Vattenfall Powerdeal terug van weg – grijp nu €350 korting

Vattenfall Powerdeal terug van weg – grijp nu €350 korting

Er is goed nieuws voor energie-verbruikend Nederland, de Vattenfall Powerdeal is terug van weggeweest. Met deze energie actie die wij u exclusief kunnen aanbieden in samenwerking met Vattenfall profiteert u van maar liefst €350 korting!

Vattenfall voerde de Powerdeal enkele jaren geleden al, en met veel succes. Waarschijnlijk werd iemand op de marketingafdeling weemoedig, en vond hij dat deze actie terug moest komen. Vandaar dat u nu weer kan profiteren van een dikke €350 korting bij Vattenfall.

Naast de royale welkomstkorting profiteert u met deze actie verder van lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast voor 12 maanden. Verder regelt Vattenfall uw overstap en kunt u na 1 jaar gewoon weer ergens anders klant worden.

Aanmelden voor deze aanbieding kan nu alleen via deze speciale actiepagina op de website van Vattenfall. Wie deze link gebruikt kan nu aanspraak maken op €350 korting op de jaarafrekening.

 

 

Voor- en nadelen – Vattenfall Powerdeal aanbieding

Voordelen

 • Ontvang nu exclusief met de Vattenfall Powerdeal €350 korting op uw jaarafrekening.
 • Vaste lage tarieven voor stroom en gas. Geen prijswisselingen.
 • Vattenfall regelt uw overstap.
 • Hou inzicht op uw energiezaken met de handige energie app.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Relatief duurzaam. Geleverde stroom komt uit duurzame Nederlandse energiebronnen.
 • Na 1 jaar krijgt u opnieuw een scherp aanbod wat u natuurlijk ook gewoon kunt afslaan.
 • Nu beschikbaar voor klanten met of zonder zonnepanelen.
 • Vattenfall biedt een hoge terugleververgoeding (€0,123 per kWh).
 • Erg voordelig aanbod in vergelijking met andere Vattenfall producten.
 • Eenvoudig online af te sluiten binnen enkele minuten.
 • Geniet van exclusieve korting en acties met het Vattenfall Exclusief loyaliteitsprogramma.
 • Een van de grootste en meest stabiele energieleveranciers in Nederland.

Nadelen

 • De Powerdeal-korting is alleen geldig in combinatie met een 1-jarige overeenkomst voor stroom en gas.
 • Ook Vattenfall werkt met vaste terugleveringskosten bij zonnepanelen.
 • Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten.

 

Ontvang nu €350 korting met de Powerdeal van Vattenfall

We hebben er even op moeten wachten, maar de Powerdeal is terug. De vorige keer dat Vattenfall de Powerdeal lanceerde is al weer lang terug. Toen heette het bedrijf zelfs nog Nuon. Met de terugkeer van de Powerdeal heeft u opnieuw de mogelijkheid om een kortlopend energiecontract af te sluiten met een hele vette korting.

De €350 korting die u nu kunt claimen bij Vattenfall zal op uw eerste jaarafrekening verrekend worden. Hierdoor valt deze lekker laag uit. De kans op bijbetalen is hierdoor heel klein. Wat rust geeft.

Hoelang de Powerdeal loopt is niet duidelijk, maar wie zich nu aanmeldt heeft de korting in ieder geval te pakken. Door het invoeren van uw verbruik kunt u nu zelf berekenen wat u gaat betalen met deze actie. Hieronder tonen we ook alvast de huidige Powerdeal-tarieven.

 

Powerdeal tarieven - wat betaal ik voor stroom en gas?

 

Nu ook beschikbaar voor klanten met zonnepanelen

Kortingen zoals de Vattenfall Powerdeal waren voor langere tijd niet beschikbaar voor klanten met zonnepanelen. Maar hier is onlangs gelukkig verandering in gekomen.

Door een verandering in regels wat betreft voortijdig opzeggen kunnen energieleveranciers ook klanten met zonnepanelen weer acties bieden. Hierdoor kunt u nu ook als klant met zonnepanelen profiteren van tot wel €350 korting bij Vattenfall.

Naast €350 korting biedt Vattenfall overigens ook nog een zeer interessante terugleververgoeding. Wie meer stroom opwekt dan verbruikt ontvangt namelijk een vergoeding van €0,123 per kWh. Hiermee is Vattenfall een van de meest royale energieleveranciers op het gebied van de terugleververgoeding.

 

Powerdeal tarieven – wat betaal ik voor stroom en gas?

Wie nu kiest voor de Vattenfall Powerdeal gaat de volgende tarieven betalen voor stroom en gas.

 • Stroom normaal: €0,293788 per kWh
 • Stroom piek: €0,316415 per kWh
 • Stroom dal: €0,275275 per kWh
 • Terugleververgoeding: €0,123 per kWh
 • Gas: €1,356906 per m3
 • Korting: €350 eenmalig

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2910 kWh stroom en 1410 m3 gas betaalt u met dit energiecontract €247,90. Dit is wat aan de hoge kant maar hier moet nog de €350 korting af. Hierdoor ontstaat er een erg concurrerend aanbod voor het eerste jaar.

Verder zou ik wel aanraden om na dit jaar de markt opnieuw te vergelijken. De kans is namelijk groot dat u hierna ergens anders goedkoper uit bent.

 

Vattenfall Powerdeal vs overige energiepakketten

Wie de tarieven van de Powerdeal vergelijkt met die van de andere Vattenfall energiepakketten zal er snel achter komen dat deze behoorlijk interessant zijn. Op basis van de huidige tarieven betaalt u voor het normale aanbod aan energieproducten nu de volgende maandbedragen:

 • Variabel: €233,08 per maand
 • 1 jaar vast (regulier): €247,90 met €250 korting
 • 3 jaar vast: €249,54 per maand

Als we dit gaan vergelijken dan is de Vattenfall Powerdeal nu exact €100 goedkoper per jaar dan het normale 1 jaar vast product. De korting is nu namelijk €350 in plaats van €250.

In vergelijking met het variabele pakket is het verschil nog meer, bijna €200 op jaarbasis. EN over het 3 jaar vast pakket hoeven we het eigenlijk helemaal niet te hebben. Die product is namelijk meer dan €350 duurder dan de Powerdeal.

 

Vattenfall productvergelijking - Powerdeal vs overige energiepakketten

 

Overstappen – hoe gaat dat in zijn werk?

Vroeger was het wellicht ingewikkeld, maar tegenwoordig echt niet meer. Overstappen naar een andere energieleverancier is nu namelijk letterlijk maar minuten werk.

De eerste stap die u moet nemen is uw maandbedrag berekenen via de actiepagina op de website van Vattenfall. Als dit gelukt is, en het aanbod aantrekkelijk blijkt, kunt u uzelf aanmelden. Hiervoor hoeft u alleen het aanmeldformulier in te vullen.

Na uw aanmelding krijgt u direct bevestiging per e-mail van uw deelname aan de Vattenfall Powerdeal. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vattenfall uw huidige energieleverancier informeren en opzeggen. Zelf hoeft u hier niets voor te regelen.

Als alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de definitieve datum waarop Vattenfall start met leveren. Zo eenvoudig is het!

 

Productdetails – alle voorwaarden in één overzicht

ActieVattenfall Powerdeal
Contractduur12 maanden
Cadeau€350 korting
Stroom piek€0,316415 per kWh
Stroom dal€0,275275 per kWh
Terugleververgoeding€0,123 per kWh
Gas€1,356906 per m3
Promo codeNiet vereist
BeschikbaarheidOP = OP

 

Belangrijk om te weten

 • Het energieproduct Groen uit Nederland bestaat voor 89,2% uit windenergie en 10,8% zonne-energie.
 • Uw tarieven zullen niet veranderen gedurende de looptijd. BTW en andere overheidsheffingen kunnen wel veranderen.
 • Betaling gaat door middel van een automatisch incasso.
 • De korting wordt alleen uitgekeerd wanneer u de complete duur van uw contract afmaakt (12 maanden).
 • Wie een startdatum in de toekomst kiest zal een kortere looptijd hebben.
 • Voor alle voorwaarden en regels kunt u uw contractbevestiging checken.

 

Wat vindt onze in-house energie-expert van deze aanbieding?

De Powerdeal is van oudsher een echt knalaanbieding, en ook deze keer is dit weer het geval. Wat dat betreft maakt u dus ook echt geen gekke keuze om u nu aan te melden voor deze actie. Aldus onze energie-expert Koen Verkerk.

Wat wel gezegd moet worden is dat de huidige tarieven aan de hoge kant liggen. Zeker in vergelijking met sommige van de dynamische energieleveranciers. Aan de andere kant krijgt u met deze actie dan wel weer €350 korting, wat de situatie in veel gevallen behoorlijk veranderd.

Alles bij elkaar is de Vattenfall Powerdeal opnieuw een geweldige actie voor wie wil profiteren van een forse welkomstkorting. Daarnaast geeft het kiezen voor één van de grootste energieleveranciers natuurlijk een hoop rust. Zo werkt alles gewoon goed en hoeft u zich niet druk te maken om rare toestanden. Wat bij andere kleinere energieleveranciers wel is het geval kan zijn.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave