Zonnepanelen Huren bij Nuon – Nu 3 Maanden Gratis!


Wanneer u zonnepanelen wilt gaan huren dan doet u dit natuurlijk bij voorkeur bij een betrouwbare partner. En dat is waarom u sinds kort ook zonnepanelen bij Nuon kunt huren. Wanneer u nu kiest voor zonnepanelen van Nuon dan wordt de aanschaf, de monitoring, het onderhoud en de verzekering allemaal voor u geregeld tegen één vast maandelijks bedrag. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast profiteert u momenteel ook nog eens van een actie waarbij u de eerste 3 maanden gratis krijgt! Hierdoor profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €150,00. Het is zowel voor klanten als niet-klanten mogelijk om zonnepanelen te huren bij Nuon. Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

 

Voordelen Nuon zonnepanelen

 • U verbruikt minder stroom waardoor u direct op uw energierekening bespaart.
 • Wek uw eigen groene stroom op en maak uw woning hiermee duurzamer.
 • Nuon regelt de installatie, het onderhoud en de verzekering van uw zonnepanelen.
 • Uw installatie wordt continue gemonitord en wanneer nodig proactief gerepareerd.
 • Profiteer nu van de eerste 3 maanden gratis (max €150,00 korting).

 

Doe ook de Nuon Zonnepanelen Check

Uiteraard is het eerst belangrijk om te bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast wilt u wellicht wel weten hoeveel energie, en hiermee geld, u kunt besparen door zonnepanelen te installeren. Om dit inzichtelijk te maken heeft Nuon de Zonnepanelen Check ontwikkelt. Met deze korte check krijgt u direct advies op basis van uw situatie. Daarnaast kunt u eventueel een offerte aanvragen waardoor u een beter beeld krijgt van de maandelijks kosten. U kunt de Nuon Zonnepanelen Check afronden door de volgende vragen te beantwoorden;

 1. Voer eerste uw woongegevens in om uw adres te bepalen.
 2. Geef aan of u een koopwoning heeft met een eigen dak. U kunt enkel zonnepanelen laten installeren op uw eigen dak.
 3. Na het ophalen van de gegevens ziet u direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Dit advies is gebaseerd op hoeveel zon er op uw dak schijnt, vanuit welke richting het zonlicht komt en hoe groot het oppervlakte van uw dak is.
 4. Voer uw stroomverbruik in of schat dit door een aangeven van het aantal bewoners en klik op ”Bekijk prijsopgave en advies”.
 5. Als laatste kunt u kiezen wat bij u past. Hoeveel zonnepanelen wilt u? En wilt u deze kopen of huren?
 6. Na het maken van uw keuze ziet u direct wat u per maand gaat betalen bij huren. Wanneer u kiest voor kopen van ontvangt u direct een indicatie van de totale installatieprijs. Naast de verwachten kosten toont Nuon ook direct wat de verwachte opbrengst per jaar is.

Na het doen van de Nuon Zonnepanalen Check kunt u er voor kiezen om een offerte aan te vragen bij Nuon. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het aanbod naar uw email te versturen. Dan kunt u er nog even over nadenken en later beslissen. Klik op deze link om de Nuon Zonnepanelen Check te doen!

 

Doe ook de Nuon Zonnepanelen Check!

 

Zonnepanelen Nuon

Wanneer u kiest voor het huren van zonnepanelen van Nuon dan ontvangt u standaard de High Power panelen. Dit zijn zwarte zonnepanelen (TaleSun TP660M) met 275 Wp vermogen. Deze zonnepanelen hebben standaard 10 jaar garantie bij aanschaf. Wanneer u de panelen huurt dan garandeert Nuon de werking en regelt het tevens de verzekering. Naast deze panelen biedt Nuon momenteel ook een Excellent Power en een Premium Power paneel. Hieronder leest u de belangrijkste verschillen tussen deze panelen;

 • Excellent Power; Dit zonnepaneel heeft een zwart zilveren kleur en is van het merk LG (MonoX2). De zonnepanelen leveren 300 Wp vermogen en hebben standaard 15 jaar garantie. Met deze panelen kunt u meer stroom opwekken dan met de High Power panelen.
 • Premium Power; Het Premium Power paneel levert het hoogste vermogen, 315 Wp. Daarnaast is dit paneel (LG Solar Ne0N2) geheel zwart en heeft het standaard 15 jaar garantie.

Meer weten over alle zonnepanelen die Nuon biedt en de kosten die deze met zich meebrengen? Doe dan ook de Nuon Zonnepanelen Check op de website van Nuon. Klik op deze link om de website van Nuon te bezoeken.

 

Installatie van uw Nuon zonnepanelen

Wanneer u besluit om in te gaan op het aanbod van Nuon dan zal alles omtrent de plaatsing, montering en aansluiting van uw zonnepanelen geregeld worden. Dit doet Nuon niet zelf, maar dit laat het aan de specialist over. Installatiebedrijf Feenstra zorgt dat uw zonnepanelen binnen één dag geplaatst en geïnstalleerd worden. Hier hebt u zelf helemaal geen omkijken naar. En wanneer nodig past Feenstra ook uw meterkast aan om de zonnepanelen in werking te brengen. Zo weet u zeker dat alles binnen één werkdag geregeld is!

 

Zonnepanelen Huren bij Nuon - Nu 3 Maanden Gratis!

 

Nu 3 maanden gratis zonnepanelen bij Nuon!

Tot en met 31 mei 2018 ontvangt u bij Nuon de eerste 3 maanden zonnepanelen gratis tot een maximum korting van €150,00. Kosten uw zonnepanelen bijvoorbeeld €40,00 per maand? Dan ontvangt u een korting van 3x €40,00 = €120,00. Kosten uw zonnepanelen €70,00 per maand? Dan ontvangt u de maximale korting van 3 x €50,00 = €150,00. Wanneer u gebruik wilt maken van deze actie, en de zonnepanelen in het algemeen, dan moet u wel rekening houden met diverse regels. Hieronder sommen wij enkele belangrijke regels en voorwaarden op;

 • U kunt enkel zonnepanelen bij Nuon huren wanneer u beschikt over een eigen dak.
 • Wanneer u zonnepanelen wilt huren dan kan met vanaf een minimum van 10 panelen.
 • Het huurcontract voor de panelen loopt minimaal 3 jaar. Na deze periode wordt het contract automatisch met één jaar verlengd.
 • Wanneer de huurovereenkomst stopt verwijderd Nuon de panelen. Hiervoor zullen kosten in rekening worden gebracht.
 • U hoeft geen klant van Nuon te zijn om gebruik te kunnen maken van dit aanbod.
 • Uw maandelijks kosten betaalt u aan Nuon via automatische incasso.
 • Nuon regelt alles en blijft ook eigenaar van de geïnstalleerd panelen.

Check de algemene voorwaarden, actievoorwaarden en product voorwaarden op de website van Nuon voor meer informatie.

 

Extra; Profiteer van de Nuon ZonBonus

Wanneer u meer stroom opgewekt dan verbruikt dan krijgt u bij Nuon net als bij andere energieleveranciers een terugleververgoeding. Dit is een vergoeding die u ontvangt omdat u stromo aan het energienetwerk levert. Maar Nuon biedt u ook nog eens wat extra’s! Zo ontvangt u met de Nuon ZonBonus nog eens 2 cent extra per terug geleverde kWh stroom. En dat tikt op termijn aan! Hierdoor is het huren van zonnepanelen nog voordelig bij Nuon! Benieuwd wat u kunt besparen? Op deze website van Nuon kunt u een rekenmodel vinden waarmee u kunt berekenen hoeveel geld u per jaar bespaart. Dit model houdt rekening met uw verbruik, de maandelijks kosten van uw zonnepanelen en de ZonBonus die u van Nuon ontvangt. Zo hebt u nog beter inzichtelijk hoeveel geld u bespaart naast de directe winst voor ons milieu!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.