Minder.nl

Bent u als MKB’er, ZZP’er of Grootzakelijke klant op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan bent u bij Minder.nl aan het juiste adres. Via de website van Minder.nl vergelijkt u eenvoudig de beste energiecontracten voor uw onderneming of bedrijf. Op deze manier profiteert u altijd van het beste aanbod en 100% onafhankelijk advies. Ook flink besparen op uw energiekosten? Binnen 2 minuten vergelijkt u de beste energiepakketten binnen de zakelijke energiemarkt. Bent u Grootzakelijke klant? Dan heeft Minder.nl een speciale vergelijkingsmodule met energiepakketten voor de Grootzakelijke markt. Kies hieronder de vergelijker die bij uw stroom- en gasverbruik past!

 

Waarom Minder.nl?

Minder.nlMinder.nl is een initiatief van twee jonge ondernemers met een visie. Beide vonden ze het vergelijken van zakelijke energiepakketten niet transparant en duidelijk genoeg. En daarom zochten ze naar een nieuwe simpele wijze om het scherpste energiecontract uit de markt voor iedere ondernemer beschikbaar te maken. Nu, met Minder.nl, is het heel eenvoudig om een passend en voordelig energiepakket te vinden. Hoe het werkt? Voer uw stroom- en gasverbruik in en vergelijk direct alle energiepakketten uit de markt. Kies de voordeligste keuze en sluit deze direct in de module af. Binnen 2 minuten heeft u alles geregeld en is uw overstap in gang gezet.

 

 Voordelen

usp-goedkope-energie-gas Vergelijk de markt in slechts 2 minuten!
usp-goedkope-energie-gas Altijd 100% onafhankelijk advies.
usp-goedkope-energie-gas Verlaag uw maandelijkse bedrijfskosten.
usp-goedkope-energie-gas Direct contact via telefoon of mail.
usp-goedkope-energie-gas Al meer dan 12 jaar ervaring in de markt.
usp-goedkope-energie-gas Altijd gebaseerd op uw energieverbruik.
usp-goedkope-energie-gas Voor het MKB, ZZP’ers en Grootzakelijke klanten.
usp-goedkope-energie-gas Speciaal voor ondernemers!

Energie vergelijken voor ondernemers

 

Overstappen via Minder.nl

Het overstappen via Minder.nl bespaard u niet alleen een hoop geld, het is nog heel eenvoudig ook! Met een paar klikken op de website ziet u direct waar u het voordeligste uit bent. Daarnaast kunt u via de tool direct een energiepakket aanvragen. Dus geen langdurige onderhandelingen of het eindeloos aanvragen van offertes. U krijgt namelijk direct het scherpste aanbod! Uw nieuwe energieleverancier regelt overigens uw nieuwe aansluiting. Bent u MKB’er of ZZP’er? Dan zegt het ook nog eens uw eventuele oude energiepakket op. Hierbij moet u wel rekening houden met uw opzegtermijn. Meer weten of direct vergelijken? Ga dan naar de website van Minder.nl!

 

Minder.nl | De zakelijke energievergelijker

 

Klein- of grootverbruiker?

Energieleverancier maken altijd een verschil tussen zakelijke kleinverbruikers en grootverbruikers. U bent een kleinverbruiker als u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). Is een van beide aansluitingen groter? Dan bent u een grootzakelijke verbruiker. Of u een klein- of grootzakelijke klant bent heeft voornamelijk effect op uw rekeningen en facturen. Voor beide soorten klanten heeft Minder.nl een speciale vergelijker. Dus het maakt niet uit hoe groot uw onderneming is, u kunt altijd profiteren van een scherp geprijsd energiepakket. Kies hieronder de vergelijker die bij uw onderneming past!

 

Vergelijk uw energiekosten

Bent u benieuwd wat u kunt besparen op uw zakelijke energiekosten? Het verschil kan al snel oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis. Start nu een vergelijking op de website van Minder.nl en bekijk direct wat uw persoonlijke voordeel is!

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter