Vattenfall Powerdeal €200,- korting + Scherpe tarieven   Onlangs bijgewerkt!


Iedereen is welkom bij Vattenfall! Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan profiteert u van €200,- korting. Door deze forse welkomstkorting valt uw eerste jaarafrekening extra laag uit. Naast €200,- korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Dit betekent dat u gedurende de looptijd van uw energiecontract geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. Een ander voordeel van de Vattenfall Powerdeal is dat uw overstap volledig geregeld wordt. Na uw aanmelding zegt Vattenfall uw huidige energiecontract. Daarna ontvangt u vanzelf bericht met de datum van uw definitieve overstap. Wel zo prettig. Meer weten of direct profiteren van €200,- korting bij Vattenfall? Check dan deze actiepagina!
 

 

Voordelen Vattenfall Powerdeal

 • Met deze actie profiteert u van €200,- extra korting op uw energierekening. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit.
 • Geen administratieve rompslomp. Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
 • U ontvangt stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Geen prijsstijgingen tijdens de looptijd van uw contract.
 • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Met de Energie App van Vattenfall heeft u verbruik in uw verbruik en energiekosten.

 

Tijdelijk €200,- korting met de Vattenfall Powerdeal

Met de Powerdeal actie profiteert u tijdelijk van €200,- korting bij Vattenfall. Dit betekent dat deze korting van uw eerste jaarafrekening gehaald wordt. Bedraagt deze bijvoorbeeld €1.500,-, dan betaalt u dus maar €1.300,-. Daarnaast betaalt u ook nog eens zeer scherpe tarieven voor stroom en gas. Hierdoor is de kans groot dat u niet hoeft bij te betalen. Sterker nog, de kans is zelfs aanwezig dat u aan het einde van het jaar geld terug krijgt van Vattenfall. Een mooie meevaller toch? Nadat u uw korting hebt ontvangen aan het einde van het jaar kunt u overigens gewoon weer overstappen. Tijdens deze overstap kunt u opnieuw profiteren van een hoge korting waardoor u steeds goedkoop uit bent. Benieuwd wat u nu per maand gaat betalen? Bereken nu zelf uw jaarbedrag op de website van Vattenfall!

 

Vattenfall Powerdeal - Scoor nu €200,- Korting bij Vattenfall

 

Vaste lage tarieven voor stroom en gas

Naast een welkomstkorting van €200,- profiteert u bij Vattenfall tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Momenteel betaalt u bij Vattenfall ongeveer 22,5 eurocent per kWh stroom die u verbruikt. Daarnaast ontvangt u aardgas tegen een tarief van ongeveer 74,7 eurocent per kubieke meter. Hiermee biedt Vattenfall een eenjarig energiecontract met zeer concurrerende tarieven. Zeker in combinatie met de hoge korting in het eerste jaar is de kans groot dat u met de Powerdeal zeer voordelig uit. Voer nu in hoeveel stroom en gas u per jaar verbruikt en check direct wat u per maand en jaar gaat betalen.

 

Overstappen naar Vattenfall met 200 euro korting

Wilt u ook profiteren van 200 euro korting bij Vattenfall? Zorg dan dat u zich op tijd aanmeldt voor deze actie. Naar verwachting loopt deze aanbieding nog tot het einde van het jaar, maar dit zou kunnen veranderen. Wanneer u zeker wilt zijn van uw korting dan kunt u zich het beste direct aanmelden. Dit kan ook al enkele maanden voor het aflopen van uw energiecontract. Om te profiteren van deze actie moet u zich aanmelden via de website van Vattenfall. Door op deze link te klikken opent u de actiepagina. Hier kunt u de spelregels even doornemen om zeker te zijn van uw keuze. Hierna is het verstandig om uw maandtarief te berekenen. Dit kunt u doen door het invoeren van uw woon- en verbruiksgegevens. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Controleer hierna nog eenmalig uw persoonlijke overzicht. Wanneer alles klopt kunt u klikken op ‘’Naar aanvragen’’. Voer als laatst diverse gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Controleer deze nauwkeurig zodat uw overstap zo vloeiend mogelijk verloopt. Wanneer u alles heeft gecheckt kunt u uw aanvraag versturen. Hierna ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen in.

 

Overstappen naar Vattenfall met 200 euro korting

 

Hoe gaat het nu verder?

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Afhankelijk van de resterende looptijd van uw energiecontract doet Vattenfall dit direct of wacht het even. Is uw energiecontract reeds verlopen? Dan zegt Vattenfall uw energiecontract direct op. Hierna hoeft u alleen te wachten op de opzegtermijn van 30 dagen. Loopt uw contract binnen twee maanden af? Dan wacht het even om een opzegvergoeding te voorkomen. Loopt uw contract nog langer dan twee maanden? Dan zegt Vattenfall uw contract ook direct op en kunt u te maken krijgen met een opzegboete van uw oude energieleverancier. Wanneer uw overstap administratief verwerkt is ontvangt u vanzelf een datum met de definitieve leveringsdatum. Wanneer u nog geen slimme meter heeft dan moet u wellicht tussendoor eenmalig uw meterstanden doorgeven. Gelukkig is dit slechts enkele minuten werk.

 

Voorwaarden Vattenfall Powerdeal actie

Overstappers die kiezen voor €200,- korting bij Vattenfall moeten wel rekening houden met deze actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden bepalen bijvoorbeeld of u in aanmerking komt voor de welkomstkorting. Hieronder som ik de belangrijkste voorwaarden van deze energie actie op;

 • De korting van €200,- wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening.
 • Wanneer Vattenfall wacht met het opzeggen van uw contract dan kan uw overeenkomst korter duren van 12 maanden. Aangezien uw contract maximaal 2 maanden later ingaat kan het gaan om een looptijd van 10 maanden.
 • Deze energie actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.
 • Bestaande klanten van Vattenfall kunnen geen gebruik maken van dit aanbod.
 • Deze actiekorting is alleen geldig wanneer u stroom en gas afneemt tegen vaste tarieven.

Vattenfall biedt op de actiepagina van de Powerdeal een overzicht met nog meer belangrijke spelregels. Ook kunt u hier een overzicht met de tarieven en voorwaarden downloaden. Door dit te doen kunt u alles lezen over de voorwaarden van deze aanbieding.

 

Met spoed overstappen op de Vattenfall Powerdeal

Heeft uw spoed met uw aanmelding? Ook dan kunt u profiteren van de Vattenfall Powerdeal. U kunt gebruik maken van een slimme oplossing. U kunt zich namelijk gewoon aanmelden via de website van Vattenfall. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging en gaat uw wettelijke bedenktijd in. Deze duurt normaal gesproken 14 dagen maar hierop wilt u wellicht niet wachten. In dit geval kunt u hierna zelf contact opnemen met Vattenfall om te laten weten dat u wilt afzien van uw wettelijke bedenktijd. In dit geval kan Vattenfall eerder beginnen met het regelen van uw nieuwe overeenkomst. Hierdoor hoeft u dus niet enkele weken te wachten, maar soms slechts enkele dagen. Een spoedaanvraag is overigens in weinig gevallen nodig. Alleen wanneer uw energiecontract volledig is opgezegd terwijl u geen nieuwe energieleverancier heeft is dit van toepassing. Anders kunt u gewoon gebruik maken van de standaard Vattenfall overstapservice.

 

Handig; Inzicht met de Vattenfall App

Met de Vattenfall Powerdeal profiteert u het eerste jaar van €200,00 korting. Hierdoor is de kans dat u bij moet betalen zeer klein. Ondanks dit is het toch verstandig om inzicht te houden in uw energieverbruik. Veranderingen in uw woonsituatie kunnen namelijk een flinke impact hebben op uw energieverbruik. Om klanten eenvoudig inzicht te geven heeft Vattenfall een handige app ontwikkelt. Door middel van deze app kunt u eenvoudig zien hoeveel stroom en gas u verbruikt. Daarnaast ziet u wat de kosten bedragen en wanneer uw kosten worden afgeschreven.

Andere handige features van de Vattenfall App zijn chatbot Nina en uw persoonlijke omgeving. Bij Chatbot Nina kunt u dag en nacht terecht hoor hulp. Op basis van een vraag die u invoert probeert Nina u zo goed mogelijk te helpen. Naast deze feature kunt u via uw persoonlijke pagina eenvoudig gegevens wijzigen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het wijzigen van uw betaalmethode of het wijzigen van uw termijnbedrag. De Vattenfall App is beschikbaar voor iOs en Android.

 

Handig; Inzicht met de Vattenfall App

 

Meer inzicht in uw energieverbruik met de Vattenfall Powerdeal

Onduidelijke energierekeningen of niet weten waar men aan toe is valt in de top drie van grootste ergernissen binnen de energiemarkt. Om dit te verhelpen houdt Vattenfall u op de hoogte omtrent uw energieverbruik en de gepaarde kosten. Wanneer u gebruik maakt van de Vattenfall Powerdeal dan ontvangt u elke maand een persoonlijk energierapport. Dit is een rapport waarin u precies ziet hoeveel stroom en gas u verbruikt heeft. Daarnaast ziet u wat u apart voor stroom en gas betaalt die maand. Ook wordt uw verbruik gespiegeld met dat van andere. Zo kunt u uw verbruik vergelijken met;

 • Een vergelijkbaar aantal personen dat woont in een gemiddeld huishouden;
 • Dat van een gezin in een vergelijkbare woning;
 • Uw eigen verbruik één jaar eerder (wanneer u reeds klant was bij Vattenfall);

Door uw verbruik te vergelijken met dat van andere krijgt u meer inzicht in hoe duurzaam u bezig bent. Dit geeft vaak ook aan of u nog geld kunt besparen door hier en daar te besparen. Om u hiermee te helpen biedt Vattenfall ook in elk rapport een bespaartip. Met deze bespaartip kunt u over het algemeen snel veel energie besparen. De laatste tip? Plaats een tochtstrip bij deuren en ramen. Hiermee bespaart u al snel €60,- en 5% CO2 per jaar.

 

Tip: Vattenfall Exclusief

Naast €200,00 korting kunt u met de Vattenfall Powerdeal ook profiteren van de extra voordelen van Vattenfall Exclusief. Vattenfall Exclusief is een speciaal programma om klanten te belonen. Zo kunt u als klant sparen voor leuke cadeaus. Momenteel kunt u de door u gespaarde punten bijvoorbeeld inruilen voor een beautypakket, Pathé e-voucher of een Rituals cadeaupakket. Zit er niet echt iets voor u tussen? Dan kunt u ook goed doen met Exclusief. Door uw punten te doneren aan een goed doel kunt u andere verder op weg helpen. En met veel mensen kunt u een groot bedrag realiseren. Wist u dat er nu al voor €209.000,- is gedoneerd via Exclusief?

Of deze voordelen nog niet genoeg zijn kunt u met Exclusief ook nog eens meedoen aan leuke winacties. Op dit moment zijn er diverse acties waarmee u onder andere kans maakt op een SnowWorld wintersportweekend, schapenwollen sloffen en een verblijf in een Tiny House. Benieuwd hoe u kans kunt maken op deze geweldige prijzen? Check dan de website van Vattenfall Exclusief. Hier kunt u alles lezen over de actie, de prijs en hoe u deel kunt nemen.

 

Hoe duurzaam is de Vattenfall Powerdeal?

Met de Vattenfall Powerdeal ontvangt u grijze stroom. Deze stroom is opgewekt door middel van fossiele bronnen. Hiermee is deze stroom schadelijk voor het milieu. Naast deze grijze stroom ontvangt u regulier aardgas. Ook deze energiebron stoot CO2 uit en is hiermee schadelijk voor het milieu. Om deze reden is de Vattenfall Powerdeal niet duurzaam.

Gelukkig is er goed nieuws! Vanaf nu heeft Vattenfall namelijk ook een Powerdeal voor consumenten die het liefst kiezen voor echt duurzaam. Met de Groene Powerdeal profiteert u ook van €200,- welkomstkorting. Daarnaast ontvangt u 100% groene stroom uit Nederland. Hierboven is het gas dat u ontvangt CO2-gecompenseerd. Dit betekent dat Vattenfall dat uitstoot van uw CO2 compenseert door te investeren in duurzame energieprojecten. Dit zorgt er voor dat de Groene Powerdeal een echt duurzame keuze is. Meer weten? Lees hier alles over de groene Powerdeal van Vattenfall!

 

”Fijn dat Vattenfall duurzame stroom en gas met CO2-compensatie levert tegen concurrerende tarieven.” aldus Paul uit Leiden (04-11-2019).

 

Vattenfall Powerdeal met €250,00 korting

Voorheen kon u ook profiteren van de Vattenfall Powerdeal in combinatie met €250,00 korting. Helaas is deze hogere korting niet meer beschikbaar. De reden hiervoor was dat het aanbod zo voordelig was, dat het niet meer uit kon. Ondanks dit is de aanbieding met €200,00 korting nog steeds zeer voordelig. Voor veel Nederlanders zal tijdens het vergelijken die Powerdeal als voordeligste uit de bus komen. Bent u benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het dan met onze energievergelijker of bezoek de website van Vattenfall. Direct profiteren van €200,00 korting bij Vattenfall? Meldt u dan online aan. Zo weet u zeker dat u deze korting pakt voordat de actie weer wijzigt.

 

Powerdeal volgend jaar nog goedkoper

Vanaf volgend jaar zullen overstappers die kiezen voor de Vattenfall Powerdeal nog goedkoper uit zijn. De energieprijzen bij Vattenfall blijven namelijk per 1 januari 2020 gelijk. Daarnaast stijgt de heffingskorting. Dit is een jaarlijkse korting op de energiebelasting die elk jaar met uw energierekening wordt verrekend. Hierdoor zal een gemiddeld huishoudens jaarlijks €88,00 minder gaan betalen voor stroom en gas. Wilt u ook profiteren van scherpe tarieven en een korting van €200,00. Meldt u dan nu al aan en bespaar flink op uw energiekosten in 2020.

 

Wat ga ik betalen met de Vattenfall Powerdeal?

Onder de streep is het natuurlijk het belangrijkste dat u voordelig uit bent met de Vattenfall Powerdeal. Om inzichtelijk te maken wat u per maand gaat betalen heeft Vattenfall een berekeningsmodule op haar website. Door het invoeren van uw energieverbruik en woongegevens kunt u zo berekenen hoeveel u per maand gaat betalen voor energie. Wanneer u zonnepanelen heeft kunt u dit ook aangeven. In dit geval zal de teruglevering van stroom ook worden meegenomen in de prijsberekening. Alle prijzen die Vattenfall toont zijn inclusief BTW en minus de korting van €200,00. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Over Vattenfall

Een van de grootste energiebedrijven van Europa is Vattenfall. Dit energiebedrijf ontstond in Zweden, waar de naam waterval betekent. In Nederland is Vattenfall bekent omdat het al tien jaar terug energieleverancier Nuon overnam. Hierbij werd tot nu toe altijd nog het oude merk gehanteerd, maar sinds kort gaat de naam steeds meer veranderen in Vattenfall. Onder één naam verwacht het Zweedse bedrijf namelijk meer te kunnen bereiken op het gebied van de energietransitie. Met als uiteindelijke doel om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te kunnen maken. Ondanks de verandering qua naam kunt u overigens nog steeds profiteren van alle vertrouwde services en voordelen. Kies ook voor Vattenfall en profiteer van;

 1. Elk jaar voordeel als vaste klant; Ontvang een oplopende korting tot 25% met Blijven Loont. Spaar daarnaast met Vattenfall Exclusief voor leuke uitjes en duurzame producten.
 2. Heldere communicatie; Bij Vattenfall denkt men met u mee en ontvangt u een seintje wanneer uw termijnbedrag te laag is. Zo voorkomt u een nare verrassing bij het ontvangen van uw jaarafrekening.
 3. Duurzaamheid; Steeds meer schone energie opgewekt door middel van de zon, wind en water.
 4. Inzicht; Bij Vattenfall hebt u altijd inzicht in uw energieverbruik. Dit kan door middel van de Energie app of online via Mijn Vattenfall.
 5. Fossielvrij leven; Vattenfall helpt u met het besparen van energie. Waardoor fossielvrij leven steeds dichter bij komt.
 6. Vrijheid; Als klant van Vattenfall bepaalt u zelf de hoogte van uw termijnbedrag. Daarnaast kunt u ook zelf instellen op welke dag van de maand u betaalt.

Bovenop deze standaard voordelen profiteert u nu ook nog eens van €200,- korting en super scherpe tarieven. Meldt u nu aan om ook te genieten van al deze voordelen.

 

Ervaringen

Deel uw ervaring met deze aanbieding of lees ervaringen van andere.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Vattenfall Powerdeal
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
door J.R. vdK over Vattenfall Powerdeal

Eind oktober heb ik mij aangemeld voor de Powerdeal. Toen ontving ik nog €250,00 korting in plaats van €200,00. Begin november ontving ik de bevestiging met mijn contract erin. Verder heb ik eigenlijk niks gemerkt van mijn overstap. Pas in december hoorde ik weer van Vattenfall. Per 13 december zouden hun de energielevering overnemen. In februari heb ik mijn eerste energierapport ontvangen met informatie over mijn verbruik. Hierbij kon ik o.a. mijn verbruik vergelijken met dat van vergelijkbare woningen. Tot nu toe erg tevreden over de communicatie. Daarnaast is de hoge korting het eerste jaar natuurlijk erg fijn.

door Marieke over Vattenfall Powerdeal

Snelle overstap en mooie korting. Tot nu toe niks aan te merken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.