Scoor een Vattenfall E-scooter vanaf €999,-

Helaas, deze actie met de gratis Vattenfall E-scooter is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Na het enorme succes van de elektrische fiets beginnen ook elektrische steps en scooters steeds populairder te worden. Om in te spelen op deze groeiende vraag heeft Vattenfall (voorheen Nuon) een leuke actie bedacht. Wanneer u nu klant wordt bij Vattenfall dan kunt u al vanaf €999,- een duurzame Vattenfall E-scooter rijden. Een dergelijke elektrische scooter kost normaal al snel meer dan €2000,-. Met deze deal bent u dus ontzettend voordelig uit. Naast uw extra voordelige Vattenfall E-scooter profiteert u tevens van scherpe tarieven voor 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract (12 maanden). Hierdoor bent u zeker van hoeveel u betaalt. En uw overstap? Die regelt Vattenfall van A tot Z voor u. Wel zo prettig! Meer weten of ook profiteren van een Vattenfall E-scooter vanaf €999,-? Ga dan naar de website van Vattenfall!

Voordelen

 • Geen keuzestress. U hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Rij op een hippe Vattenfall E-scooter vanaf €999,-.
 • Vattenfall regelt uw overstap. Geen administratieve rompslomp.
 • Direct zekerheid. Vaste lage tarieven voor stroom en gas.
 • Ontvang ook 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.

 

Elektrisch scooter met 35 kilometer actieradius

Overstappers die kiezen voor deze Vattenfall aanbieding ontvangen een Vattenfall E-scooter voor €999,-. Deze E-scooter heeft standaard een actieradius van ongeveer 35 kilometer. Een dergelijke elektrisch scooter kost normaal gesproken rond de €2000,-. U betaalt dus slechts de helft van de reguliere waarde. Hieruit blijkt wel dat u zeer voordelig uit bent met deze duurzame scooter! Daarnaast profiteert u met deze actie van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u tussentijds geen last van prijsstijgingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

Scoor een Vattenfall E-scooter vanaf €999,-

 

Upgrade uw Vattenfall E-scooter tot 65 kilometer actieradius

Haalt u graag het maximale uit uw elektrisch scooter? Wanneer u €250,- extra betaalt krijgt u de Vattenfall E-scooter met een verbeterde accu. Hierdoor heeft u niet een gemiddelde actieradius van 35 kilometer, maar van 65 kilometer. Hierdoor is het mogelijk om nog grotere afstanden af te leggen zonder op te moeten laden. Een vergelijkbare elektrische scooter zou ergens anders rond de €2250,- kosten. U bent dus ongeveer €1000,- voordeliger uit met deze actie van Vattenfall!

 

Elektrische scooter bij Vattenfall

 

Waarom de Vattenfall E-scooter?

De Vattenfall E-scooter biedt u diverse voordelen. Allereerst is de Vattenfall scooter een comfortabele en duurzame manier om uzelf te vervoeren. U hoeft niet meer te tanken, en stoot geen CO2 uit. Lekker duurzaam dus. Daarnaast is de E-scooter geruisloos. Hierdoor veroorzaakt u geen overlast. En de scooter is ook nog eens zeer compleet. Zo is de scooter voorzien van alarm, stuurslot, accuslot en afstandsbediening. Hierdoor wordt de kans op diefstal of schade geminimaliseerd. Als laatst kunt u de scooter eenvoudig thuis opladen. Dit gaat voordelig met duurzame stroom van Vattenfall. De scooter met een actieradius van 35 kilometer is uitgevoerd met een accu capaciteit van 60V/12AH. De scooter met een maximum actieradius van 65 kilometer heeft een accu capaciteit van 60V/20AH. Beide scooters hebben een maximum snelheid van 25 kilometer per uur en zijn volledige opgeladen in ongeveer 4 tot 5 uur. Hieronder sommen wij nog diverse belangrijke kenmerken op van de Vattenfall elektrische scooter;

 • De topsnelheid van de elektrische scooter is 25 kilometer per uur;
 • Uw scooter is standaard uitgerust met twee zijspiegels en richtingaanwijzers;
 • De zithoogte van de scooter is 70 centimeter;
 • Het gewicht bedraagt ongeveer 60 kilo en het maximale belastbare gewicht is 175 kilo;
 • De scooter is goedgekeurd door het RDW en heeft een vermogen van 1200 watt;
 • De Vattenfall E-scooter heeft 12 inch aluminium velgen, een stuurslot, accuslot en alarm;

 

Video: Wat is sneller? De auto, het ov of de Vattenfall e-scooter?

Vattenfall claimt dat de E-scooter flexibel, snel en geruisloos is. Maar hoe snel is snel? In onderstaande video neemt de Vattenfall E-scooter het op tegen het ov en de auto. Khalil gaat per ov, Madelon met de E-scooter en Marianne met de auto. Benieuwd wie als eerst bij het eindpunt is? Bekijk dan onderstaande video?

Overstappen naar Vattenfall

Wilt u ook overstappen naar Vattenfall en profiteren van een extra voordelige elektrische scooter? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kost u slechts enkele minuten. Klik om te starten op deze link. Hiermee opent u de actie op de Vattenfall website. Check vervolgens de actievoorwaarden en klik op ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer hier uw woon- en verbruiksgegevens in en check direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden? Ga dan verder met uw aanvraag door te klikken op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’. Controleer vervolgens nog eenmaal uw persoonlijke overzicht. Klopt alles? Ga dan verder door te klikken op ‘’Naar aanvragen’’.

Nu u alles berekend en gecontroleerd heeft kunt u uw aanmelding afronden. Dit kunt u doen door enkele gegevens in te voeren in het registratieformulier. Zorg dat deze gegevens kloppen, dit maakt de overstap eenvoudiger. Wanneer alles klopt dan kunt u het formulier insturen. Hierna ontvangt u direct een bevestiging per email. Vanaf dit moment gaat uw bedenktijd in. U hebt standaard 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van uw energiecontract. Binnen deze bedenktijd kunt u kosteloos annuleren.

Wanneer uw bedenktijd verstreken is zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast zal het alles voor uw nieuwe contract regelen. Vaak hoeft u zelf niets te doen, tenzij u nog geen slimme meter heeft. In dit geval moet u zelf even uw meterstanden doorgeven. Dit is heel eenvoudig en kost u slechts enkele minuten. Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar de website van Vattenfall!

 

”Als eerst valt het uiterlijk op; laag, lang en dikke banden. De scooter is muisstil. En doordat hij elektrisch is laat ik geen fietsers achter in een walm van benzinelucht.”

 

Vattenfall E-scooter voor bestaande klanten

Bent u al klant bij Vattenfall en wilt u toch op een Vattenfall E-scooter rijden? Ook dat is geen probleem. Net als overstappers kunt u als bestaande klant profiteren van een elektrische scooter vanaf €999,-. Dit kunt u simpelweg doen door de E-scooter aan te vragen via de Vattenfall website. Hiervoor heeft Vattenfall een speciale website, de Vattenfall webwinkel. Het aanvragen van uw Vattenfall E-scooter kunt u door middel van de volgende stappen doen;

 1. Ga naar de Vattenfall webwinkel (Vattenfallwebwinkel.nl);
 2. Kies de actieradius van uw elektrische scooter (35 of 65 kilometer);
 3. Selecteer een GTS-dealer bij u in de buurt;
 4. Voer uw persoonlijke gegevens in en betaal de totaalprijs door middel van iDeal;
 5. Uw lokale GTS-dealer ontvangt uw bestelling na het afronden van uw betaling;
 6. Binnen 5 werkdagen zal de dealer contact met u opnemen voor het afhalen van uw Vattenfall E-scooter;

 

Tip: Win een Vattenfall elektrische scooter t.w.v. € 999,-

Bent u al klant van Vattenfall? Dan kunt u ook meedoen aan een leuke winactie. De hoofdprijs van deze actie is een gratis elektrische scooter ter waarde van €999,-. Wanneer u mee wil doen aan deze actie moet u zich aanmelden voor Vattenfall Exclusief. Dit is het loyaliteitsprogramma van Vattenfall. Met dit programma profiteert u van leuke cadeaus, actie en prijsacties. Na het aanmelden of inloggen op Vattenfall Exclusief kunt u aangeven dat u mee wil doen aan de actie. Let op, de actie duurt van 1 juli tot 31 augustus 2019. Alleen binnen deze periode kunt u zich aanmelden. Wanneer u wint dan ontvangt u vanzelf bericht van Vattenfall.

 

Goed om te weten

Wanneer u deel wilt nemen aan deze actie dan zijn er diverse dingen die goed zijn om te weten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de algemene voorwaarden en de actie voorwaarden. Hieronder som ik de belangrijkste regels van deze actie voor u op;

 • Uw leveringskosten voor stroom en gas staan vast met deze actie. Heffingen, btw en netbeheerkosten kunnen wel veranderen.
 • U betaalt door middel van een automatisch incasso.
 • Loopt uw huidige energiecontract binnen twee maanden af? Dan wacht Vattenfall met de overstap om een opzegvergoeding te voorkomen. Hierdoor is het mogelijk de totale looptijd twee maanden minder wordt.
 • De prijs voor vergelijkbare modellen zijn gebaseerd op vergelijkbare concurrerende elektrisch scooters.
 • Bent u al klant bij Vattenfall? Ook dan kunt u profiteren! Vanaf €999,- rijdt u al op de Vattenfall E-scooter!
 • Op = Op. Wanneer er geen elektrische scooters meer zijn kunt u niet meer deelnemen aan deze actie!

 

Overige Vattenfall Acties

Profiteert u toch liever van een hoge korting? Of een gratis Samsung tablet? Het kan allemaal bij Vattenfall! Het kiezen voor de Vattenfall E-scooter is simpelweg een van de vele mogelijkheden. Met de huidige Energiecadeau XL actie van Vattenfall kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een gratis Bol.com cadeaubon, een Airfryer, een AH cadeaubon of een Samsonite reiskofferset. In onderstaande tabel kunt u alle actieve Vattenfall aanbiedingen van dit moment vinden!

AanbiedingType KlantLooptijd Aanmelden
Gratis Bol.com Cadeaubon (€300,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Overstapdeal (€300,00 Korting)Nieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Energiecadeau XL - Cadeau tot €350,00Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Galaxy Tab A7 (4G)Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Nintendo Switch LiteNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis LG HD-televisieNieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Airpods 2 + oplaadcaseNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall Weekdeal; Elke week iets nieuws!Nieuwe1 JaarVerlopen
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
Albert Heijn Cadeaukaart (€80,00)Nieuwe1 JaarVerlopen
25% Korting + POWERplus Solar ChargerNieuwe1 JaarVerlopen
Vattenfall ExclusiefBestaanden.v.t.Verlopen
Vattenfall Blijven LoontBestaanden.v.t.Verlopen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Scoor een Vattenfall E-scooter vanaf €999,-”

Inhoudsopgave