Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

Wanneer u nu kiest voor Pure Energie dan profiteert u van een korting die kan oplopen tot maar liefst €350,00. Een flinke korting om te vieren dat Pure Energie voor de vijfde keer op rij is verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. Afhankelijk van de door u gekozen looptijd en producten zult u een flinke korting krijgen die elk jaar op uw energierekening verwerkt wordt. Naast deze korting profiteert u tevens altijd van de 100% groene energie en de handige Pure Energie Overstapservice. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar uw overstap. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Check dan de website van Pure Energie!
 

 

Voordelen

  • Lekker voordelig; Profiteer van een korting die oploopt tot maar liefst €350,00!
  • Ontvang de duurzaamste energie van Nederland!
  • Geen administratieve rompslomp. Pure Energie regel uw complete overstap.
  • Kies zelf uw looptijd en bepaal hiermee uw uiteindelijke korting.
  • Energie uitsluitend opgewekt door middel van zon en wind.
  • Werk mee aan meer duurzame energie in Nederland.

 

Kies uw korting bij Pure Energie!

Pure Energie is opnieuw uitgeroepen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland door onder andere Greenpeace, de Consumentenbond en Natuur & Milieu. Reden voor een feestje! Om deze reden profiteert u op dit moment van een maximale korting van €350,00 bij Pure Energie. Zo ontvangt u €35,00 korting per energieproduct per jaar (stroom / gas). Hierdoor ontvangt u dus;

  • €70,00 Korting bij 1 Jaar Vast Stroom + Gas of 35,00 Korting bij alleen stroom of gas.
  • €150,00 Korting bij 3 Jaar Vast Stroom + Gas of €105,00 Korting bij alleen stroom of gas.
  • €350,00 Korting bij 5 Jaar Vast Stroom + Gas of €175,00 Korting bij enkel stroom en gas.

Profiteer ook van deze tijdelijk korting en stap vandaag nog over naar Pure Energie! Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Pure Energie!

 

Tot €350,00 Korting bij Pure Energie

 

Overstappen naar Pure Energie

Wilt u ook profiteren van €350,00 Korting bij Pure Energie? Meldt u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig en uw overstap wordt helemaal geregeld. Klik op deze link om naar de website van Pure Energie te gaan. Klik hier vervolgens op ‘’Bereken je tarief’’ om verder te gaan. Geef vervolgens aan of uw stroom, gas of stroom en gas wilt afnemen. Voer vervolgens uw energieverbruik en uw woongegevens in om uw maandtarief te berekenen. Klik op ‘’Berekenen’’ om verder gaan.

Na de berekening ziet u direct wat u gaat betalen met het 3 Jaar Vast energiepakket. Liever een andere energiepakket? Klik dan op bekijk de pakketten. Vervolgens kunt u zelf kiezen voor 1, 3 of 5 Jaar Vast of een variabel energiepakket. Klik op ‘’Bestellen’’ om verder te gaan met uw aanmelding.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om verder te gaan. Klik op ‘’Volgende’’ en laat ook uw adresgegevens achter. Na het invoeren van uw gegevens kunt u uw aanmelding controleren en insturen. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging. Tevens gaat uw bedenktijd in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Zonder opgaaf van reden!

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Pure Energie uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Ook profiteren van een maximale korting van maar liefst €350,00? Check dan de website van Pure Energie!

 

Echt duurzame energie

Wanneer u kiest voor Pure Energie 1 Jaar Vast dan profiteert u van echt duurzame energie. Opgewekt door middel van windmolens en zonneprojecten in ons eigen land. Niet voor niets is Pure Energie al 5x op rij verkozen tot duurzaamste energieleverancier door de Consumentenbond, WISE, Greenpeace en Natuur & Milieu. Kies ook voor een beter milieu en sluit u aan bij een energieleverancier die al ruim 20 jaar ervaring heeft in duurzame energie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave