Energievergelijker

Wilt u ook overstappen naar een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van onze energievergelijker! Door gebruik te maken van onze energievergelijker kunt u eenvoudig energiepakketten en energieleveranciers vergelijken. En door gebruik te maken van onze filters kunt u tevens vergelijken op basis van onder andere duurzaamheid, looptijd en tariefsoort. Benieuwd wat u kunt besparen? Voer dan direct uw verbruik in!

Direct vergelijken

Voer uw postcode, huisnummer en eventueel uw verbruiksgegevens in om snel en eenvoudig energiepakketten te vergelijken.

Beoordeeld door

WUA-Logo

 

Voordelen GoedkopeEnergieenGas.nl

Voordelen Energieleveranciers Vergelijken via Goedkope Energie en Gas Scherpste energie aanbiedingen
goedkope-energie-gas Onafhankelijk advies
voordelen-goedkope-energie-gas Altijd de nieuwste kortingen
energie-vergelijken-goedkope-energie-gas Altijd 14 dagen bedenktijd
Energie vergelijken Al meer dan 200.000 vergelijkers

 

Energie vergelijken
1. Voer uw woongegevens in.
2. Kies uw verbruik.
3. Filter op uw wensen.
4. Stap over en bespaar.

 

Waarom energie vergelijken?

De energierekening kan flink oplopen. Een gemiddeld huishouden betaald al snel meer dan €100,00 per maand. Kom ook in actie en verlaag uw maandelijkse energierekening. Energieleveranciers vergelijken is vaak in enkele minuten gebeurd. Ondanks de kleine investering kan het u tot wel €340,00 besparen!

 

Tips
Druk op meer informatie om een prijsopbouw te kunnen zien. Wilt u meer informatie over een energiepakket? Druk dan op aanvragen en lees alles op de website van de desbetreffende energieleverancier.

 

GoedkopeEnergieenGas.nl
GoedkopeEnergieenGas.nl wordt door gebruikers beoordeeld met een 8,8 op basis van 250 stemmen.

 

Ruim 83% vergelijkt
Steeds meer Nederlanders vergelijken energieleveranciers. Van alle Nederlanders heeft 83% wel eens energie vergeleken. Waarom? Voornamelijk om een lagere energierekening te realiseren. Hiernaast kiezen ook diverse mensen vanwege duurzaamheid voor een andere energieleverancier.

 

Bespaar tot €340,00
In 2016 konden overstappers tot wel €340,00 besparen! Een hoge besparing die in enkele minuten te realiseren is!

Wat kan ik besparen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u eenvoudig geld besparen. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te switchen, en in veel gevallen tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00! En dat is maar goed ook, want energie is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen. Pas sinds 2015 nemen de energieprijzen weer wat af, helaas wordt dit verschil teniet gedaan door een hogere energiebelasting. Vergelijk nu energieprijzen via GoedkopeEnergieenGas.nl en bespaar toch op uw energiekosten.

Wilt u meer weten over een van de energieleveranciers in onze energievergelijker? Neem dan eens een kijkje op het bedrijfsprofiel. Klik hierboven op het juiste logo en lees meer over de diensten, service en producten van de energieleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u eenvoudig en snel onder andere energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om de vergelijking te maken kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen enkele seconde de beste energiecontracten! Wanneer een energieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen energievergelijker

 • Stap 1 Vul uw postcode in om de beschikbare energieleveranciers te vinden.
 • Stap 2 Geef uw type meter aan en type woning.
 • Stap 3 Vul het aantal inwoners van uw huishouden in.
 • Stap 4 Wanneer u uw precieze verbruik bij de hand heeft kunt u deze invullen.
 • Stap 5 Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Stap 6 Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Stap 7 Vergelijk de beste deals! Tip; Gebruik ‘Meer informatie’
 • Stap 8 Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste contract vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Goedkoopste energieleverancier gevonden?

Wanneer u de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden dan kunt uw woning eenvoudig via het internet aanmelden. Uw nieuwe energieleverancier zorgt voor de overstap en u hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven.

Meer weten over de kwaliteit, dienstverlening of service van een van de energieleveranciers? Dat kunt u terugvinden op de bedrijfsprofielen op onze website.

Filters Energievergelijker

 • Postcode: Voer uw postcode in om de juiste energieleveranciers op te halen.
 • Contractduur: Kies voor 1,2,3,4 of 5 jaar.
 • Type meter: Geef aan of u een enkele of dubbele meter heeft.
 • Verbruik: Voer uw energieverbruik of schat hem met de module.
 • Duurzaamheid: Kies voor grijs, groen of gemengd.
koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave