Overstappen naar Nederlandse Energie Maatschappij

Wilt u overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij? Dat kan! De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland! De NLE beheert namelijk bijna 800.000 aansluiting. Hiermee houdt deze energieleverancier de concurrenten en de markt scherp. En tegenwoordig houdt het niet alleen meer de energiemarkt scherp, maar ook de Alles-in-1 markt. Benieuwd hoe u kunt overstappen? Lees hieronder verder!

 

Online overstappen

Als klant kunt u online via de website van de Nederlandse Energie Maatschappij een hoop doen. Bijvoorbeeld meterstanden doorgeven, een verhuizing doorgeven of uw betaalwijze wijzigen. Maar ook als u wilt overstappen, kunt u terecht op de website van de Nederlandse Energie Maatschappij. Overstappen is in een paar eenvoudige stappen geregeld. Ga nu naar de website van de NLE, kies uw product en meldt u aan door enkele gegevens achter te laten.

 

Klant worden bij de Nederlandse Energie Maatschappij

Wilt u ook klant worden bij de Nederlandse Energie Maatschappij? Dat kan! Bekijk hieronder de stappen die u hiervoor moet nemen.

  1. Stel uw energieproduct samen op de website van de energieleverancier. Hierbij kunt u kiezen voor een bepaalde looptijd, duurzaamheid en het soort tarief. Daarnaast kunt u ook aangeven of u alleen gas, alleen stroom of allebei wilt afsluiten.
  2. Meld uzelf aan en wacht op de bevestiging van uw aanmelding. Na deze bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Deze zijn wettelijk verplicht.
  3. Na deze twee weken zal de Nederlandse Energie Maatschappij uw overstap in gang zetten door uw oude energiecontract op te zeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.
  4. Wanneer alles bij geregeld is hoeft u alleen nog eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier een juiste eindafrekening maken.
  5. U ontvangt bericht wanneer u definitief overstapt en uw overstap is geslaagd!

 

Kies uw korting!

Stap nu over naar de Nederlandse Energie Maatschappij en kies uw eigen korting! Kiest u voor 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u €110,00 korting. Kiest u voor 3 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €125,00 korting! En kiest u voor 5 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €150,00! Check in onderstaande tabel wat de verschillen zijn.

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

5 Jaar Vast

Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.
Nu €110,00 Korting!Nu €125,00 Korting!Nu €210,00 Korting!
Kort energiecontract.Meer zekerheid.Extra veel zekerheid.

 

Stel uw energiepakket online samen

Stel nu uw energiepakket samen en maak de overstap via de website van de Nederlandse Energie Maatschappij. Profiteer nu ook nog eens van een Kom erbij bonus oplopend tot wel €200,00. Meer weten? Bekijk hier de website van de NLE. Profiteer nu ook van de unieke kom erbij bonus!

 

Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken

Benieuwd of overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij voor u voordelig is? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Met onze vergelijker ziet u direct welke leverancier het goedkoopste is bij uw persoonlijke energieverbruik!

 

 

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Mobiele versie afsluiten