Review Actie

Aangezien reviews vaak de beste inzichten geven, ontvangen wij deze graag zo veel mogelijk. Om onze bezoekers wat extra te stimuleren verloten wij onder alle reviewers een Bol.com cadeaubon ter waarde van €100,00! Dus, schrijf ook een review over een energieleverancier waar u klant bent of klant  bent geweest en maak kans!

 

Hoe kan ik meedoen?

Het enige wat u hoeft te doen is een review achter te laten. Alle e-mailadressen die een review achter laten maken kans op de Bol.com cadeaubon. E-mailadressen kunnen slechts 1x meedoen met deze actie. Dus, schrijf ook een review en maak kans op deze cadeaubon! De cadeaubon wordt verloot bij het bereiken van 250 ingezonden reviews.

 

Tips

 • Geef voorbeelden van dingen die goed gingen, en dingen die niet goed gingen.
 • Hoe meer woorden hoe meer inzicht een review geeft. Wees dus niet te kort af.
 • Bent u bij meerdere energieleveranciers klant geweest? Laat dan meerdere reviews achter!

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding? Neem dan contact met ons op!

  Uw naam;

  Bedrijfsnaam;

  Uw email;

  Onderwerp;

  Uw bericht;

  Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR)

  Ik ga ermee akkoord dat GoedkopeEnergieenGas.nl de door mij verzonden informatie gebruikt voor het beantwoorden van mijn bericht.

  koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
  Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

  Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

  Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

  In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

  Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

  Ook te bereiken via

  LinkedIn

  X (Twitter)

  Inhoudsopgave