Waar kan ik zijn als ik een geschil heb met mijn energieleverancier?


Een geschil hebben met uw energieleverancier is erg vervelend, en dat moet snel opgelost worden. Daarom zijn veel energieleveranciers aangesloten bij een geschillencommissie. Voor u als consument betekent dit dat u uw klachten of het geschil kan voorleggen bij de Geschillencommissie Openbare Nutsbedrijven van de Stichting Geschillencommissies in Den Haag.

Als u hier gebruikt van wenst te maken dient u wel eerst de klachtenprocedure bij uw energieleverancier te doorlopen. Veel energieleveranciers hebben een eigen klachtenafhandeling die ook een hoop problemen kan oplossen.

 

 

Navigatie

 


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.