. Tevens kunt u voor een paar euro per maand meer kiezen voor duurzame groene stroom. Meer weten over dit energiepakket? Bekijk dan hier de website van Energiedirect.nl!

Voordelen

  • Altijd een laag energietarief.
  • Beschermd tegen prijsstijgingen in de markt.
  • Nu 1 jaar zekerheid over energiekosten.
  • Nu €120,00 extra korting!

 

Energiepakket Stroom & Gas 2 Jaar Vast

Het Stroom & Gas 2 Jaar Vast energiepakket is het meest voordelige pakket van Energiedirect.nl, en de tarieven liggen ook lager dan het tarief op veel vergelijkingswebsites. Tevens bent u met dit energiepakket 2 jaar zeker van deze lage tarieven, u bent namelijk beschermd voor eventuele prijsstijgingen binnen de markt.

Voordelen

  • Meest voordelige energietarief. (Van deze energieleverancier)
  • Extra veel zekerheid.
  • Direct 2 jaar lang geen last van prijsstijgingen.
  • Nu €150,00 extra korting!

 

Energiepakket Flexibel

Met het flexibele energiepakket profiteert u van actuele energietarieven en ultieme vrijheid. U kunt dit energiepakket namelijk maandelijks opzeggen. Sluit u liever geen lange contracten? Dan is dit energiepakket ideaal!

Voordelen

  • Altijd een actueel energietarief.
  • Altijd de vrijheid om te switchen naar een andere energieleverancier!

 

Energiepakketten Energiedirect.nl vergelijken

Wilt u de energiepakketten van Energiedirect.nl vergelijken op prijs met de energiepakketten van andere Nederlandse energieleveranciers? Ook dat is geen probleem. Voer hieronder uw verbruik in en check direct wel energiepakket het voordeligste is voor uw energieverbruik.
 

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave