Ervaringen Budget Energie

Hebt u ervaring met Budget Energie? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Budget Energie zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

Wie is Budget Energie?

Ervaringen Budget EnergieEnergieleverancier Budget Energie is een van de kleinere maar snelgroeiende energieleveranciers binnen Nederland. Momenteel voorziet het energiebedrijf ruim 250.000 huishoudens en duizenden bedrijven van stroom en gas. Tijdens de levering heeft Budget Energie enkele speerpunten. Het bedrijf levert bijvoorbeeld enkele duurzame stroom. Daarnaast mikt het op energie zonder poespas en een efficiënte dienstverlening. Geen overbodige tools, gewoon stroom en gas tegen extra lage tarieven. En uw energiezaken? Die regelt u eenvoudig online via MijnBudget! Meer weten over deze energieleverancier? Check dan de website van Budget Energie!

 

Beoordelingen Budget Energie

Op onze website krijgt Budget Energie diverse goede beoordelingen. Deze kunt u een stukje hieronder vinden. Daarnaast scoort de energieleverancier ook op basis van ons ratingsysteem erg goed. Het bedrijf krijgt een ruime 8,5 uit meer dan 25 stemmen.

Ook in het jaarlijks onderzoek van de Consumenten scoort Budget Energie goed op klantvriendelijkheid. Het bedrijf staat namelijk in de top 3 van alle Nederlandse energieleveranciers. En ook uit eigen onderzoek door Mopinion blijkt dat klanten erg tevreden zijn. Het bedrijf krijgt van eigen klanten een gemiddelde beoordeling van een 8,1!

Daarnaast komt de energieleverancier ook als goedkoopste uit diverse energiecollectieven waaronder die van Sloop de Crisis, Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Zoals het bedrijf al zegt, het levert energie zonder poespas met gewoon goede service! Eigenlijk zoals het hoort.

 

Ingezonden ervaringen met Budget Energie

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!

Fijne energieleverancier

januari 29, 2024

Vanaf het moment dat ik besloot over te stappen naar Budget Energie, verliep het hele proces soepel en efficiënt. Het aanmelden was eenvoudig en overzichtelijk, en ik werd goed geïnformeerd over alle stappen die nodig waren om mijn energie over te zetten. De website was gebruiksvriendelijk en bood duidelijke informatie over de verschillende tarieven en pakketten, wat het kiezen van de juiste optie voor mijn behoeften vereenvoudigde.

Wat mij vooral opviel, was de transparantie in communicatie. Ik ontving regelmatig updates over mijn overstap en werd tijdig geïnformeerd over de status van mijn aanvraag. Het klantenserviceteam was altijd bereikbaar en vriendelijk, en ze beantwoordden al mijn vragen met geduld en duidelijkheid.

Een ander aspect dat mijn waardering verdiende, was de prijs-kwaliteitverhouding die Budget Energie bood. Mijn energierekening is aanzienlijk lager dan voorheen, en ik waardeer het dat ik kon besparen zonder in te leveren op de kwaliteit van de service.

Tot nu toe heb ik geen enkel probleem ondervonden met mijn energievoorziening, en de overstap naar Budget Energie is een beslissing waar ik geen spijt van heb. Ik ben blij met mijn keuze en zal Budget Energie zeker aanbevelen aan vrienden en familie die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare energieleverancier.

Max K.

Simpel je bank nummer veranderen . is onmogelijk. !!! Dus een nieuwe energiemij. is de oplossing.

juni 12, 2023

Slecht

Geen antwoord dan wordt het contract opgezegd !!

J Aansorgh

Waardeloos

februari 8, 2023

Nog voor het verstrijken van de 3 weken voor het doorgeven van de meterstanden wordt er ineens een bevestiging van onze standen gestuurd. 6000Kwh te veel! Terwijl we nog netjes voor januari de standen hadden doorgegeven i.v.m. prijsplafond regeling. De chat geeft aan dat je moet bellen, bel je geven ze aan dat dit via de chat kan, vervolgens zijn ze dicht.

Laurens Duijm

Veel geld gekost

oktober 20, 2020

Wij hebben bij een aankoop in de mediamarkt een aanbieding gekregen voor budget energie.

Lijkt leuk maar achteraf heeft het ons veel geld gekost! NIET DOEN DUS!

We wilden onze overstap laten aansluiten op einde contractdatum, maar door een fout bij budget energie zijn wij 12 dagen voor contractdatum opgezet om te veranderen.

Hierdoor betalen we niet alleen boete van 2x €50,- (die wordt wel vergoed), maar ook boete correctie vergoeding 2x €125,-! Dus voor 12 dagen te vroeg betalen wij nu €350,- boete!!!!

Vorige energie leverancier geeft aan alleen via heran procedure nog wat te kunnen doen, maar Budget Energie weigert. We zouden wel kunnen opzeggen, maar er wordt dan niet bij vermeld dat je dan nog eens 2x €125,- boete krijgt!

Ik heb er maar een woord voor: oplichters!

velleman

 

Ervaring met Budget Energie toevoegen

Bent u klant bij Budget Energie? Of bent u hiervoor klant geweest bij deze energieleverancier? Laat dan ook uw ervaring achter! Hiermee helpt u andere bezoekers tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave