Energievergelijker ZZP’ers

Ook als ZZP’er is het natuurlijk belangrijk om op de kosten te letten. En daarom raden wij ondernemers aan om regelmatig gebruik te maken van een energievergelijker voor ZZP’ers. Energiekosten kunnen flink oplopen, zeker wanneer u nooit overstapt. En dat is zonde! U kunt namelijk eenvoudig honderden euro’s besparen door een overstap te maken. Voer hieronder uw stroom- en gasverbruik in en check ook waar u het goedkoopste uit bent. Het zal u al snel opvallen hoe groot te prijsverschillen zijn!

 

Energievergelijker voor ondernemers (ZZP / MKB)

Onderstaande energievergelijker is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Of u nou ZZP’er of MKB’er bent, met onderstaande energievergelijker checkt u eenvoudig de markt. Voer uw energieverbruik in voor de beste vergelijking. Overstappen kan eenvoudig en snel via de website van de door u gekozen energieleverancier.

 

Waarom andere ZZP’ers overstappen?

Het blijkt al jaren uit diverse onderzoeken, overstappen loont! Door een overstap te maken kunt u eenvoudig tot wel honderden euro’s besparen. Hierdoor is het gebruiken van een energievergelijker voor ZZP’ers en eenvoudige manier om uw bedrijfskosten te verlagen. Wij zeggen wel eens; ‘’de makkelijkste manier om één euro te verdienen is door deze niet uit te geven’’. En zo is het maar net! Door het verlagen van uw bedrijfskosten werkt u direct aan de winstmarge van uw onderneming. En welke ondernemer vindt dit nou niet interessant? Gebruik hierboven ook onze zakelijke energievergelijker en bespaar op energiekosten!

 

Energievergelijker ZZP'ers

 

Energievergelijker voor MKB’ers en ZZP’ers

Bovenstaande energievergelijker is ideaal voor MKB’ers en ZZP’ers. U valt in deze categorie wanneer u voldoet aan de volgende criteria;

  • Wanneer u één factuur van uw energieleverancier ontvangt met zowel de leverings- als de netwerkkosten.
  • U een elektriciteitsaansluiting heeft kleiner of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).
  • Maandelijks een termijnbedrag betaalt en jaarlijks een eindnota ontvangt.

 

Overstappen van energieleverancier als ZZP’er

Als ZZP’er verloopt uw overstap vaak precies hetzelfde als bij een reguliere overstap. En dat is heel eenvoudig! Kies hierboven de voordeligste deal en klik door naar de website van de energieleverancier. Kies hier uw product en meldt u aan door enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Wanneer alles gereed is stuurt u uw aanmelding in en ontvangt u automatisch een bevestiging via de email. Over het algemeen hebt u na uw aanmelding ook nog eens 14 dagen bedenktijd, dit is bij zakelijke energiecontracten overigens niet verplicht. Na het verlopen van uw eventuele bedenktijd zal uw nieuwe energieleverancier uw oude energiecontract opzeggen en zorgen voor de nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het!

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave