DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk is de totaalleverancier op het gebied van energie en digitale diensten voor ZZP’ers en MKB’ers. Kies ook voor DELTA Zakelijk en regel uw energie, internet, tv en telefonie allemaal bij één betrouwbare totaalpartner. Dit is niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel handig. Zo hebt u al uw zaken bij een partner ondergebracht. Naast het ontzorgen van MKB’ers en ZZP’ers richt DELTA Zakelijk zich ook op het bieden van digitale diensten aan grootzakelijke klanten. Hierbij focust het zich op het bieden van betrouwbare, snelle en kostenefficiënte verbindingen en netwerken. Benieuwd wat u gaat betalen voor 100% groene energie bij DELTA Zakelijk? Bereken het hieronder met onze handige energievergelijker!

 

Energietarieven DELTA Zakelijk vergelijken

Momenteel kunt u ook de energietarieven van DELTA Zakelijk via onze website vergelijken. Voer hieronder uw jaarlijkse energieverbruik in en check direct wat u bij DELTA gaat betalen. Naast de energiepakketten van DELTA vindt u ook de energiepakketten van andere betrouwbare zakelijke energieleveranciers in onze energievergelijker. Hierdoor ziet u direct waar u het voordeligste uit bent. Meer weten of direct afsluiten? Klik dan op ‘’Aanvragen’’.


 

Kies ook voor 100% Groene Energie

Wanneer u kiest voor DELTA Zakelijk dan ontvangt u altijd 100% groene energie. Hiermee is DELTA dus een duurzame keuze voor elke ondernemer! Op dit moment wekt DELTA het grootste deel van haar energie op door middel van windmolens. Naast deze duurzame energiebron maakt DELTA ook gebruik van biomassa voor het opwekken van energie. Beide energiebronnen hebben geen nadelige effecten op ons milieu en zorgen voor geen extra CO2-uitstoot. Meer weten? Check dan het stroometiket op de website van DELTA!

 

Kies uw eigen looptijd

Momenteel kunt u bij DELTA Zakelijk kiezen uit 2 voordelige energiepakketten. Afhankelijk van uw keuze hebt u een looptijd van 1 of 3 jaar. Wanneer u kiest voor 1 Jaar Vast dan staan uw tarieven voor 12 maanden vast. Binnen deze periode hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Hebt u liever extra zekerheid? Dan kunt u uw tarieven ook voor 36 maanden vast laten zetten met het 3 Jaar Vast energiepakket. Een nadeel van dit energiepakket is dat u voor langere tijd aan een contract vastzit, wat u alleen voortijdig kunt annuleren door het betalen van een opzegvergoeding.

 

DELTA Energie

Naast een stabiele energielevering biedt DELTA Zakelijk nog diverse andere interessante diensten voor ondernemers. Zo biedt DELTA een zonnepanelenservice waarmee het ZZP’ers en MKB’ers ondersteunt bij het verduurzamen van hun energievoorziening. Hierbij kan DELTA uw bedrijf adviseren, de panelen leveren en zorgen dat deze professioneel geïnstalleerd worden. Benieuwd of uw dak geschikt is en wat de fiscale mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met DELTA Zakelijk!

Naast het installeren van zonnepanelen houdt DELTA zich ook bezig met het installeren en onderhouden van CV-ketels. Hierbij profiteren ondernemers van moderne energiezuinige CV-ketels die worden aangestuurd door de DELTA Slimme Thermostaat. Met deze optimale combinatie kunt u als ondernemer flink besparen op uw gasverbruik en kosten. Benieuwd wat het u kost om een betrouwbare Remeha CV-ketel te huren of kopen? Neem dan contact op met DELTA!
 
DELTA Zakelijk - Totaalleverancier Energie, TV, Internet en Telefonie
 

DELTA Zakelijke Internet, TV en Telefonie

Naast uw energiezaken kunt u ook uw internet, tv en telefonie onderbrengen bij DELTA Zakelijk. Op dit moment biedt DELTA diverse interessante oplossingen waaronder Digitale TV, Zakelijke telefonie, Zakelijk Internet en Zakelijke Alles-in-1 Pakketten. Met deze pakketten profiteert u onder andere van het snelste internet van Zeeland, betrouwbare verbindingen (>99,5%) en de beste Digitale TV kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden die DELTA biedt voor kleine ondernemers, MKB’ers of bedrijven met meerdere locaties? Check dan de DELTA website!

 

Over DELTA

DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Ondanks dit staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel Duurzame Energie, Internet, TV en Telefonie. Ook profiteren van een duurzaam aanbod en €150,00 Korting? Kies dan vandaag nog voor DELTA!

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave