Gratis Bol.com cadeaubon bij Vandebron

Helaas, deze weekdeal van Vattenfall is helaas verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Kiezen voor écht groene energie maar toch profiteren van een leuke actie? Dat kan op dit moment bij energieleverancier Vandebron. Bij Vandebron ontvangt u lokaal opgewekte energie voor een goeie prijs. Hierbij gaat het om 100% Nederlandse duurzame energie opgewekt door middel van zon, bio, wind en water. Goeie energie noemt men dat.

Bovenop die goeie energie kunt u nu profiteren van een gratis Bol.com cadeaubon. Deze cadeaubon heeft een maximale waarde van €300,00. Een ideaal cadeau in onze ogen aangezien de corona-pandemie binnen veel huishoudens zorgt voor een stortvloed aan online bestellingen.

Kies net als 200.000 andere huishoudens voor Vandebron en claim ook een gratis Bol.com cadeaubon. Vandebron regelt uw overstap en u kunt even lekker shoppen. Daarnaast hebt u altijd recht op 14 dagen bedenktijd en u profiteer van vaste lage tarieven. Meer weten? Check dan de website van Vandebron!

Voordelen

  • Ontvang echt groene energie die lokaal is opgewekt.
  • Vandebron regelt de complete overstap.
  • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Profiteer van een gratis Bol.com cadeaubon.
  • Zet uw tarieven tot wel drie jaar vast.
  • 89% van de klanten raadt Vandebron aan.

 

Gratis Bol.com cadeaubon bij Vandebron

Om een overstap extra aantrekkelijk te maken biedt Vandebron nu een gratis Bol.com cadeaubon aan. Deze cadeaubon kunt u ontvangen bij een energiecontract met een looptijd van 12 maanden of 3 jaar. Overstappers die kiezen voor een overeenkomst van 12 maanden profiteren van een cadeaubon met een waarde van €150,00. In het geval dat u kiest voor een looptijd van 3 jaar dan is deze waarde zelfs €300,00.

Kijkend naar de waarde van de cadeaubon dan is de driejarige overeenkomst het meest interessant. Wel is het natuurlijk zo dat u langer aan Vandebron gebonden bent, waardoor u minder flexibel bent. Hier tegenover staat dan wel weer dat u met het driejarige contract de gehele periode verzekerd bent van dezelfde vaste lage tarieven. Hierdoor hebt u extra zekerheid en weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Ga dan naar de website van Vandebron en claim uw gratis cadeaubon vandaag nog.

 

Gratis Bol.com cadeaubon bij Vandebron

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis cadeaubon?

Natuurlijk bent u benieuwd wanneer u uw gratis Bol.com cadeaubon kunt verwachten. Helaas zal u hier wel even op moeten wachten. Energieleveranciers wachten altijd met het opsturen van welkomstcadeaus voor ze zeker weten dat mensen klant worden. Dit voorkomt namelijk een hoop gedoe mocht u toch nog annuleren.

Over het algemeen ontvangt u een unieke code binnen enkele maanden na de eerste afschrijving door Vandebron. Met deze unieke code kunt u via Yesty een cadeaubon bestellen. Yesty is hét giftcard platform van Nederland dat door diverse energieleveranciers gebruikt wordt om cadeaus weg te geven. Na het inwisselen van uw unieke code ontvangt u de Bol.com cadeaubon digitaal.

De gratis Bol.com cadeaubon is in meerdere keren te gebruiken. U hoeft dus niet het volledige bedrag in één keer te spenderen.

 

Overstappen naar Vandebron

Klant worden bij Vandebron is eigenlijk heel eenvoudig. Het begint allemaal met uw online aanmelding. Deze is essentieel om alles van start te laten gaan. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u vanzelf een bevestiging. Na het ontvangen van deze bevestiging gaat uw wettelijke bedenktijd in. Deze duurt 14 dagen.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Vandebron uw huidige energieleverancier inlichten. Onderling regelen ze dat uw oude contract stop wordt gezet en uw nieuwe contract in gaat. In sommige gevallen moet u uw meterstanden doorgeven maar meestal kan men deze op afstand uitlezen. Deze meterstanden zijn nodig om de eindafrekening te maken.

Als alles geregeld is dan ontvangt u vanzelf een bericht met de datum van de eerste levering door Vandebron. Binnen enkele weken na de overstap ontvangt u van uw oude energieleverancier de eindafrekening. Hier in kunt u zien of u nog geld terug krijgt of moet betalen.

Alles bij elkaar kost de overstap u niet veel meer dan enkele minuten van uw tijd. Hiermee is het dan ook zeker de moeite waard.

Ga naar de website van Vandebron om ook te profiteren van deze aanbieding.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave