Wat is het beste moment om over te stappen?


Wanneer uw huidige energiecontract bijna afloopt is het verstandig om energieprijzen en energieleveranciers te vergelijken. Als u nog nooit bent overgestapt van energiebedrijf dan is het zeker aan te raden om te kijken of het goedkoper kan, regelmatig overstappen kan u namelijk jaarlijks honderden euro’s besparen! Uit meerdere onderzoek blijkt dat trouwe klanten meer betalen. Op welk moment u in het jaar overstapt maakt voor de uiteindelijk rekening niks uit. Lees hier meer over het beste overstapmoment.

 

Navigatie

 


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Wat is het beste moment om over te stappen?

  • John=

    Het overstappen heeft mij op jaarbasis inderdaad ruim €150,00 bespaard. Mooie besparing voor slechts enkele minuten werk.