Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook overstappen naar energieleverancier Qurrent? En hiermee kiezen voor echt duurzame energie? Qurrent helpt u graag. Wordt nu klant en start eventueel ook zelf met het opwekken van groene energie en het besparen op uw maandelijkse energierekening. Bij energieleverancier Qurrent profiteert u bijvoorbeeld van een gratis energiemonitor en diverse mogelijkheden om zelf te beginnen met het opwekken van duurzame energie. En overstappen? Dat doet u eenvoudig online en tijdelijk met tot wel €100,00 extra welkomstkorting! Bekijk hier de website en stap ook extra voordelig over!

Tip: Gebruik deze link en profiteer tijdelijk van €175,00 korting bij Qurrent!

 

Allergroenste energie en u zit nergens aan vast

Energieleverancier Qurrent is de allergroenste en de Consumentbond en Greenpeace geven de energieleverancier dan ook een 10 voor duurzaamheid. Daarnaast betaalt u een eerlijke prijs voor energie, u ontvangt namelijk energie tegen inkoopprijzen. U hebt dus een relatief hoog vastrecht, maar wel lage verbruikskosten. En bevalt deze energieleverancier u toch niet? Ook dat is geen probleem! Alle energiepakketten zijn namelijk maandelijks opzegbaar, u zit dus nergens aan vast!

 

 

In een paar stappen overgestapt naar groene energie

Wilt u overstappen naar écht groene energie van Qurrent? Dat kan eenvoudig online! Kies via de website één van de verschillende energiepakketten en meld uzelf aan, dit kan in een paar minuten. Na uw aanmelding gaan 14 dagen bedenktijd in, u kunt uw aanmelding dan altijd nog ongeldig maken. Na uw bedenktijd zal Qurrent uw overstap in gang zetten en uw oude energieleverancier inlichten, zelf hoeft u niks te doen! Vlak voor de definitieve overstap moet u alleen eenmalig uw meterstanden controleren en doorgeven, hierdoor kan uw oude energiebedrijf een goede eindafrekening maken.

 

Kies uw energiepakket bij Qurrent

Bij Qurrent heeft u momenteel keuze uit diverse energiepakketten. De meeste populaire pakketten hebben we in onderstaande tabel opgenomen. Stap nu over en kies voor 1 Jaar Prijs Zeker, 2 Jaar Prijs Zeker of 3 Jaar Prijs Zeker. Hiermee profiteert u van een vaste lage prijs voor stroom en gas. Deze prijs staat vast voor 1, 2 of 3 jaar. Waardoor u geen last heeft van eventuele prijsstijgingen. Bij elke energiepakket profiteert u momenteel ook nog eens van een leuke welkomstkorting. Bij 1 Jaar Vast kunt u nu profiteren van de hoogste korting, namelijk €175,00. Bij 2 Jaar Vast ontvangt u €100,00 korting en bij 3 Jaar Vast ontvangt u nog €50,00 korting.

1 Jaar Prijs Zeker

3 Jaar Prijs Zeker

Groenste volgens Consumentenbond.Groenste volgens Consumentenbond.
Met 1 jaar zekerheid.Met 3 jaar zekerheid.
Nu met €75,00 korting!Nu met €150,00 korting!
Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Mobiele versie afsluiten