Energiedirect.nl Zakelijk


Energiedirect.nl ZakelijkTegenwoordig biedt Energiedirect.nl ook energiepakketten voor ondernemers. Hiermee hebt u alles snel en voordelig online geregeld. Stap ook over op Energiedirect.nl Zakelijk en profiteer van het beste bod voor ondernemers. Energiedirect.nl biedt namelijk altijd het beste energieaanbod voor ZZP’ers en MKB’ers. Altijd groen en altijd voordelig. En of u nou particulier of ondernemer bent. Bij Energiedirect.nl profiteert u altijd van dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. En hebt u meerdere vestigingen? Neem dan contact op voor een offerte op maat! Zo weet u zeker dat u een extra scherpe deal ontvangt! Benieuwd wat u gaat betalen met Energiedirect.nl Zakelijk? Bereken het op de website van Energiedirect.nl!

 

Tijdelijk tot €150,- Cashback

Wanneer u nu overstapt naar Energiedirect.nl Zakelijk dan profiteert u van een Cashback die kan oplopen tot wel €150,-. Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Voor elk jaar dat u klant wordt ontvangt u €50,- Cashback. Kiest u voor 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u eenmalig €50,- Cashback. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u €100,- Cashback. En kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan ontvangt u de maximale Cashback van maar liefst €150,-. Deze actie loopt tijdelijk en kan elk moment verlopen zijn. Dus profiteer nu! Check de website van Energiedirect.nl voor meer informatie!

 

Energiepakketten Energiedirect.nl Zakelijk

Wanneer u kiest voor Energiedirect.nl Zakelijk dan kiest u voor energie zonder overbodige poespas. Hierbij profiteert u altijd van een vaste laag tarief en groene stroom. Momenteel is het mogelijk om uw tarieven voor een specifieke periode vast te zetten. Stap vandaag nog over en kies zelf voor een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Binnen deze gehele looptijd zullen uw tarieven vast staan. Zo hebt u dus geen omkijken meer naar uw energiezaken. Wel zo prettig. Check in onderstaande tabel de energiepakketten van dit moment.

1 Jaar Vast

2 Jaar Vast

3 Jaar Vast

Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.
Een jaar zekerheid.Twee jaar zekerheid.Drie jaar zekerheid.
Tijdelijk €50,- Cashback!Tijdelijk €100,- Cashback!Tijdelijk €150,- Cashback!

 

Over Energiedirect.nl

Energieleverancier Energiedirect.nl is de online prijsvechter van Essent. Door alles online af te handelen weet Energiedirect.nl zeer scherpe tarieven te bieden. En dit al sinds 2002! Momenteel levert het energiebedrijf met meer dan 280 medewerkers energie aan meer dan 700.000 klanten. Hiermee is het een van de middelgrote energieleverancier in Nederland. Naast efficiëntie en lage tarieven focust de energieleverancier ook op groene stroom en hetzelfde lage aanbod voor alle nieuwe en bestaande klanten.

 

Waarom kiezen voor Energiedirect.nl Zakelijk?

Wilt u voordelige energie zonder poespas en een goede service? Kies dan voor Energiedirect.nl Zakelijk! Momenteel beveelt 93% van de Energiedirect.nl klanten deze energieleverancier aan. Daarnaast ontvangen zij een gemiddelde 8,3 op basis van bijna 750 reviews via Klantenvertellen.nl. Kies ook voor een goede online service en stap over naar de nieuwe hoofdsponsor van PSV. Al meer dan 700.000 mensen gingen u voor. Dus waar wacht u nog op?

 

Energie zonder poespas

Energiedirect.nl Zakelijk biedt energie zonder overbodige poespas. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven, en profiteert u van scherpe tarieven. Daarnaast profiteert u altijd van groene energie en een prima online service. Regel al uw energiezaken eenvoudig en snel online en ontvang altijd dezelfde lage tarieven. Of u nou een nieuwe klant of een bestaande klant bent. Bij Energiedirect.nl ontvang u hetzelfde scherpe aanbod.

 

Overstappen naar Energiedirect.nl

Wilt u ook overstappen op voordelige energie van Energiedirect.nl? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden is zo geregeld en Energiedirect.nl regelt uw complete overstap. Ga nu naar de website van Energiedirect.nl en bereken uw maandtarief. Tevreden? Klik dan op afsluiten. Vul vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Is alles gereed? Stuur dan uw aanmelding in! U ontvangt vervolgens direct een bevestiging via email en uw bedenktijd gaat in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Is uw bedenktijd verlopen? Dan zegt Energiedirect.nl Zakelijk uw oude energiecontract op. Hier hoeft u niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Wanneer alles gereed is start Energiedirect.nl vanzelf de levering. Zo eenvoudig is het!

 

Klantenservice

Heeft u een vraag? Of wilt u bijvoorbeeld een klacht indienen? Neem dan contact op met de klantenservice van Energiedirect.nl Zakelijk. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag te bereiken op het nummer 0900-3347328. U kunt bellen tussen 09:00 en 16:00. Wilt u liever een bericht versturen? Ga dan naar de website en vul het contactformulier in. Een medewerker van Energiedirect.nl zal vervolgens zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. De website is momenteel nog niet uitgerust met een live chat functie.

 

Ervaring Energiedirect.nl Zakelijk

Hebt u ervaring met Energiedirect.nl Zakelijk? Laat hem dan hieronder achter door op de button ‘’Voeg een beoordeling toe’’ te klikken. Hiermee helpt u andere ondernemers tijdens het zoeken naar een nieuwe energieleverancier!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Toch echt het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Mijn vader (op leeftijd) heeft zich per abuis 2x aangemeld voor een contract bij Energiedirect, komende van een andere energieleverancier. Hierdoor is hij 'al eerder klant geweest' en heeft daarom geen recht op de korting die een nieuwe klant krijgt. Dit terwijl hij natuurlijk helemaal nooit eerder klant is geweest. Ook na uitleg van deze situatie weigert Energiedirect om ook maar iets van begrip in de situatie te tonen en zegt doodleuk dat ze de korting echt niet kunnen berekenen want vanwege het 2x aanmelden is er al een keer eerder een contract geweest. Belachelijk, zo snel mogelijk weg bij dit bedrijf en op zoek naar een leverancier die wel waarde hecht aan zijn klanten. Het enige pluspunt is dat de mailwisseling over dit probleem snel verliep.

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Voor ons is deze overstap de goedkoopste.

Doe hier dus ook je voordeel mee.

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

Geen klachten. Overgestapt ivm. aanbieding

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gestaan

door Geverifieerde gebruiker over Energiedirect.nl

je zit goed bij ED, laagste energiekosten en de overstap wordt door ED geregeld. aanmelden via internet en dan ben je zo bij ED.