Oxxio Zakelijk

Sinds enkele tijd richt energieleverancier Oxxio zich niet meer op de zakelijke markt. Dit betekent dan ook dat het geen energiepakketten voor ondernemers meer aanbiedt. Gelukkig bestaan er naar Oxxio meerdere voordelige energieleverancier die wel zakelijke energiepakketten aanbieden. Maak nu gebruik van onderstaande vergelijker en check direct welke zakelijke aanbieder voor u het voordeligste is.

Bent u ZZP’er? Dan kunt u in veel gevallen ook gewoon een consumentencontract bij Oxxio kiezen. Check voor deze contracten onze energievergelijker!

 

Energie vergelijken (Zakelijk)

Toch overstappen naar een voordelige zakelijke energieleverancier? Voer hieronder uw verbruik in en check direct de beste energiepakketten van dit moment!

Oxxio Zakelijk (Gestopt)

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij energieleverancier Oxxio. Oxxio Zakelijk is speciaal gericht op ZZP’ers en het MKB. Met diverse voordelige energiecontracten is er altijd een passend energiecontract voor uw bedrijf of onderneming. De energiepakketten hebben voordelige lage vaste energietarieven en bieden ook groene energie. Ook als ondernemer kan u profiteren van InControl, en een gratis iPad of Samsung Galaxy Tab!

 

Waarom kiezen voor Oxxio Zakelijk?

Oxxio ZakelijkMet Oxxio Zakelijk heeft u grip op uw energiekosten en via de App heeft u altijd inzicht in het energieverbruik van uw onderneming. Hiernaast kunt u met de handige BespaarTools eenvoudig uw energieverbruik verminderen. Zo brengt u de energiekosten van uw onderneming eenvoudig naar beneden. En dat is mooi, want energie is vaak één van de hoogste kostenposten van Nederlandse bedrijven. Stap zorgeloos over naar Oxxio Zakelijk en profiteer ook van alle voordelen! Lees meer op de website!

Voordelen

 
Inzicht in uw verbruik.
Handige BespaarTools.
Voor het MKB en ZZP’ers!
Klantenservice krijgt een 7,4!
Eenvoudig besparen op energie.
Scherpe energietarieven.
Zorgeloos overstappen.
Groene stroom.

 

Inzicht in uw verbruik met de Energiemonitor

Krijg grip op uw energieverbruik en kosten met de unieke Energiemonitor. Waar en wanneer u wilt, via de App of online via Mijn Oxxio! U krijgt inzicht in uw energieverbruik, kunt u verbruik vergelijken met andere bedrijven of andere vestigingen en kan zo gericht werken aan een lager energieverbruik door middel van praktische tips. En in combinatie met een slimme meter werkt de Energiemonitor nog beter en eenvoudig. Wordt ook klant en start met besparen.

oxxio-incontrol-zakelijke-energie

 

Zorgeloos overstappen naar Oxxio

Stap ook zorgeloos over naar zakelijke energie van energieleverancier Oxxio! Overstappen is heel eenvoudig. Na uw online aanmelding zullen medewerkers uw overstap afhandelen. Zij zeggen ook uw oude energiecontract op, en u blijft altijd op de hoogte van de status van uw overstap. U hoeft enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Lees hier meer over de overstap naar Oxxio Zakelijk!