Overstappen naar Pure Energie

overstappen-pure-energieEnergie waar je blij van wordt, daar staat Pure Energie voor! Pure Energie levert echt groene stroom uit zon en wind. Niet voor niet is Pure Energie uitgeroepen tot groenste energieleverancier door de Consumentenbond. Samen gaan voor duurzaamheid. Doet u mee? Lees hieronder meer of bekijk de website van Pure Energie!

 

Hoe kan ik overstappen naar Pure Energie?

Overstappen naar Pure Energie is heel eenvoudig. Na het kiezen van een energiepakket op de website kunt u uw gegevens achterlaten en uzelf zo aanmelden. Na uw online aanmelding gaan 14 dagen bedenktijd in, deze zijn wettelijk vastgelegd. Na deze bedenktijd zal Pure Energie uw overstap in gang gaan zetten door uw oude energiecontract op te zeggen. U blijft altijd met stroom zitten en ontvangt geen dubbele rekeningen. Wanneer alles in orde is hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hierdoor kan er een juiste eindafrekening gemaakt worden met uw oude energieleverancier. Als alles geregeld is ontvangt u vanzelf het voorschotbedrag en bevestiging van Pure Energie!

 

Overstappen naar Pure Energie

 

Voordelen overstappen naar Pure Energie

  • Altijd groene stroom.
  • Groenste energieleverancier volgens Consumentenbond.
  • Kies zelf waar uw energie vandaan komt.
  • Werk mee! Wordt eigenaar van een stukje windmolen.

 

Kies uw energiepakket

Bij Pure Energie kunt u kiezen uit enkele energiepakketten. En welke keuze u ook maakt, u ontvangt altijd schone energie! Kies nu voor een energiepakket met een variabele looptijd of voor 1,3 of 5 jaar. Meer weten? Bekijk dan hier de website van Pure Energie.

 

pure-energie-energiepakketten

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave