Tijdelijk €200,00 Cashback bij Vandebron

Via onze energievergelijker kunt u tijdelijk profiteren van €200,00 cashback bij Vandebron. Een flinke korting speciaal voor nieuwe klanten. Naast deze hoge cashback profiteert u ook nog eens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u extra veel zekerheid want uw tarieven staan gedurende de looptijd van 12 maanden vast. Dit betekent dat u geen last heeft van eventuele prijsstijgingen. En naast voordelig is Vandebron ook nog eens erg duurzaam. Zo ontvangt u groene stroom van eigen bodem. Deze stroom wordt opgewekt door middel van windmolens in het Windpark Westeinde. En aardgas dat u geleverd krijgt is altijd CO2-gecompenseerd. Waardoor u bijdraagt aan een schoner milieu. Benieuwd wat u gaat betalen bij Vandebron? Bereken het hieronder met onze energievergelijker!
 
Update: Momenteel is de cashback bij Vandebron zelfs verhoogt naar €230,00! Profiteer ook mee van deze tijdelijke verhoging en stap over naar Vandebron!
 

Energievergelijker

Energie van de Vandebron met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.
 

 

Duurzame stroom uit Windpark Westeinde

Naast €200,00 Cashback ontvangt u bij Vandebron ook 100% duurzame energie van eigen bodem. Deze duurzame energie wordt opgewekt door middel van windmolens in het Windpark Westeinde. Dit windpark, bestaande uit 7 windmolens, ligt aan het Noord-Hollands Kanaal ten hoogte van het dorpje Anna Paulowna. De windmolens produceren alles bij elkaar voldoende duurzame stroom voor ruim 5.000 huishoudens. Dus, wilt u ook duurzame energie ontvangen van eigen bodem? Kies dan voor Vandebron en ontvangt ook nog eens €200,00 cashback!

 

Tijdelijk €200,00 Cashback bij Vandebron
Bij Vandebron komt de energie vaak rechtstreeks van de boer

 

CO2-gecompenseerd aardgas

Naast 100% duurzame stroom levert Vandebron aardgas op basis van CO2-compensatie van de Gold Standard. Dit aardgas, met het strengste keurmerk op het gebied van klimaatcompensatie, garandeert u dat u met uw verbruik meewerkt aan het terugdringen van CO2-uitstoot. Daarnaast wordt een deel van de compensatie gebruik voor duurzame energieprojecten. Vandebron levert dit CO2-gecompenseerd aardgas aangezien er momenteel niet voldoende productie is om iedereen van groen gas te voorzien.

 

Nu €200,00 Cashback on uw energierekening

Wanneer u nu kiest voor een eenjarig energiepakket van Vandebron dan ontvangt u €200,00 Cashback. Deze eenmalige korting zal aan het einde van het eerste jaar direct met uw energierekening verrekend worden. Mede door deze cashback valt uw energierekening het eerste jaar dus extra laag uit. Extra motivatie voor een duurzame keuze dus! Benieuwd wat u gaat betalen voor echt duurzame energie? Bereken het hierboven met onze energievergelijker!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave