Vattenfall €250,- korting (Vattenfall Powerdeal)


Wanneer u nu overstapt naar Vattenfall dan profiteert u van €250,- korting. Door deze forse welkomstkorting valt uw eerste jaarafrekening extra laag uit. Naast €250,- korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Dit betekent dat u gedurende de looptijd van uw energiecontract geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. Een ander voordeel van de Vattenfall Powerdeal is dat uw overstap volledig geregeld wordt. Na uw aanmelding zegt Vattenfall uw huidige energiecontract. Daarna ontvangt u vanzelf bericht met de datum van uw definitieve overstap. Wel zo prettig. Meer weten of direct profiteren van €250,- korting bij Vattenfall? Check dan deze actiepagina!
 

 

Voordelen

 • Met deze actie profiteert u van €250,- extra korting op uw energierekening. Hierdoor bent u het eerste jaar extra voordelig uit.
 • Geen administratieve rompslomp. Vattenfall regelt uw overstap van A tot Z.
 • U ontvangt stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Geen prijsstijgingen tijdens de looptijd van uw contract.
 • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.

 

Tijdelijk €250,- korting Vattenfall

Met deze aantrekkelijke actie profiteert u tijdelijk van €250,- korting bij Vattenfall. Dit betekent dat deze korting van uw eerste jaarafrekening gehaald wordt. Bedraagt deze bijvoorbeeld €1.500,-, dan betaalt u dus maar €1.300,-. Hierdoor is de kans groot dat u niet hoeft bij te betalen. Sterker nog, de kans is zelfs aanwezig dat u geld terug krijgt van Vattenfall. Een mooie meevaller aan het einde van het eerste jaar! Bereken nu zelf uw jaarbedrag op de website van Vattenfall!

 

https://goedkopeenergieengas.nl/uit/vattenfall-powerdeal/

 

Vaste lage tarieven voor stroom en gas

Naast een welkomstkorting van €250,- profiteert u bij Vattenfall tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Momenteel betaalt u bij Vattenfall ongeveer 22,5 eurocent per kWh stroom die u verbruikt. Daarnaast ontvangt u aardgas tegen een tarief van ongeveer 74,7 eurocent per kubieke meter. Hiermee biedt Vattenfall een eenjarig energiecontract met zeer concurrerende tarieven. Zeker in combinatie met de hoge korting in het eerste jaar is de kans groot dat u met de Powerdeal zeer voordelig uit. Voer nu in hoeveel stroom en gas u per jaar verbruikt en check direct wat u per maand en jaar gaat betalen.

 

Overstappen naar Vattenfall met 250 euro korting

Wilt u ook profiteren van 250 euro korting bij Vattenfall? Zorg dan dat u zich op tijd aanmeldt voor deze actie. Naar verwachting loopt deze aanbieding nog tot het einde van het jaar, maar dit zou kunnen veranderen. Wanneer u zeker wilt zijn van uw korting dan kunt u zich het beste direct aanmelden. Dit kan ook al enkele maanden voor het aflopen van uw energiecontract. Om te profiteren van deze actie moet u zich aanmelden via de website van Vattenfall. Door op deze link te klikken opent u de actiepagina. Hier kunt u de spelregels even doornemen om zeker te zijn van uw keuze. Hierna is het verstandig om uw maandtarief te berekenen. Dit kunt u doen door het invoeren van uw woon- en verbruiksgegevens. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met je aanvraag’’.

Controleer hierna nog eenmalig uw persoonlijke overzicht. Wanneer alles klopt kunt u klikken op ‘’Naar aanvragen’’. Voer als laatst diverse gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Controleer deze nauwkeurig zodat uw overstap zo vloeiend mogelijk verloopt. Wanneer u alles heeft gecheckt kunt u uw aanvraag versturen. Hierna ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen in.

 

Hoe gaat het nu verder?

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Vattenfall uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Afhankelijk van de resterende looptijd van uw energiecontract doet Vattenfall dit direct of wacht het even. Is uw energiecontract reeds verlopen? Dan zegt Vattenfall uw energiecontract direct op. Hierna hoeft u alleen te wachten op de opzegtermijn van 30 dagen. Loopt uw contract binnen twee maanden af? Dan wacht het even om een opzegvergoeding te voorkomen. Loopt uw contract nog langer dan twee maanden? Dan zegt Vattenfall uw contract ook direct op en kunt u te maken krijgen met een opzegboete van uw oude energieleverancier. Wanneer uw overstap administratief verwerkt is ontvangt u vanzelf een datum met de definitieve leveringsdatum. Wanneer u nog geen slimme meter heeft dan moet u wellicht tussendoor eenmalig uw meterstanden doorgeven. Gelukkig is dit slechts enkele minuten werk.

 

Voorwaarden actie

Overstappers die kiezen voor €250,- korting bij Vattenfall moeten wel rekening houden met deze actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden bepalen bijvoorbeeld of u in aanmerking komt voor de welkomstkorting. Hieronder som ik de belangrijkste voorwaarden van deze energie actie op;

 • De korting van €250,- wordt verrekend met uw eerste jaarafrekening.
 • Wanneer Vattenfall wacht met het opzeggen van uw contract dan kan uw overeenkomst korter duren van 12 maanden. Aangezien uw contract maximaal 2 maanden later ingaat kan het gaan om een looptijd van 10 maanden.
 • Deze energie actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.
 • Bestaande klanten van Vattenfall kunnen geen gebruik maken van dit aanbod.
 • Deze actiekorting is alleen geldig wanneer u stroom en gas afneemt tegen vaste tarieven.

Vattenfall biedt op de actiepagina van de Powerdeal een overzicht met nog meer belangrijke spelregels. Ook kunt u hier een overzicht met de tarieven en voorwaarden downloaden. Door dit te doen kunt u alles lezen over de voorwaarden van deze aanbieding.

 

Over Vattenfall

Een van de grootste energiebedrijven van Europa is Vattenfall. Dit energiebedrijf ontstond in Zweden, waar de naam waterval betekent. In Nederland is Vattenfall bekent omdat het al tien jaar terug energieleverancier Nuon overnam. Hierbij werd tot nu toe altijd nog het oude merk gehanteerd, maar sinds kort gaat de naam steeds meer veranderen in Vattenfall. Onder één naam verwacht het Zweedse bedrijf namelijk meer te kunnen bereiken op het gebied van de energietransitie. Met als uiteindelijke doel om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te kunnen maken. Ondanks de verandering qua naam kunt u overigens nog steeds profiteren van alle vertrouwde services en voordelen. Kies ook voor Vattenfall en profiteer van;

 1. Elk jaar voordeel als vaste klant; Ontvang een oplopende korting tot 25% met Blijven Loont. Spaar daarnaast met Vattenfall Exclusief voor leuke uitjes en duurzame producten.
 2. Heldere communicatie; Bij Vattenfall denkt men met u mee en ontvangt u een seintje wanneer uw termijnbedrag te laag is. Zo voorkomt u een nare verrassing bij het ontvangen van uw jaarafrekening.
 3. Duurzaamheid; Steeds meer schone energie opgewekt door middel van de zon, wind en water.
 4. Inzicht; Bij Vattenfall hebt u altijd inzicht in uw energieverbruik. Dit kan door middel van de Energie app of online via Mijn Vattenfall.
 5. Fossielvrij leven; Vattenfall helpt u met het besparen van energie. Waardoor fossielvrij leven steeds dichter bij komt.
 6. Vrijheid; Als klant van Vattenfall bepaalt u zelf de hoogte van uw termijnbedrag. Daarnaast kunt u ook zelf instellen op welke dag van de maand u betaalt.

Bovenop deze standaard voordelen profiteert u nu ook nog eens van €250,- korting en super scherpe tarieven. Meldt u nu aan om ook te genieten van al deze voordelen.

 

Ervaringen

Deel uw ervaring met deze aanbieding of lees ervaringen van andere.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Vattenfall Powerdeal
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door Marieke over Vattenfall Powerdeal

Snelle overstap en mooie korting. Tot nu toe niks aan te merken.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.