Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker met €100,00 extra korting


Onlangs maakte Qurrent belangrijk nieuws bekend, ze bundelen namelijk hun krachten met energieleverancier Greenchoice. Door de krachten van beide duurzame energiebedrijven te bundelen verwachten de energieleveranciers nog meer Nederlanders te kunnen overtuigen van het belang van duurzame energie. Iets wat erg belangrijk is voor de energietransitie in Nederland. Benieuwd naar het complete verhaal en het nieuwe duurzame aanbod? Check hier dan de website van Greenchoice!

 

Aanbieding Qurrent niet meer verkrijgbaar

Helaas, vanaf heden biedt Qurrent geen tweejarig energiepakket meer. Om deze reden is het dan ook niet meer mogelijk om te profiteren van de korting van €100,00. Gelukkig kunnen we u momenteel diverse andere scherpe aanbiedingen doen. Zo ontvangt u momenteel €150,00 korting bij Qurrent 3 Jaar Vast. Een scherpe welkomstkorting speciaal voor nieuwe klanten. Naast deze korting kunt u ook profiteren van diverse energie aanbiedingen bij andere energieleveranciers. Tussen deze aanbiedingen zitten ook leuke acties met een gratis cadeaubon van bijvoorbeeld Bol.com of Alternate. Check onderstaande tabel voor de populairste acties van dit moment!

 

Alternatieve Aanbiedingen

In onderstaande tabel vindt u de aanbiedingen die momenteel het meest populair zijn op onze website. Lees meer door op de acties te klikken of klik op ‘’Meer informatie’’ om naar de website van de energieleverancier te gaan.

 

Verlopen; €100,00 Korting bij Qurrent 2 Jaar Vast

Wanneer u nu kiest voor Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker (2 Jaar Vast) dan profiteert u van €100,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u twee jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen. Naast deze voordelen ontvangt u bij Qurrent altijd 100% duurzame energie. De energie is zelfs verkozen tot de ‘’duurzaamste energie van Nederland’’ door de Consumentenbond. En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen! Ook profiteren van €100,00 korting bij Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker? Meldt u dan aan via de website van Qurrent!

 

Voordelen

  • Grip op uw energieverbruik met de gratis Energiemonitor van Qurrent.
  • Bespaar op uw energiekosten. Profiteer direct van €100,00 extra korting.
  • Geen administratief gedoe. Qurrent regelt uw overstap van A tot Z.
  • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus!
  • Vaste lage tarieven voor energie. Dus geen last van prijsstijgingen.

 

Nu €100,00 korting bij Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker

Iedereen die nu overstapt naar Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker profiteert van €100,00 korting. Een lekkere korting waardoor de energierekening extra laag uitvalt. Naast deze korting kunt u ook kiezen voor de standaard korting van €50,00 bij Qurrent 1 of 3 Jaar Prijs Zeker. Dit is hetzelfde energiepakket, maar dan met een kortere of langere looptijd. Via onze energievergelijker kunt u overigens profiteren van de hoogste korting. Hierin vindt u namelijk een unieke deal. Hiermee ontvangt u tijdelijk zelfs €175,00 korting bij Qurrent 1 Jaar Vast! Meer weten? Check dan hier de website van Qurrent!

 

Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook profiteren van de duurzaamste energie en €100,00 korting? Kies dan nu voor Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker! Overstappen is zo gepiept en aanmelden is slechts minuten werk. Klik op deze link om naar de website van Qurrent te gaan. Voer hier uw woon- en verbruiksgegevens in en klik op ”Bereken voordeel”. Hierna ziet u de diverse energieproducten en kunt u bij 2 Jaar Prijs Zeker kiezen voor ”Klik en Bestel”. Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om verder te gaan met uw aanmelding. Wanneer alles gereed is kunt u uw aanmelding bevestigen en inzenden. Wanneer u dit hebt gedaan ontvangt u direct een bevestiging via email. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze bedenktijd kunt u nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Qurrent uw energieleverancier opzeggen en de nieuwe aansluiting in orde maken. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Uw €100,00 korting wordt overigens met uw eerste jaarafrekening verrekend. Meer weten of direct uw maandtarief berekenen? Check dan de website van Qurrent!

 

Qurrent 2 Jaar Prijs Zeker = 100% Duurzaam

 

Over Qurrent

Veel energieleveranciers verkopen grijze stroom als groene stroom. Qurrent niet! En daarom geven de Consumentenbond en Greenpeace Qurrent een 10 voor duurzaamheid. Qurrent is 100% dochter van Stichting DOEN en het bedrijf streeft niet naar een maximale winst. Om deze reden koopt u ook stroom en gas in tegen inkoopprijzen. Kies ook voor duurzaamheid, en kies voor Qurrent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.