Windmolens Pure Energie bereiken 100 MegaWatt totaal vermogen


Windmolens Pure Energie bereiken 100 MegaWatt totaal vermogen

Door de plaatsing van nieuwe windmolens in Deventer bereikt energieleverancier Pure Energie een totaal vermogen van meer dan 100 MegaWatt. Hierdoor is 2015 een recordjaar voor Pure Energie. “We bouwen in 2015 meerdere windparken. Deze hebben gezamenlijk een productiecapaciteit van 40 MegaWatt (MW)”, vertelt Arthur Vermeulen, directeur Windenergie. “Dat is uniek voor ons. Nog nooit hebben we in een jaar tijd zoveel windmolens geplaatst.”

 

Nieuw windmolenpark Deventer

De nieuwe windmolens in Deventer, die in augustus 2015 zijn gebouwd, zorgen ervoor dat Pure Energie een totale productiecapaciteit heeft van meer dan 100 MegaWatt. “Dit record hebben we bewerkstelligd dankzij de inwoners van Deventer. We hebben het windpark in Deventer samen met de Deventer Energie Coöperatie gerealiseerd”.

In 2015 worden er door Pure Energie ook nog windmolenparken gerealiseerd in Dinteloord en Heijningen. Hierdoor zal de totale productiecapaciteit groeien tot 133 MegaWatt, genoeg duurzame windenergie voor ruim 70.000 huishoudens. Meer weten? Hier leest u alles over Pure Energie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.