Qurrent Modelcontract


Begin 2019 werd bekend dat Greenchoice energieleverancier Qurrent overneemt. Door samen te werken denken beide duurzame energieleverancier namelijk meer te kunnen bereiken voor de Nederlandse energietransitie. Hierdoor is het niet meer mogelijk om het Qurrent modelcontract af te nemen. Gelukkig biedt Greenchoice ook een voordelig modelcontract. Hiermee profiteert u van scherpe tarieven, 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Qurrent!

 

Informatie Qurrent Modelcontract

Eigenlijk alle energieleverancier bieden het tegenwoordig wel aan, een modelcontract. Het modelcontract is een speciaal energiecontract dat is opgesteld in opdracht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ACM heeft dit energiecontract bedacht om de energiemarkt makkelijker vergelijkbaar te maken. Het modelcontract heeft namelijk bij alle energieleveranciers dezelfde voorwaarden. Ook het Qurrent Modelcontract is goedgekeurd door de ACM. Het biedt namelijk variabele tarieven en een onbepaalde looptijd. Dit betekent dat u altijd een actuele en eerlijke prijs voor stroom en gas betaald. Daarnaast kunt u het Qurrent Modelcontract maandelijks opzeggen. Lekker flexibel dus!

 

Voordelen Qurrent Modelcontract

  • Qurrent biedt de groenste energie volgens de Consumentenbond!
  • Variabele energietarieven. U betaald dus altijd een eerlijk tarief.
  • Ontvang stroom en gas tegen inkoopprijzen en bespaar meer dan €175,00!
  • Altijd inzicht in uw verbruik met de gratis energiemonitor!
  • Qurrent wordt door klanten beoordeelt met een 8,0!
  • Uw overstap binnen enkele minuten geregeld.
  • Maandelijks opzegbaar. U hebt dus alle vrijheid.
  • Qurrent regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
  • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dus geen keuzestress.

 

Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van het Qurrent Modelcontract? Stap dan vandaag nog over! Overstappen is eenvoudig en aanmelden kosten u slechts enkele minuten. Klik op deze link om naar de website van Qurrent te gaan. Voer hier uw postcode en energieverbruik in en klik op de button ‘’Bereken voordeel’’. Klik vervolgens onder de 3 energiepakketten met vaste energietarieven op de link ‘’Wil je liever een variabel tarief?’’. U ziet vervolgens direct wat u gaat betalen. Tevreden? Klik dan op ‘’Klik en bestel’’.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om uw energiepakket te bestellen. Klik na het invullen van de vereiste velden op de button ‘’Verder’’. Doorloop de pagina’s over de levering en betaling van de energie om de aanmelding af te ronden. Controleer op de laatste pagina uw bestelling en klik op bevestigen. Na uw bevestiging ontvang u direct uw aanmelding via e-mail. Daarnaast gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Qurrent uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelfs niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze gegevens kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Op deze eindafrekening ziet u of u nog geld terug krijgt of moet betalen. Wanneer alles omtrent uw Qurrent Modelcontract is geregeld ontvangt u vanzelf bericht. Hierin kunt u lezen op welke datum uw energiepakket definitief ingaat. Meer weten? Of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van Qurrent!

 

Energiepakketten Qurrent

Naast het Qurrent Modelcontract kunt u ook kiezen voor een energiepakket met vaste tarieven. Momenteel biedt Qurrent vaste energiepakketten met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Dit betekent dat gedurende de complete looptijd uw tarieven vast staan op hetzelfde niveau. Zo weet u precies wat u betaalt voor energie! Daarnaast ontvangt u momenteel ook nog eens €55,00 extra bij Qurrent 1 of 3 Jaar Vast. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het op de website van Qurrent.

1 Jaar Prijs Zeker

3 Jaar Prijs Zeker

Groenste volgens Consumentenbond.Groenste volgens Consumentenbond.
Met 1 jaar zekerheid.Met 3 jaar zekerheid.
Nu met €75,00 korting!Nu met €150,00 korting!

 

Knalgroene energie met het Qurrent Modelcontract

 

Eerlijk en groen!

Veel energieleveranciers verkopen grijze energie als groene. Maar Qurrent niet! Niets voor niets krijgt Qurrent een 10 voor duurzaamheid van onder andere de Consumentenbond en Greenpeace. Kies ook voor echt groene energie en stap over naar Qurrent. En Qurrent is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig. Qurrent is namelijk 100% dochter van Stichting Doen. Een stichting die niet streeft naar een maximale winst. Maar naar een maatschappelijk belang. Om deze reden levert Qurrent energie tegen inkoopprijzen. Waardoor u extra voordelig uit bent. Kies ook voor korting, duurzaamheid en een goede klantenservice. Kies voor Qurrent!

 

Zelf duurzame stroom opwekken

Via Qurrent is het ook mogelijk om zelf te investeren in duurzame stroom. Bijvoorbeeld door middel van Windtegoed. Met de aanschaf van Windtegoed investeert u de komende 5 jaar in een stukje windmolen. In ruil hiervoor trekt Qurrent de opgewekte stroom van uw energierekening af. Hierdoor bent u voordeliger uit. En bent u lekker duurzaam bezig! Momenteel kunt u zelfs uw eerste Windtegoed gratis krijgen tijdens uw overstap. Uw stroomopbrengst volgt u overigens eenvoudig en snel via de Qurrent app. Zo weet u precies wat u bespaard. Ontvang nu uw eerste Windtegoed gratis en investeer vanaf €55,00 in uw volgende Windtegoed. Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.