Vattenfall Weekdeal: WAARenhuis cadeaukaart t.w.v. €200


Houdt u van shoppen en bent u graag duurzaam en milieubewust bezig? Dan heeft Vattenfall deze week een geweldig welkomstcadeau voor u! U krijgt deze week namelijk bij een 1-jarig contract voor stroom en gas, een cadeaukaart t.w.v. €200 bij WAAR.

 

 

Bij WAAR vindt u een uitgebreid assortiment aan mode- en woonaccessoires, cadeau’s en nog veel meer. De producten die op WAAR verkoopt, zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Alle producten en cadeaus van WAAR zijn dus duurzaam en/of milieubewust. Daarnaast zijn het vaak ook originele producten dus als u een cadeau zoekt wat net even iets anders is dan gewoonlijk, dan kunt u hier goed terecht.

Stroom en gas

U komt in aanmerking voor deze weekdeal van Vattenfall als u een jaarcontract afsluit voor stroom en gas. Hiermee krijgt u niet alleen een duurzaam welkomstcadeau maar ook duurzame energie. U krijgt namelijk bij een jaarcontract 100% groene stroom en 10% groen gas.

100% groene stroom van Vattenfall is groene stroom uit eigen land. Deze stoom wordt opgewekt uit natuurlijke energiebronnen, zoals water, wind en zon. Het MixGroen gas van Vattenfall bestaat voor 10% uit groene gas en 90% uit aardgas. Het groene gas wordt gemaakt van 100% natuurlijk afval, zoals mest, bermgras en gft-afval. Deze afvalstromen voldoen aan strenge duurzaamheidseisen.

Wacht niet te lang want de naam van de aanbieding zegt het al: een weekdeal duurt maar slechts een week. Over een week is er dus weer een ander welkomstcadeau. Wat u moet doen? Ga naar de website van Vattenfall en vul het aanvraagformulier in.

 

Wat u moet weten over de Vattenfall Weekdeal:

  • Vattenfall zegt uw contract op bij uw huidige energieleverancier.
  • De periode van het jaarbedrag in uw prijsoverzicht en de periode van uw jaarafrekening kunnen verschillen. Houd hier rekening mee als u een vergelijking gaat maken met de jaarafrekening.
  • U kunt betalen via automatische incasso of via acceptgiro.
  • U ontvangt het cadeau een week na afschrijving van het derde termijnbedrag.
  • Tijdens het jaar dat het contract loopt, betaald u dezelfde vaste prijs. Deze vaste prijs geldt voor de variabele prijs van stroom en gas. De prijs van heffingen van de overheid, de kosten van de netbeheerder en btw kunnen echter wel stijgen of dalen.
  • De definitieve ingangsdatum en de hoogte van uw termijnbedrag worden opgenomen in de contractbevestiging.
  • als u de weekdeal afsluit, dan sluit u een jaarcontract af voor stroom en gas bij Vattenfall. Als u het contract vroegtijdig beëindigt, dan betaalt u een opzegvergoeding. Ook wordt er een deel van de waarde van het welkomstcadeau verrekening, met een maximum van €50 per energieproduct.Vattenfall Weekdeal

Meer weten over de weekdeal van Vattenfall? Bezoek dan de website van Vattenfall. Vindt u de weekdeal van Vattenfall geweldig maar het welkomstcadeau van deze week niet zo geweldig? Houdt dan de website van Vattenfall in de gaten en wie weet vindt u het welkomstcadeau van volgende week wel top! In principe is er voor iedereen wel een keer een geweldig welkomstcadeau. Welkomstcadeaus die de afgelopen maanden zijn gegeven waren, onder andere: een Apple 4K tv, een ACER Chromebook, een HEMA cadeaukaart en een Weber houtskoolbarbecue.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.