Energievergelijker Zakelijk


Ook steeds meer ondernemers, ZZP’ers en MKB’er vergelijken online energie. Dit komt voornamelijk omdat er steeds beter tools (Energievergelijker ZakelijK) zijn om zakelijke energiepakketten op basis van prijs te vergelijken. Daarnaast kan men vaak ook eenvoudig op bijvoorbeeld duurzaamheid en contractduur vergelijken. Door gebruik te maken van zo’n zakelijke energievergelijker kan men eenvoudig honderden euro’s besparen. Benieuwd wat u kan besparen? Maak dan hieronder gebruik van onze energievergelijker zakelijke energie!

 

Energievergelijker

Voer uw stroom- en gasverbruik in en check direct welk energiepakket het voordeligste is.

 

Energievergelijker Zakelijk / Ondernemers

Veel ondernemers zoeken via Google naar termen als ‘’energievergelijker zakelijk’’ of ‘’goedkoopste zakelijke energieleverancier’’ met een doel. Het vinden van een voordelige zakelijke energieleverancier. Om het u als ondernemers gemakkelijk te maken hebben wij hierboven een handige tool geïntegreerd. Door middel van deze tool kunt u eenvoudig zakelijke energiepakketten vergelijken op basis van uw persoonlijke verbruik. En komt u een mooi aanbod tegen? Dan kunt u dit direct online afsluiten via de website van de desbetreffende energieleverancier. Voer ook uw verbruik in en check direct waar u het goedkoopste uit bent.

 

Energievergelijker Zakelijk voor ondernemers

 

Waarom overstappen?

Regelmatig switchen van zakelijke energieleverancier is erg interessant. Dit komt voornamelijk omdat het een eenvoudige manier is om uw bedrijfskosten te verlagen. Wij zeggen wel eens; ‘’de makkelijkste manier om één euro te verdienen is door deze niet uit te geven’’. En zo is het maar net! Door het verlagen van uw bedrijfskosten werkt u direct aan uw winstmarge. En welke ondernemer vindt dit nou niet interessant? Kijk ook eens of u ergens anders niet goedkoper uit bent. Het product blijft toch precies hetzelfde!

 

Energievergelijker voor MKB’ers en ZZP’ers

Bovenstaande energievergelijker is ideaal voor MKB’ers en ZZP’ers. U valt in deze categorie wanneer u voldoet aan de volgende criteria;

  • Wanneer u één factuur van uw energieleverancier ontvangt met zowel de leverings- ald de netwerkkosten.
  • U een elektriciteitsaansluiting heeft kleiner of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).
  • Maandelijks een termijnbedrag betaalt en jaarlijks een eindnota ontvangt.

 

Volg mij

Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.
Koen Verkerk
Volg mij