Tijdelijk €300,00 Korting bij Pure Energie


Energieleverancier Pure Energie heeft weer iets nieuws, en het is speciaal bedoeld voor nieuwe klanten! Wanneer u nu overstapt op groene energie en gas van Pure Energie dan ontvangt u namelijk €300,00 extra korting! En kiest u alleen voor stroom of alleen voor gas? Dan ontvangt €150,00 extra korting! Naast deze scherpe korting profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende de looptijd van uw contract (3 jaar) geen last van mogelijke prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat neemt Pure Energie u volledig uit handen! Meer weten of direct profiteren van €300,00 extra korting? Check dan de website van Pure Energie!

 

 

Voordelen

  • Kies ook voor duurzaam. Pure Energie is al 5 jaar op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland.
  • Geen gedoe, Pure Energie neemt uw complete overstap uit handen!
  • Zet uw tarieven ook vast en voorkom eventuele prijsstijgingen binnen de looptijd van uw energiecontract.
  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Extra voordelig. Ontvang tijdelijk €300,00 Korting bij Pure Energie!

 

Waarom Pure Energie?

Pure Energie
2.6 op basis van 27 stemmen
Misschien dat u denkt; ”Waarom zou ik kiezen voor Pure Energie?”. Nou, er zijn diverse redenen te bedenken. Ten eerste is Pure Energie echt duurzaam. Niet voor niets is de energieleverancier al 5 jaar op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland door onder andere Natuur & Milieu en Greenpeace. Hoe dit kan? Pure Energie wekt alle energie op in Nederland door middel van windmolens en zonnepanelen. Daarnaast investeert het 90% van de winst in nieuwe groene energieprojecten in ons land. Wat er met de andere 10% gebeurd? Die investeert het bedrijf in haar eigen goede doelenfonds, het Pure Energie Fonds. Kies ook voor een duurzame toekomst voor iedereen en stap over op Pure Energie!

 

Profiteer ook van €300,00 extra korting!

Hoe meer mensen voor duurzaam kiezen, hoe beter! Om dit voor elkaar te krijgen biedt Pure Energie momenteel een scherpe korting, namelijk €300,00 cashback bij 3 Jaar Vast. Hoe het werkt? Elk jaar dat u klant bent ontvangt u €50,00 cashback per energieproduct. Kiest u voor stroom en gas? Dan wordt er elk jaar €100,00 korting verwerkt op de energierekening. Neemt u alleen stroom of alleen gas af? Dan ontvangt u jaarlijks €50,00 korting op uw energierekening. Door deze scherpe korting bent u elk jaar een stukje voordeliger uit. Daarnaast maakt u ook nog eens een erg duurzame keuze! Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

 

Tijdelijk €300,00 Korting bij Pure Energie

 

Overstappen naar Pure Energie

Wilt u ook profiteren van €300,00 korting bij Pure Energie? Stap dan vandaag nog over! Dit is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Hoe het werkt? Klik op deze link om naar de website van Pure Energie te gaan. Klik hierna op ‘’Bereken je tarief’’. Geef vervolgens aan hoeveel stroom en/of gas u verbruikt en voer uw woongegevens in om de juiste tarieven op te halen. Kies vervolgens voor ‘’Berekenen’’ om verder te gaan.

Tevreden met uw maandbedrag? Kies dan voor ‘’Klant worden’’ om over te stappen. Vul vervolgens enkele persoonlijke gegevens in die nodig zijn om uw aanmelding af te ronden. Kies vervolgens voor ”Volgende”. Geef hierna aan waar u de energie geleverd wilt hebben en kies voor ”Volgende”. Controleer als laats nog eenmaal uw bestelling en stuur deze in om deze af te ronden. Na het versturen van uw gegevens ontvangt u automatisch een bevestiging van uw aanmelding. Vanaf dit moment gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer u bedenktijd verstreken is zal Pure Energie uw oude energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe energiecontract. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Meer weten of direct aanmelden? Check dan de website van Pure Energie!

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678

Reageer op dit artikel

  Volgen  
Abonneren op