Slimme thermostaat laten installeren

Het aanschaffen van een slimme thermostaat is tegenwoordig steeds gebruikelijker. Dit komt onder andere omdat het online heel eenvoudig is om een nieuwe thermostaat te bestellen. Daarnaast liggen de kosten voor een slimme thermostaat ook steeds lager en bieden deze type thermostaten steeds meer functionaliteiten. Echter kan het installeren van een slimme thermostaat nog wel een probleem zijn voor mensen die niet zo handig zijn. Voor deze mensen, waarbij ik zelf helaas ook hoor, zijn er gelukkig installatiebedrijven. Deze kunnen u de volledig installatie uit handen nemen!

 

Kosten slimme thermostaat laten plaatsten

Hoeveel het kost om uw slimme thermostaat te laten plaatsen hangt af van de installateur. Over het algemeen kan er gezegd worden dat het plaatsen van een standaard slimme thermostaat ongeveer tussen de €75,00 en €100,00 kost. Hier boven op kunnen eventueel nog extra kosten komen wanneer u het in de avonduren of in het weekend wil laten doen. Wanneer u niet alleen een slimme thermostaat wil laten aansluiten maar bijvoorbeeld een complexer systeem met meerdere verwarmingszones dan kunt u het beste een offerte aanvragen. In dit geval weer u precies wat de kosten zullen bedragen. Wel zo prettig!

 

Tip: Aanschaf thermostaat inclusief installatie

Het installeren van een slimme thermostaat is niet voor iedereen weggelegd. En daarom biedt Coolblue tegenwoordig slimme thermostaten inclusief installatie. In dit geval ontvangt u niet alleen het apparaat, maar komt een professionele installateur hem ook nog eens plaatsen. Voor deze extra services betaalt u via Coolblue nu slechts rond de €70,00. Hiermee is het een van de meest voordelige opties binnen de markt! Bij Coolblue bestelt u nu onder andere Google Nest, Netatmo en Honeywell thermostaten inclusief installatie.

 

Kosten slimme thermostaat laten installeren

 

Waarom kiezen voor een slimme thermostaat?

Ondanks dat de installatie soms wat lastig kan zijn is het plaatsen van een slimme thermostaat zeker de moeite. Zo krijgt u met een slimme thermostaat meer grip op uw energiekosten. U kunt bijvoorbeeld uw thermostaat instellen op basis van een verwarmingsschema. Daarnaast is het ook mogelijk om uw thermostaat eenvoudig op afstand te bedienen met een app. Deze app kunt u installeren op bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. Hierdoor komt u nooit meer in een koud huis thuis en bespaart u eenvoudig energie. Meer weten? Lees hier alles over de voordelen en eigenschappen van de slimme thermostaat!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Slimme thermostaat laten installeren”

Inhoudsopgave