Kiezen voor enkele of dubbele energiemeter?


Bij het installeren van een energiemeter, heeft u de keuze uit een enkele of een dubbele energiemeter. Het verschil? Met een enkele energiemeter kunt u niet profiteren van het voordeeltarief wat ’s nachts en in het weekend geldt. U betaalt dus altijd het normale energietarief.

Met een dubbele energiemeter kunt u profiteren van goedkopere energie. U kunt namelijk energie afnemen tijdens het normaaltarief, maar ook tijdens de daluren. Dit betekent dat u op diverse momenten minder betaalt voor energie. Het daltarief voor energie geldt onder andere na 21:00 uur of 23:00 uur ’s avonds, in het weekend en op nationale feestdagen.

 

Navigatie


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.