Energie vergelijken MKB

online-energie-vergelijken-mkb

Ook ondernemers of bedrijven in het MKB kunnen tegenwoordig eenvoudig online energie vergelijken van diverse Nederlandse energieleveranciers. Op deze manier is het een stuk eenvoudig om flink te besparen op over het algemeen een van de hoogste kostenposten van uw onderneming of bedrijf. Via onze website kunt u eenvoudig energiecontracten van diverse energieleverancier vergelijken. Bekijk hier alle speciale energiecontracten voor het MKB!

Ook MKB’ers stappen gratis over

Ook al ondernemer in het MKB kunt u gratis binnen enkele minuten overstappen van energieleverancier. Wanneer u zich aanmeldt bij een nieuwe zakelijke energieleverancier zal deze uw oude energiecontract opzeggen en zorg dragen voor uw nieuwe aansluiting. Eigenlijk merkt u er zelf niets van. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven en af te wachten tot de overstap geregeld is. Uiteraard wordt u in dit proces altijd op de hoogte gehouden door middel van post of e-mails. Let wel op, heeft u nog een energiecontract met een bepaalde datum lopen? Dan kan u eventueel te maken krijgen met een overstapvergoeding.

Waarom energie vergelijken en overstappen?

Energie vergelijken en overstappen is online heel eenvoudig. Tevens kan het u enkele honderden euro’s per jaar besparen. Trouwe klanten betalen bijna altijd meer dan nodig, en dat is zonde! Dus waarom blijven zitten waar u zit, stap ook over en bespaar! Verschillen in kwaliteit bestaan er eigenlijk niet, de energie is altijd hetzelfde. U betaalt alleen geld aan een andere partij. Met de overstap verandert er ook weinig, u blijft gewoon aangesloten op hetzelfde energienetwerk. Het overgrote deel van de overstappers merk geen verschil, behalve in hun portemonnee.

  • Bespaar eenvoudig honderden euro’s.
  • Overstappen is in enkele minuten geregeld.
  • Uw nieuwe energieleverancier zegt uw oude energiecontract op.
  • Trouwe klanten betalen meer dan nodig.

Meest afgesloten door MKB’ers

ENGIE energie voor MKB'ersMomenteel is de zakelijke energie van ENGIE zeer populaire onder overstappers. ENGIE heeft 3 speciale energiepakketen voor het MKB. U kunt kiezen uit MKB 1 Jaar Vast, MKB 3 Jaar Vast of MKB Flexibel. Het vaste energiecontract loopt voor 1 of 3 jaar, bestaat uit groene energie en geeft u zekerheid met vaste tarieven. Het MKB Flexibel energiepakket is maandelijks opzegbaar en heeft flexibele energietarieven. U betaalt dus de actuele marktprijs voor energie en gas. Meer weten over deze energieleverancier? Bekijk hier het bedrijfsprofiel van ENGIE !