Hoe lang duurt het voordat ik ben overgestapt naar mijn nieuwe energieleverancier?


Over het algemeen kan een overstap in ongeveer één maand geregeld zijn. Het is wel mogelijk dat uw nieuwe energieleverancier rekening houdt met de afloopdatum van uw oude energiecontract, in dit geval kan het langer duren dan 1 maand. In deze gevallen zal uw nieuwe energieleverancier u tijdig op de hoogte stellen van de definitieve overstapdatum.

 

 

Navigatie

 

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 gedachten over “Hoe lang duurt het voordat ik ben overgestapt naar mijn nieuwe energieleverancier?

 • F. Salomon

  Vraag: kan ik de ingangsdatum zelf bepalen, zodat ik een naadloze levering krijg op mijn huidige contract zonder dat mijn cashback vervalt?

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Beste F. Salomon,

  Dit is een goede vraag. Eigenlijk houden alle energieleveranciers rekening met de afloopdatum van uw huidige energiecontract. Als deze nog maar even loopt dan wacht men tot de contractduur is verstreken, daarna wordt de overstap definitief gemaakt. Zo wacht Nuon bijvoorbeeld met het opzeggen wanneer uw contract binnen 2 maanden afloopt. Bij Oxxio doen ze dit zelfs 3 maanden.

  Naast dat de energieleverancier zelf wacht kunt u soms ook zelf een ingangsdatum tijdens het aanmelden aangeven. Deze kunt u bijvoorbeeld kiezen op basis van de afloopdatum van uw huidige energiecontract.

  Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik graag van u,

  Met vriendelijke groet,

  Koen
  GoedkopeEnergieenGas.nl