Energie vergelijken MKB

online-energie-vergelijken-mkb

Ook ondernemers of bedrijven in het MKB kunnen tegenwoordig eenvoudig online energie vergelijken van diverse Nederlandse energieleveranciers. Op deze manier is het een stuk eenvoudig om flink te besparen op over het algemeen een van de hoogste kostenposten van uw onderneming of bedrijf. Via onze website kunt u eenvoudig energiecontracten van diverse energieleverancier vergelijken. Bekijk hier alle speciale energiecontracten voor het MKB!

Ook MKB’ers stappen gratis over

Ook al ondernemer in het MKB kunt u gratis binnen enkele minuten overstappen van energieleverancier. Wanneer u zich aanmeldt bij een nieuwe zakelijke energieleverancier zal deze uw oude energiecontract opzeggen en zorg dragen voor uw nieuwe aansluiting. Eigenlijk merkt u er zelf niets van. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven en af te wachten tot de overstap geregeld is. Uiteraard wordt u in dit proces altijd op de hoogte gehouden door middel van post of e-mails. Let wel op, heeft u nog een energiecontract met een bepaalde datum lopen? Dan kan u eventueel te maken krijgen met een overstapvergoeding.

Waarom energie vergelijken en overstappen?

Energie vergelijken en overstappen is online heel eenvoudig. Tevens kan het u enkele honderden euro’s per jaar besparen. Trouwe klanten betalen bijna altijd meer dan nodig, en dat is zonde! Dus waarom blijven zitten waar u zit, stap ook over en bespaar! Verschillen in kwaliteit bestaan er eigenlijk niet, de energie is altijd hetzelfde. U betaalt alleen geld aan een andere partij. Met de overstap verandert er ook weinig, u blijft gewoon aangesloten op hetzelfde energienetwerk. Het overgrote deel van de overstappers merk geen verschil, behalve in hun portemonnee.

  • Bespaar eenvoudig honderden euro’s.
  • Overstappen is in enkele minuten geregeld.
  • Uw nieuwe energieleverancier zegt uw oude energiecontract op.
  • Trouwe klanten betalen meer dan nodig.

Meest afgesloten door MKB’ers

ENGIE energie voor MKB'ersMomenteel is de zakelijke energie van ENGIE zeer populaire onder overstappers. ENGIE heeft 3 speciale energiepakketen voor het MKB. U kunt kiezen uit MKB 1 Jaar Vast, MKB 3 Jaar Vast of MKB Flexibel. Het vaste energiecontract loopt voor 1 of 3 jaar, bestaat uit groene energie en geeft u zekerheid met vaste tarieven. Het MKB Flexibel energiepakket is maandelijks opzegbaar en heeft flexibele energietarieven. U betaalt dus de actuele marktprijs voor energie en gas. Meer weten over deze energieleverancier? Bekijk hier het bedrijfsprofiel van ENGIE !

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave