Wervelstroom Weken bij EON Benelux


Helaas, deze aanbieding is verlopen. Bekijk hier alle lopende aanbiedingen!

 

 

 

Wervelstroom Weken verlopen

Wervelstroom Weken EONVanaf vandaag gaan de Wervelstroom Weken van start bij energieleverancier EON Benelux. Tijdens de Wervelstroomweken profiteert u van een stroom aan voordeel! U ontvangt namelijk 100% Europese windenergie tegen zeer voordelige tarieven. Kies nu voor een voordelig energiepakket met een looptijd van 1 of 3 jaar en stap ook over op echt duurzame energie. Meer weten? Lees hieronder meer of bekijk direct de website van EON!

Kies nu uit 2 voordelig energiepakketten

Tijdens de Wervelstroom Weken kunt u kiezen uit 2 voordelige energiepakketten. Een met een korte looptijd, en een met een lange looptijd. Lees hieronder meer over de verschillen.

Wind Energie 1 Jaar

Hebt u het liefst een kort energiecontract? En een vaste prijs? Kies dan voor Wind Energie 1 Jaar van EON. Met dit energiepakket hoeft u 12 maanden lang niet om te kijken naar uw energietarieven. Stap ook over naar 100% Europese windenergie voor slechts 19,85 eurocent per kWh. Maak een duurzame keuze en bespaar ook nog eens op energiekosten.

Wind Energie 3 Jaar

Hebt u liever wat langer zekerheid? En profiteert u graag van een scherp actietarief? Kies dan voor Wind Energie 3 Jaar van EON en ontvang 100% Europese windenergie zonder dat u er extra voor betaalt. Deze aanbieding is exclusief verkrijgbaar tijdens de WervelStroom Weken van E.ON en biedt u duurzame windenergie voor slechts 19,82 cent per kWh.

Overstappen tijdens de Wervelstroom Weken van EON

Wilt u ook overstappen naar Wervelstroom van EON? Meld uzelf dan nu online aan! Na uw aanmelding hebt u altijd 14 dagen bedenktijd, waarin u zonder opgaaf van reden mag opzeggen. Na deze bedenktijd zal EON de overstap in gang zetten. Hier hoeft u zelfs niets voor te doen. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, de rest wordt voor u geregeld!

Vergelijk het zelf!

Energieleverancier EON
4.22 op basis van 90 stemmen
Benieuwd hoe voordelig deze deal is? Vergelijk het zelf en bereken uw maandlasten op de website van EON! U ziet dan vanzelf dat Wind Energie een voordelige keuze is. Direct vergelijke of online aanmelden? Bekijk dan hier de website van EON!

Wervelstroomweken EON Benelux

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.