Jaarlijks 1.000 kWh Gratis Windenergie bij Qurrent


Onlangs maakte Qurrent belangrijk nieuws bekend, ze bundelen namelijk hun krachten met energieleverancier Greenchoice. Door de krachten van beide duurzame energiebedrijven te bundelen verwachten de energieleveranciers nog meer Nederlanders te kunnen overtuigen van het belang van duurzame energie. Iets wat erg belangrijk is voor de energietransitie in Nederland. Benieuwd naar het complete verhaal en het nieuwe duurzame aanbod? Check hier dan de website van Greenchoice!

 

Aanbieding Qurrent niet meer verkrijgbaar

Wanneer u nu overstapt dan kunt u jaarlijks profiteren van minimaal 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. En hoe harder het waait, hoe hoger uw korting! Daarnaast ontvangt u ook nog een stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat u gedurende de looptijd van uw energiecontract, 3 jaar, geen last hebt van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En uw energie is niet alleen voordelig, maar nog erg duurzaam ook. Zo is Qurrent al 4 jaar op rij uitgeroepen tot allergroenste energieleverancier van Nederland. Ook profiteren van dit aanbod? Meldt u dan aan en Qurrent regelt uw complete overstap! Meer weten over deze tijdelijke actie? Check dan de website van Qurrent!
 

 

Voordelen

 • Qurrent regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
 • Extra zekerheid. Ontvang drie jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven.
 • Standaard recht op 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus!
 • Al 4 jaar op rij de allergroenste. Ontvang ook 100% Nederlandse wind- en zonne-energie.
 • Ontvang nu jaarlijks minimaal 1.000 kWh windenergie gratis!

 

Ontvang jaarlijks minimaal 1.000 kWh gratis Windenergie

Met deze nieuwe actie van Qurrent kunnen overstappers profiteren van maar liefst 1.000 kWh gratis windenergie per jaar! Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Wanneer u nu overstapt dan krijgt u gratis 4 stukjes Windtegoed van Qurrent. Elk stukje Windtegoed staat voor een deeltje van een windmolen die Qurrent in Nederland heeft laten bouwen. Zo’n Windtegoed kunt u normaal kopen bij Qurrent, maar nu ontvangt u ze helemaal gratis. Elk stukje Windtegoed dat u heeft levert jaarlijks minimaal 250 kWh op, wat rechtstreek van uw energierekening afgetrokken wordt. Dit is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg duurzaam. U wekt namelijk uw eigen stroom voor een groot deel op door middel van duurzame windmolens. Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

 

Jaarlijks 1.000 kWh Gratis windenergie bij Qurrent

 

Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook profiteren van 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld! Klik om te beginnen op deze link, hiermee opent u de actie op de website van Qurrent. Check vervolgens de spelregels en klik op ‘’Ja, ik wil gratis windenergie’’ om verder te gaan. Bekijk hier eventueel een kort uitlegfilmpje of de voorwaarden om de actie nog beter te begrijpen. Tevreden? Start dan uw aanmelding door enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Geef hierbij ook aan op welk adres u de energie nodig hebt en of u momenteel nog een energieleverancier hebt.

Na het invoeren van diverse gegevens kunt u uw nieuwe termijnbedrag schatten door uw verbruiksgegevens in te voeren. Tevreden met het aanbod voor 100% groene energie? Klik dan op “Verder’’ om uw aanmelding af te ronden. Voer als laatste enkele betaal- en contactgegevens in en klik op ‘’Ja, ik kies groene energie’’ om uw aanmelding definitief te maken. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging. Vanaf dit moment gaat uw wettelijke bedenktijd in (14 dagen).

Wanneer uw bedenktijd verstreken is zal Qurrent uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast zal het zorgen voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, wat in enkele minuten geregeld is. Daarna hoort u vanzelf wanneer uw nieuwe contract ingaat en wanneer de overstap definitief is. Meer weten of direct profiteren van 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent? Check dan de website van Qurrent!

 

Goed om te weten;

 • Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een driejarig energiecontract voor stroom en gas.
 • U kunt profiteren van deze aanbieding wanneer u overstapt binnen 6 maanden.
 • Uw minimale korting is 1.000 kWh stroom per jaar. Deze korting wordt direct verrekend met uw jaarafrekening.
 • Alleen oud of niet Qurrent klanten kunnen profiteren van deze actie. Wanneer u in de afgelopen 8 maanden energie van
 • Qurrent hebt ontvangen dan kunt u niet profiteren.
 • Hulp nodig tijdens het bestellen? Bel dan het Qurrent serviceteam (088 777 1200).

 

 

Energie van Qurrent - Altijd 100% Duurzaam

 

Waarom Qurrent?

Veel energieleveranciers verkopen grijze stroom als groene stroom. Qurrent niet! En daarom geven de Consumentenbond en Greenpeace Qurrent een 10 voor duurzaamheid. Qurrent is 100% dochter van Stichting DOEN en het bedrijf streeft niet naar een maximale winst. Om deze reden koopt u ook stroom en gas in tegen inkoopprijzen. Kies ook voor duurzaamheid, en kies voor Qurrent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.