Energiedirect verlaagt variabele energietarieven


Energiedirect verlaagt variabele energietarieven

Energieleverancier Energiedirect heeft bekend gemaakt dat het de variabele leveringstarieven voor stroom en gas per 1 juli verlaagd. Hierdoor profiteren klanten met een variabel energietarief van nog meer voordeel. De tarieven voor stroom zullen dalen met 8,5 procent. En de leveringstarieven voor gas dalen zelfs met 14 procent! Door deze daling kunnen huishoudens met een hoog verbruik een bedrag tot wel €150,00 besparen.

 

Opnieuw lagere tarieven

Over het algemeen maken alle energieleverancier om het half jaar de nieuwe leveringstarieven bekend. In de regel gebeurt dit per 1 januari en per 1 juli. Aan het begin van 2016 daalde ook al de leveringstarieven bij Energiedirect en andere grote energieleverancier. Klanten met een vast energietarief merken hier weinig van. Maar klanten met een variabel energietarief ontvangen de nieuwe tarieven per post of email.

 

Trend

Of de tarieven voor stroom en gas blijven dalen is niet duidelijk. Maar de afgelopen paar jaar zijn de prijzen wel vaak naar beneden bijgesteld. Op dit moment is het in ieder geval een mooie meevaller na veel nieuws over hogere belastingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.