Wanneer moet ik mijn verhuizing doorgeven?


Het is belangrijk om een verhuizing op tijd door te geven aan uw energieleverancier. In de meeste gevallen kan dit al vanaf 3 maanden voor de verhuisdatum, bij sommige energieleveranciers kan dit al vanaf 6 maanden van tevoren.

Wanneer u gaat verhuizen dan moet u minimaal twee weken van tevoren de verhuisdatum doorgeven aan uw energieleverancier, zo kan uw leverancier de administratie op orde maken en uw verhuizing op tijd verwerken.

 

Navigatie

 


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.