Tot €100 Welkomstbonus bij UnitedConsumers

Onderstaande actie is momenteel beëindigd. De reden hiervoor is dat UnitedConsumers tijdelijk helemaal geen nieuwe contracten afsluit wegens de hoge energieprijzen door onder andere, de situatie in Oekraïne. Voor meer informatie hierover, bezoek hier de website van UnitedConsumers.

 

Sinds 2008 is UnitedConsumers al energieleverancier. Kenmerken van UnitedConsumers zijn dat zij een zo voordelig mogelijke prijs bieden aan consumenten en ook rekening houden met het milieu. Als u nu kiest voor UnitedConsumers als energieleverancier, dan kunt u maar liefst tot €100 korting krijgen als Welkomstbonus.

 

Voordelen UnitedConsumers

Kiezen voor UnitedConsumers als energieleverancier is een goede keuze, aangezien zij maar liefst een 9 krijgen als beoordeling van hun klanten. Dat UnitedConsumers zo goed beoordeeld worden door hun klanten, is niet het enige voordeel die zij hebben. Nog een aantal voordelen:

  • UnitedConsumer is al energieleverancier sinds 2008. U kunt wel stellen dat ze daardoor inmiddels aardig wat ervaring hebben opgebouwd op de energiemarkt.
  • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energieleverancier maar u wilt graag overstappen naar UnitedConsumers? UnitedConsumer betaald gedeeltelijk de opzegboete voor u.
  • Bij UnitedConsumers krijgt u altijd de mogelijkheid om een contract af te sluiten met een welkomstbonus. Check de website van UnitedConsumers voor meer informatie hierover.

 

 

Variabel of vast contract?

Normaal gesproken kunt u bij een gemiddeld gebruik van gas en energie, kiezen uit een jaarcontract met variabele prijs, een jaarcontract met vaste prijs of een 3-jarig contract echter is een variabel contract en het 3-jarig contract niet beschikbaar. De reden dat er maar 1 soort contact beschikbaar is, zal ongetwijfeld te maken hebben met de huidige situatie op de energiemarkt. Wilt u graag een jaarcontract met vaste prijs? Ga dan naar de website van UnitedConsumers, vul uw adres en uw verbruik in, en sluit vandaag nog een jaarcontract af.

 

 

UnitedConsumers Welkomstbonus

Meest gestelde vragen

Om het u gemakkelijk te maken vindt u hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen van klanten op de website van UnitedConsumers. Op die manier bent u op de hoogte van de belangrijkste punten die u moet weten voordat u een contract afsluit.

 

“Wanneer ontvang ik mijn Welkomstbonus?”

U ontvangt uw de welkomstbonus een jaar nadat u uw contract heeft afgesloten bij UnitedConsumers. U ontvangt dit bedrag in uw eigen account op ‘mijn UnitedConsumers’. zodra u de welkomstbonus hebt ontvangen kunt u zelf kiezen wat u ermee doet. U kunt het bedrag op uw bankrekening laten storten of besteden in de cadeaushop van UnitedConsumers.

 

“Ik heb een aanvraag voor energie ingediend. Wat zijn de vervolgstappen?”

Zodra u via de website van UnitedConsumers uw aanvraag indient, ontvangt u binnen 5 dagen een leveringsovereenkomst via e-mail. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze 14 dagen bedenktijd kunt u nog kosteloos het contract annuleren.

Na die 14 dagen wordt door UnitedConsumers uw huidige contract opgezegd. Mocht u een opzegboete ontvangen van de energieleverancier waarvan uw contract wordt opgezegd, dan wordt dit in de meeste gevallen betaald door UnitedConsumers.

Rond de start van uw nieuwe contract ontvangt u een e-mail met het verzoek om uw meterstanden door te geven aan UnitedConsumers. heeft u een slimme meter? Dan worden uw meterstanden automatisch uitgelezen.

Tenslotte start uw nieuwe contract. Vanaf dat moment ontvangst u stroom en gas van UnitedConsumers. Wilt u uw energiezaken regelen? Dit kan via uw account bij mijn UnitedConsumers. Enthousiast geworden? Ga nu naar de website van UnitedConsumers, kijk wat uw persoonlijk aanbod is en sluit vandaag nog een contract af.

 

“Krijg ik een opzegboete als ik overstap naar UnitedConsumers?”

Het kan gebeuren dat als u uw huidige contract opzegt omdat u een contract ergens anders wilt afsluiten, bijvoorbeeld bij UnitedConsumers, dat u een opzegboete krijgt voorgeschoteld. In de meeste gevallen vergoedt UnitedConsumers de opzegboete voor u. Een voorwaarde hiervoor is wel dat UnitedConsumers de factuur van uw opzegboete nodig hebben, binnen 3 maanden. Deze kunt u dan per e-mail doorsturen naar UnitedConsumers en zij regelen vervolgens de rest. U moet in eerste instantie de opzegboete zelf betalen maar zodra het eerste jaar dat u een contract hebt bij UnitedConsumers, voorbij is, dan krijgt u het bedrag van de opzegboete van UnitedConsumers terug op uw rekening gestort.

 

Staat uw vraag niet tussen bovenstaande vragen? Ga dan naar de website van UnitedConsumers voor een volledig overzicht van de veelgestelde vragen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw vraag daar ook niet tussen staat. In dat geval kunt u contact opnemen met de klantenservice van UnitedConsumers. u kunt op 3 manieren contact opnemen met UnitedConsumers, namelijk:

  • Via telefoon.
  • U kunt UnitedConsumers mailen. Zij garanderen dat u antwoord ontvangt binnen 1 dag.
  • Of u kunt ervoor kiezen om een brief te sturen.

Naast energie kunt u ook terecht voor andere contracten/verzekeringen bij UnitedConsumers, zoals een zorgverzekering, autoverzekering, telefoonabonnement en een tankkaart. We zullen een aantal verzekeringen uitlichten voor u. dit zijn de verzekeringen waarvan wij vinden dat dit een goede deal is voor u.

 

 

UnitedConsumers zorgverzekering

Zorgverzekering bij UnitedConsumers

Via UnitedConsumers kunt u ook een zorgverzekering afsluiten. Wat betreft zorgverzekeringen werkt UnitedConsumers samen met VGZ om u de meest voordelige en kwalitief goede zorgverzekering te bieden. Als u dit jaar nog een zorgverzekering afsluit bij UnitedConsumers dan krijgt u een gratis tandongevallenverzekering. Dat is niet het enige voordeel dat u krijgt als u een zorgverzekering afsluit bij UnitedConsumers. 3 andere voordelen:

  • Uitstekende zorg.
  • Een fitter leven.
  • Lage, vaste lasten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave