Tijdelijk €300,00 Korting bij Vandebron


Wanneer u nog dit jaar kiest voor lokale duurzame energie van Vandebron dan kunt u profiteren van een zeer scherpe aanbieding. U ontvangt namelijk tot wel €300,00 korting bij Vandebron! Afhankelijk van de looptijd die u kiest, 1 of 3 jaar, ontvangt u tijdelijk tot maar liefst €300,00 korting op uw eerste jaarafrekening. Hierdoor bent u lekker voordelig uit. Naast deze scherpe korting ontvangt u bij Vandebron altijd 100% duurzaam opgewekte stroom uit ons eigen land. Lekker duurzaam dus! En overstappen? Dat neemt Vandebron u volledig uit handen. Ook heeft u altijd recht op 14 dagen bedenktijd dus er is geen reden voor keuzestress. Direct profiteren van €300,00 korting of benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Vandebron!

 

 

Voordelen

 • Geen administratieve rompslomp. Vandebron regelt uw overstap van A tot Z.
 • Altijd 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress!
 • Lekker duurzaam. U ontvangt 100% lokale opgewekte energie.
 • Kies zelf voor uw energiebron (bio-, wind- of zonne-energie).
 • Geen last van prijsstijgingen. Zet uw tarieven voor 1 of 3 jaar vast.
 • Profiteer tijdelijk van een korting die oploopt tot maar liefst €300,00.

 

Ontvang €300,00 Korting bij Vandebron 3 Jaar Vast

Overstappers die momenteel kiezen voor Vandebron kunnen profiteren van een korting die oploopt tot €300,00. Hiermee biedt Vandebron op dit moment een van de hoogste kortingen binnen de energiemarkt. Afhankelijk van het energiepakket dat u kiest ontvangt u een scherpe korting. Hoe het werkt? Wanneer u kiest voor een eenjarig energiepakket dan ontvangt u €200,00 korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En kiest u voor het driejarige energiepakket? Dan ontvangt u de maximale korting van €300,00. Naast deze korting staan uw tarieven voor stroom en gas voor drie jaar vast waardoor u voorlopig geen omkijken hebt naar uw energiezaken. Maar wat u ook kiest, u ontvangt altijd 100% duurzame energie uit ons eigen land. Ook profiteren? Meldt u dan nu aan via de website van Vandebron!

 

Tijdelijk tot €300,00 Korting bij Vandebron

 

Overstappen naar Vandebron

Wilt u ook profiteren van €300,00 korting bij Vandebron? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kan gemakkelijk online. Klik op deze link om de aanbieding op de website van Vandebron te openen. Check hier de voordelen van Vandebron en klik op ‘’Bereken je maandbedrag’’ om verder te gaan. Bereken vervolgens uw maandtarief door het invoeren van uw verbruik of door het maken van een schatting. Klik vervolgens op ‘’Bekijk de beste energiedeals’’.

Op de vervolgpagina kunt u zelf uw energiebron kiezen. Afhankelijk van u voorkeur kunt u kiezen van 100% duurzame windenergie, zonne-energie of bio-energie. Welke soort energie u kiest heeft weinig effect op uw tarieven, daarnaast profiteert u altijd van dezelfde korting. Klik op ‘’Aanmelden’’ om definitief te kiezen voor één van de energiebronnen.

Voer als laatst enkele persoonlijke gegevens in om u aanmelding af te ronden. Hierbij gaat het onder andere om uw woongegevens, levergegevens en betaalgegevens. Controleer na het invoeren van uw gegevens snel of alles klopt en klik op ‘’Sluit mij aan’’ om uw aanmelding af te ronden.  Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging. Na het ontvangen van deze bevestiging hebt u altijd nog recht op 14 dagen bedenktijd. U zit dus nergens aan vast!

Wanneer u bedenktijd is verstreken zal Vandebron uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Zelf hoeft u enkel alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw huidige energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken. Meer weten over uw overstap? Check dan de website van Vandebron!

 

Waarom Vandebron?

 1. Kies zelf uw energiebron. U heeft de keuze uit lokale wind-, zonne- of bio-energiebronnen.
 2. U ontvangt energie tegen scherpe tarieven en tot wel €300,00 cashback.
 3. Klanten beoordelen Vandebron met een 8,5 en 92% van de klanten raadt deze energieleverancier aan.
 4. De duurzaamheidsscore van Vandebron ligt op een 9,7 uit 10.
 5. Vandebron maakt geen winst op uw energieverbruik. Hierdoor kan het u echt objectief helpen met het besparen van energie.

 

Video: Wat maakt Vandebron anders?

Bij veel energieleveranciers wordt gesjoemeld met groencertificaten. Hierdoor denkt u duurzaam en groen te leven, maar het tegendeel is waar. Tenzij u klant wordt bij Vandebron. In dit geval ontvangt u echt groene energie. In onderstaande video leggen wij uit hoe het allemaal werkt.

 

Nu €200,00 Korting bij Vandebron 1 Jaar Vast

Hebt u liever een energiecontract met een kortere looptijd? Dan kunt u er ook voor kiezen om €200,00 korting te ontvangen bij Vandebron 1 Jaar Vast. Ondanks dat u korting hierbij iets lager ligt bent u sneller weer vrij om over te stappen. Uw tarieven staan namelijk slechts voor 12 maanden vast. Na deze periode kunt u gewoon weer kiezen voor een andere scherpe aanbieding van een andere energieleverancier. Naast €200,00 korting profiteert u met deze aanbieding ook van 100% duurzame energie uit Nederland. Hiermee is dit dus een van de meeste duurzame keuzes die u kunt maken! Meer weten? Check dan de website van Vandebron!

 

Kies ook voor echt duurzaam!

Gaat u ook voor duurzaam? Kies dan voor één van de meest duurzame energieplatformen van Nederland! Samen met Vandebron werkt u toe naar een volledig duurzaam energienetwerk. Dit netwerk wordt voorzien van echt duurzame energie die lokaal wordt opgewekt. Door uw eigen energiebron te kiezen weet u zeker waar uw goeie energie vandaan komt. En dat Vandebron bevalt blijkt wel uit de cijfers. Zo ontvangt de energieleverancier een klantenscore van een 9,0. Daarnaast wordt het overstapproces beoordeelt met een 9,0 en beveelt 98% van de klanten Vandebron aan.

Bent u al klant bij Vandebron en bent u ook overtuigt van het energieplatform? Beveel Vandebron dan aan bij vrienden en bekende en profiteer van de vriendenkorting. Dit is niet alleen duurzaam en aardig, maar ook nog eens voordelig. Zo profiteert u allebei van €100,- aan goeie energie cadeau. Lekker voordelig dus! U kunt er ook voor kiezen om Vandebron aan te bevelen via uw social media zoals Twitter en Facebook. Hiermee bespaart u mogelijk een hoog bedrag op uw jaarlijkse energierekening!

 

Goed om te weten

Deze actie van Vandebron is alleen geldig voor nieuwe klanten. Hierbij geldt dat u maximaal 10.000 kWh elektriciteit of 10.000 kubieke meter aardgas mag verbruiken. Wanneer u kiest voor deze actie dan verdient Vandebron niets op uw energieverbruik. Het verdienmodel van Vandebron is namelijk anders als dat van traditionele energieleveranciers. U betaalt namelijk een maandelijkse abonnementsprijs, in plaats van een winstmarge over het stroom- en gasverbruik. Hierdoor weet u zeker dat Vandebron echt bereid is u te helpen bij het besparen van energie!

Wilt u alleen gas of alleen stroom afnemen? Ook dat is geen probleem! In dit geval ontvangt u de halve korting. Dit komt neer op €100,- cashback bij een eenjarige overeenkomst en een cashback van €150,- bij een driejarige overeenkomst. Check alle voorwaarden van deze cashback actie op de website van Vandebron!

 

Over Vandebron

Bij energieleverancier Vandebron ontvangt u lokale energie die 100% duurzaam wordt opgewekt. Hierbij hebt u zelf de keuze uit bio, wind en of zonne-energiebronnen. Dit is niet alleen duurzaam, maar vaak nog goedkoper ook. Vandebron verdiend namelijk niet over uw energieverbruik, maar alleen aan maandelijks abonnementskosten. Hiermee wil Vandebron een neutrale positie houden wat betreft uw energieverbruik. Vandebron regelt overigens uw overstap en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Geen gedoe dus!

 

Reviews Vandebron

Check hieronder wat andere zeggen over Vandebron. Bent u klant of klant geweest bij Vandebron? Laat dan een review achter om andere overstappers te helpen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
 by kevin on Vandebron

Mijn facturen kloppen niet. De berekeningen komen niet overeen met wat op het blad staat, of ze kunnen niet rekenen of er is iets dubieus aan de hand. Ze willen mijn facturen niet corrigeren. Mijn contract vaste tarieven zijn ook anders dan uiteindelijke factuur, hoger dan contract.

Geld wat je jaarlijks moet terug krijgen, krijg je niet. Ze verrekenen dit met het nieuwe jaar, terwijl dit nergens zichtbaar is. Wanneer je contact met klantenservice hebt, krijg je steeds een andere antwoord. Je hebt recht op geld teruggave en correcte overzicht maar dat krijg je niet bij vandebron. Spuugzat met deze energiebedrijf. Ik heb ook mijn geld hard nodig, geef het dan ook terug! En zorg voor correcte facturen!

 by Steven on Vandebron

Ik beperk me maar tot de feiten, oordeel zelf:- 24 Februari: Eerste jaarfactuur, we krijgen €173,60 terug, met name door laag stroomverbruik (zonnepanelen)

- 17 maart: ik bedenk me opeens dat de €100,- welkomskorting niet op mijn factuur stond: mailtje naar de klantenservice

- 17 maart; snelle reactie: 'Ik zie inderdaad dat je recht hebt op de korting, ik ga hier meteen achteraan!'

- 17 maart ('s avonds): een nieuwe factuur. Niet met de welkomskorting, wel met een uit de lucht gegrepen meterstand die 2.506 kwh hoger ligt.

- 17 maart ('s avonds): ik mail meteen dat de meterstand niet klopt. Ik mis ook mijn welkomskorting nog steeds

- 18 maart: bericht van Vandebron. 'Op de oorspronkelijke energienota was nauwelijks elektriciteit meegenomen. Wij hebben bij Liander, een verbruikscorrectie aangevraagd. Hieruit kwam een verbruik van 2506 kWh. Aan de hand hiervan is een correctienota opgesteld.'

- 18 maart: Zelf Liander gebeld om de eindstand van mijn op 12 december vervangen ouderwetse meter op te vragen. Die bleek 67 kwh lager dan de laatste opname in januari 2019, en niet 2.506 kwh hoger. We hebben zonnepanelen. Liander bevestigt de juiste stand met een zgn. meterbon.

- 18 maart: Meterbon + uitleg gemaild naar Vandebron. Met ook verzoek mijn welkomskorting nog te betalen.

- 19 maart: Reactie van Vandebron: Hartelijk bedankt voor het doorsturen van de meterbon. We gaan de meterbon voor je verwerken. Als we meer informatie hebben nemen we contact op.

- 24 maart: naast mijn maandelijkse termijnbedrag wordt €173,60 én €389,16 geincasseerd voor de 'gecorrigeerde' jaarnota 2019.

- 25 maart: ik storneer deze onrechtmatige incasso's

- 26 maart: de klantenservice maar eens telefonisch gebeld. Boodschap: 'we gaan het uitzoeken en zetten in het systeem dat er geen aanmaning uitgaat. Uw welkomskorting krijgt u niet, want er is twee keer een bedrag gestorneerd. We bevestigen de afspraken op de mail'

- 2 april: geen bevestiging gehad. Er komt wel een aanmaning binnen....

 by Anna on Vandebron

Spijt dat ik net mijn contract met een jaar heb verengt bij van de Bron. 14 december 2018 overgegaan naar van de Bron, op 17 december 2018 werd mijn eerste termijn automatisch afgeschreven, op 20 december 2018 werd voor de 2e keer het termijn bedrag afgeschreven, bellen want 320 euro energie afschrijven is best veel vooral in de dure december maand, Dit bedrag zou met de eerst komende jaarafrekening worden verrekend. Afijn de jaarafrekening zojuist ontvangen, wat schetst mijn verbazing, bijbetalen en dit terwijl wij zeker rond de 500 euro elk jaar terug ontvingen van onze toenmalige energie leverancier. Wat staat er ook op de jaarafrekening, 12 betaalde termijnen en niet 13... bellen, nee dit klopt wel want dit is een soort waarborg welke je terugontvangt met de eindafrekening.. nou dit was verleden jaar toch een ander verhaal, bij mij heeft een jaar nog altijd 12 maanden en tot nu toe hebben we in totaal al 14 x een termijn betaald (14e termijn voor januari 2020 vooruit betalen) waarvan er maar 12 te zien zijn op de jaarafrekening, maar mijn bankafschriften zeggen toch echt wat anders.. dus mensen opgelet en kijk je bankafschriften na want voordat je het weet ben je na een jaar mooi een betaald termijn kwijt in een soort van Waarborg fonds van van de Bron. Het klopt allemaal voor geen meter hoe ze aan het goochelen zijn bij van de Bron maar dit heeft nog een staartje en zodra het kan ben ik weg bij van de Bron.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.