Gratis Bosch gereedschap bij Vattenfall

Vattenfall heeft een leuke nieuwe energie actie voor de echte klusser. Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan kunt u namelijk profiteren van gratis Bosch gereedschap. De set die u na uw overstap cadeau krijgt bestaat uit een krachtige en compacte accu boormachine inclusief een tweede accu. Daarnaast vindt u in de handige opbergtas een snellader, PML acculamp en een 34-delige Xline accessoireset. Naast dit leuke welkomstcadeau ter waarde van €299,95 profiteert u tevens drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En uw overstap? Die neemt Vattenfall u volledig uit handen! Meer weten of uw maandelijkse voorschot berekenen? Ga dan naar de website van Vattenfall!
 

 

Update: Energiecadeau XL aanbieding

Het is helaas niet meer mogelijk om te profiteren van een gratis Bosch accu boormachine. Door de grote vraag was Vattenfall namelijk snel door dit cadeau heen. Gelukkig zijn er nog diverse andere handige cadeaus. Zo kunt u met de kluscadeaukaart zelf gereedschap uitkiezen bij een lokale bouwmarkt. Deze bon heeft een waarde van €200,00 waardoor u flink wat gereedschap kan aanschaffen. Naast gereedschap kunt u er ook voor kiezen om te profiteren van bijvoorbeeld een Airfryer, ThermoSmart V3, Xbox One en Nespresso apparaat. Bezoek de Vattenfall website voor een overzicht van alle mogelijk cadeaus.

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Vaste lage tarieven voor stroom en gas. Geen onverwachte prijsstijgingen.
  • U hebt drie jaar zekerheid omtrent uw energiezaken.
  • Geen rompslomp. Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
  • Ontvang Bosch gereedschap cadeau ter waarde van €299,95.

 

Kies uw eigen welkomstcadeau met Vattenfall Energiecadeau XL

Misschien klust u wel nooit, maar speelt u wel graag de nieuwste games. Of wekt u graag uw eigen zonne-energie op. Om te zorgen dat er altijd een passend welkomstcadeau is heeft Vattenfall de Energiecadeau XL actie bedacht. Wanneer u kiest voor deze leuke actie dan kunt u zelf uw eigen welkomstcadeau uitkiezen. Dit cadeau heeft een minimale waarde van €200,00, en een maximale waarde van €350,00. Op dit moment kunt u onder andere kiezen voor een gratis Philips Airfryer XXL, een ThermoSmart V3 thermostaat, een Bol.com cadeaubon, een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 of een gratis Xbox One S 1TB ter waarde van €285,00. Benieuwd naar alle welkomstcadeaus waar u uit kunt kiezen? Ga dan naar de actiepagina op de website van Vattenfall!

 

Kies uw eigen welkomstcadeau met Vattenfall Energiecadeau XL

 

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook overstappen naar Vattenfall en profiteren van een gratis Bosch accuboorset ter waarde van €295,95? Meldt u dan vandaag nog aan! Open om te beginnen de actiepagina op de website van Vattenfall. Dit kunt u doen door op deze link te klikken. Check hierna de spelregels en kies voor ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in om de juiste energietarieven op te halen. Voer vervolgens uw energieverbruik in of schat dit. Hierna ziet u direct wat uw maandelijkse voorschot wordt. Tevreden? Kies dan voor ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Controleer vervolgens uw persoonlijk overzicht. Hierop ziet u onder andere voor welk product u hebt gekozen en wat u per maand en jaar gaat betalen. Klopt alles? Ga dan verder door te klikken op ‘’Naar aanvragen’’.

Voer als laatste het aanmeldformulier in om uw aanmelding af te ronden. Controleer goed of al uw gegevens kloppen zodat uw overstap zo soepel mogelijk verloopt. Wanneer alles klopt kunt u uw inzenden door te klikken op ‘’Aanvraag versturen’’. Na het insturen van uw aanvraag ontvangt u automatisch een bevestiging van uw aanvraag. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen in.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vattenfall uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u in de meeste gevallen niks te doen of alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Ook profiteren van gratis Bosch gereedschap ter waarde van €295,95. Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Bosch gereedschap?

Gratis Bosch gereedschap bij VattenfallVattenfall weet dat u uw welkomstcadeau graag snel ontvangt, en daarom probeert de energieleverancier dit zo snel mogelijk op te sturen. Helaas moet de energieleverancier altijd wel afwachten tot het zeker weet dat de levering doorgaat. Om deze reden zal Vattenfall de vouchercode binnen 4 weken na het afschrijven van het eerste termijnbedrag opsturen. Met deze vouchercode kunt u online uw gratis Bosch gereedschap bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u uw welkomstcadeau binnen 7 dagen thuisgestuurd. Alles bij elkaar kan het dus 1 tot 2 maanden duren voordat u uw cadeau in huis hebt.

 

Goed om te weten

Deze actie van Vattenfall is tijdelijk en het aanbod qua welkomstcadeau is tijdelijk. Het is dus mogelijk dat specifieke cadeaus opraken en niet meer verkrijgbaar zijn. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe Vattenfall klanten. Daarnaast is deze actie alleen geldig in combinatie met een contract voor stroom en gas tegen vaste tarieven. Heeft u nog een energiecontract dat binnen twee maanden afloopt? Dan wacht Vattenfall met uw overstap om een opzegvergoeding te voorkomen. Open de Vattenfall website om een overzicht met alle belangrijke spelregels te bekijken!

 

Overige Vattenfall Acties (Overzicht)

Bij Vattenfall, en veel andere energieleverancier, zijn er altijd meerdere energie acties beschikbaar. Met deze actie profiteert u van bijvoorbeeld een korting, een welkomstcadeau of extra lage tarieven. Benieuwd naar alle Vattenfall aanbiedingen waar u momenteel van kunt profiteren? In onderstaande tabel kunt u alle actieve Vattenfall acties terug vinden.

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave