Nuon Topdeal – Ontvang 3 maanden gratis stroom


Bent u op zoek naar een scherpe deal voor stroom en gas? Dan is de Nuon Topdeal aanbieding wellicht iets voor u! Wanneer u nu kiest voor Nuon dan ontvangt u 3 maanden gratis stroom. In andere woorden, u ontvangt 25% korting op de variabele leveringskosten voor stroom. Een zeer interessante deal, zeker voor huishoudens die relatief veel stroom verbruiken. Naast deze korting ontvangt u ook nog een stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent! En uw overstap? Die neemt Nuon u volledig uit handen! Meer weten over deze aanbieding van Nuon? Ga dan naar de website van Nuon!
 

 

Voordelen

  • Kies voor de Nuon Topdeal en ontvang 3 maanden gratis stroom!
  • Uw tarieven staan voor één jaar vast. Geen last van eventuele prijsstijgingen.
  • Aanmelden is eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld.
  • Nuon regelt uw overstap. Geen administratieve rompslomp.
  • Voor het aflopen van uw contract ontvangt u weer een nieuw scherp aanbod. Wel zo handig!

 

Overstappen naar de Nuon Topdeal

Wilt u ook overstappen tijdens de Nuon Topdeal? En profiteren van 3 maanden gratis stroom? Ga dan naar de website van Nuon en meldt u aan. Neem even de tijd om de spelregels door te nemen en meldt u aan door enkele gegevens achter te laten. Na uw aanmelding ontvangt u bevestiging via mail of post. Deze bevestiging geeft tevens aan dat uw 14 dagen bedenktijd in gaan. Binnen deze bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Nuon zorgen dat uw eventuele oude energiecontract opgezegd wordt. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Dat is het gemak van de Nuon overstapservice! Zelf hoeft u alleen een keer uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. U hoort vanzelf wanneer de overstap voltooid is. Zo eenvoudig is het! Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Nuon Topdeal - Ontvang 3 maanden gratis stroom

 

Bereken uw maandlasten

Benieuwd geworden wat u per maand gaat betalen wanneer u kiest voor de Nuon Topdeal? Ga dan naar de website en doe de check! Hiermee ontdekt u binnen 1 minuut hoeveel u maandelijks gaat betalen. Klanten betalen €161,81 per maand op basis van een gemiddeld verbruik van 2910 kWh stroom en 1410 m3 gas per jaar. Dit is nog exclusief de korting die u tijdens de Topdeal ontvangt. Bekijk hier de website van Nuon en bereken uw voordeel!

 

Hoe wordt mijn korting verrekend?

Met de Nuon Topdeal profiteert u momenteel van 3 maanden gratis stroom. Hierdoor bent u lekker voordelig uit! Om de korting eerlijk te verrekenen geeft Nuon 25% korting op de variabele leveringstarieven voor stroom. 25% van één jaar (12 maanden) komt namelijk neer op 3 maanden gratis stroom. Op deze manier kan Nuon een eerlijke korting berekenen over het eerste jaar. De korting van 25% kan niet worden berekend over de overige bijkomende kosten zoals belastingen, heffingen en transportkosten. Kijken voor meer informatie hierover in de algemene voorwaarden van de aanbieding.
 

Goed om te weten

  • Bent u ondernemer? Ook dan kunt u profiteren van de Nuon Topdeal! Klik op de link, en klik onderin de pagina op de aanbieding voor ondernemers.
  • Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en voorziet al meer dan 2 miljoen klanten van stroom en gas.
  • U profiteert van vele extra’s zoals Nuon Exclusief, een speciaal spaarprogramma voor vaste klanten. Hiermee spaart u voor leuke cadeaus.
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden en de actievoorwaarden.

 

Nuon wordt Vattenfall

Momenteel ziet u in de meeste uitingen nog Nuon, maar op termijn zal dit veranderen. In de komende jaren zal de merknaam Nuon verdwijnen, en worden vervangen voor de naam Vattenfall. Vattenfall is het Zweedse moederbedrijf van Nuon, wat het bedrijf al meer dan 10 jaar terug kocht. Door verder te gaan onder één naam hoopt het moederbedrijf nog sterker te staan in de transitie naar een duurzamere energievoorziening. Meer weten? Lees hier dan alles over de naamswijziging!

 

Overige Nuon Acties (Overzicht)

Naast de Nuon Topdeal met 3 maanden gratis stroom heeft Nuon momenteel nog diverse andere aantrekkelijke acties. Met deze acties kunt u profiteren van bijvoorbeeld een hoge korting, een gratis Samsung Tablet of een Cadeaubon. Benieuwd waar u allemaal uit kunt kiezen? Check in onderstaande tabel alle Nuon Acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Meer weten? Klik dan op een van de acties. Afsluiten of direct uw maandtarief berekenen? Klik dan op ‘’Meer informatie’’.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.